Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 41 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Наскоро даваха Ханибал по Канал 1 и успях да му се насладя (по гащи) като Червения дракон.
Скрит текст:
В смисъл, той беше по гащи де, не аз. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 151
  • addicted
... ПС. Тая работа с ръцете ме съсипва..

Ми, много са красиви, затова! Замечтан емотикон!!!

Обичам красиви мъжки ръце - много силно ми говорят!
Скрит текст:
Помня още "първата си среща" с Джеръми Айрънс - в "Една любов на Суан"(1984) - нещото, което ме порази най-много и най-първо, бяха ръцете му докато свири на пиано. Не можех да повярвам колко чувствена е тази сцена... Та, така ... Британската школа си носи този специфичен синхрон между физически финес и духовен аристократизъм, който е недостижим за актьорите от останалия свят. Blue Heart

Абсолютно, да! Като Даниел Дей Луис, особено в Невинни години и сцената в каретата, когато разкопчава ръкавицата на Мишел.
И за британците съм абсолютно съгласна.

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Ох, да, има сцени, в които просто си личи класата и школата. Това са си такива запомнящи се сцени, които дори останалата част от филма да не е в главата ти, точно тези сцени си ги спомняш за цял живот.
А Ричард е много талантлив и уникално добър актьор. Жалко, че се изявява вече повече в театъра, а не в киното.
П.С. Аз имам една любима сцена от преди, в която е по бански, треньор по плуване е и от Спуукс мисля беше, в която е по татуировки Simple Smile
Хм, интересно, спрягат го, че е женен от 2018 за колежка Simple Smile Обаче по снимките не ми прилича много на него

https://www.instagram.com/p/BNpGiOVFsbg/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BrvbRTMnaG_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 153
Къде гледате Севера и Юга, по нетфликс и хбо има ли го, или само Замунда

# 154
Аз навремето го намерих в за*****а... Он лайн не съм го търсила.

# 155
  • Галифрей
Има го в Fmovies  но само първият сезон. Ще потърся други платформи

# 156
  • Бургас

Първата снимка е от постановката The Crucible по Артър Милър в театър Old Vic. Навремето имаше страхотни отзиви, билетите свършваха за отрицателно време.
https://m.imdb.com/title/tt4156348/

На втората не е той.

# 157
Има го в Fmovies  но само първият сезон. Ще потърся други платформи

Че те са само 4 епизода, повече няма.
Irene Adler, да, първата е от представление заедно, за сватбените и на мен не ми прилича на него, но в интернет твърдят, че тайно са се оженили.

# 158
  • Бургас
Само да добавя, че по същата пиеса (The Crucible) има филм с Даниел Дей Луис и Уинона Райдър, който има няколко номинации за Оскар. Препоръчвам го на който не го е гледал.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 23:13 от Irene Adler

# 159
  • Вестерос
В замунда има по книга 1 13 епизода, има и по книга 2 и книга 3 , aма като гледам не е сериалът с 4 епизода от 2004, а по-стар

# 160
В замунда има по книга 1 13 епизода, има и по книга 2 и книга 3 , aма като гледам не е сериалът с 4 епизода от 2004, а по-стар

Това е един друг сериал с Патрик Суейзи, само името е същото, Север и юг.
Този с Ричард Армитидж е по книгата на Елизабет Гаскел.

# 161
  • Бургас
Този с Патрик Суейзи е съвсем друг, да.
Понеже не мога да постна линк от замунд@ ще го напиша така - след замунд@ точка нет напишете наклонена черта и после
banan?id=152186

Или напишете в търсачката
North south 2004

# 162
  • Пловдив
С Робърт Армитидж е North & South.
С Патрик Суейзи е North and South.

# 163
Да, при търсенето и изписването има разлика.

# 164
Има го в Замунда, внимателно търсете и напишете както са казали момичетата.😊
Ако пак не го намирате, пишете, може би в съобщения не  е забранено до се прати линк, ще пратя.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 10:49 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт