Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 41 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Не знаех за този проект за книги по Джейн Остин. Благодаря! А да знаете дали могат да се намерят онлайн?

# 271
  • в сърцето на един мъж...
Нямам никаква представа. Мисля, че имаше нещо в читанка, но не съм сигурна. Има ги трите, но на английски, не открих българските варианти

# 272
  • Вестерос
Вижте из групите във фб,аз моята едната я бях взела за пет лева.

# 273
  • Бургас
Идвам пак с малко трейлъри:

Не знам дали сте гледали този филм (аз не), но като стана въпрос за Лий Пейс в предните страници, открих това:

Пореден сериал на Masterpiece PBS (те май нямат слаби)

# 274
Гледах рязни клипчета от Becoming Elozabeth в ИГ профила на сериала и ми се вижда много обещаващ. Красиво заснет, главната героиня е точно попадение като визия, толкова ми липсваше нещо за Тюдорите.
И нямам търпение да го гледам.

Невестите съм го гледала няколко пъти. На мен също ми харесва много!

# 275
И нещо любопитно 😁

# 276
  • Вестерос
Много ме е яд, че не я видях като пусках поръчка миналата седмица 🤣

# 277
  • Галифрей
Това в озон нали?

# 278
# 279
Започнах да гледам “Да станеш Елизабет”, засега действието е доста мудно и вяло. Диалозите и сцените са някакси незавършени. Няма харизматични артисти.
Ставнявам с The Great- там се влюбих в актьорската игра,  в нюансирани диалози, страхотна сценография…изобщо друго филмово измерение.

Някой питаше за филма Miss Pettigrew Lives for a Day- много ми беше приятен, с усещане за мюзикъл. Благодаря за припомнянето- догледа ми се пак.

# 280
Не знам дали е към тази категория - Домът на Гучи. Много странно усещане ми остави, някак ме впечатли, но не можах да го изгледам докрай. Дойде ми бавен, Маурицио Гучи е бил по-красив от образа си във филма, поне така ми изглежда на снимките. Четох и как е реагирало семейството на филма, недоволни са. Определено няма да е от филмите, които ще си пусна пак. Лейди Гага ми се стори най-активна във филма, останалите ми бяха направо като умрели, дори и Ал Пачино. Не мога точно да го опиша, но не ми хареса.

# 281
Отдавна се отказах да гледам биографични филми. Толкова са фалшиви,че няма накъде повече...

# 282
  • Бургас
Вече на няколко биографични филми съм гледала интервюта, където актьорите споделят, че НОРОЧНО не са се срещали с човека, когото играят, защото не искат да си развалят СОБСТВЕНОТО възприятие за героя си.
WTF бе?

# 283
Попадна ми това.

Сериал за Катерина Медичи. Това ще е много интерсно.

# 284
  • София
Дата има ли вече? Цяла вечност, откакто го обявиха, бях го забравила.

Общи условия

Активация на акаунт