Любители на котки - Тема 173

• 31 921
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Без яка превръзка няма да остане.

# 526
Ами докторът така в пусна за сега. Утре ще я водя за АБ. Ще видим.
3 дена беше с превръзка, дори по-хлабава. Но беше и през торса. Не успя да я свали.
Тази мисля е по-стегната и това я дразни.
Но я гушнах и вече е спяща джуджи Simple Smile

# 527
  • In the land of Never Never
Видях брошурата на Кауфланд, следващата седмица ще има котешки неща, легло, тоалетна, транспортна кутия - за 20 лева. Вземала съм легло на Васко, много го харесва, ще му взема още едно. То е всъщност пещера, която става на легло. Храни също ще има, от масовите, като гурме, феликс, уискас, с добра промоция. Yum
В Лидл следващата седмица котешките храни също  са с намаление.

Това е леглото, снимката на Васко е от 2019 година.

# 528
  • Стара Загора
Мариета, внимавай само да не е твърде стегната превръзката. Следи за подуване на лапичката. Hug

# 529
Мариета, внимавай само да не е твърде стегната превръзката. Следи за подуване на лапичката. Hug
Да да, мерси.

# 530
  • София
Аз бих сложила яка.
Аз се бях засилила да купувам яка след кастрацията, но ветеринарят ми каза, че няма нужда.

Видях брошурата на Кауфланд, следващата седмица ще има котешки неща, легло, тоалетна, транспортна кутия - за 20 лева.
Ще погледна тоалетните, макар че тъкмо купих нова. Но им е малка в сравнение с огромната, в която можеха да влязат и двамата.

Скрит текст:
Било черешова задушница. Направих малко салата с череши. Хареса ми. Само аз я хапвах. Прекалих.
Повръщах.
Сънувах и странен сън.
Дали пък Хари не ме е посетил...

След 10на дена дена се навършва 1 година без него. И ми е мъчно.

# 531
Снощи имахме гости. Не сме се виждали отдавна и като дойдоха, мъжът ми им разправя за операцията на котката, че сме притеснени, че се възстановява бавно, че много грижи полагаме и т.н. С две думи сподели за битието ни напоследък. Гостенката се изцепи "Еми 16 годишна котка, то какво искате, дошло му времето вече" и други глупости, като че имало гладни деца, пък каква била тази котешка храна. Аз замръзнах в първия момент, после се освестих и се направих на не чула, но не мина добре гостито като цяло.
Много странни хора има. Същите са ни идвали на гости с кучето си, защото не можело да стои само. Нищо че имаме две котки, които трябваше да затворим, защото кучето е малко и ще го набият лошо. Но как казваш на някой "Абе то вече ще умира, какво се занимаваш", не знам.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 12:00 от Анонимен

# 532
  • София
"Много" мозъчни гънки е имала тази.

# 533
  • Крайбрежен район
Soft Click аз тия гости щях да ги изгоня на мига. Ужасни хора! Confounded

# 534
Soft, подсоли ли им вечерята 😀😀😀.
За жалост всеки си гледа от неговата си камбанария...

# 535
  • София
К'во да праим в това дъждовно време?! (е, каквото правим обикновено... 😹)

Червеното му отива, нали? ❤

С ММ установихме, че Блеки изобщо не реве за апартамента 😁, даже глас не му се чува тук.

# 536
Колко спокойно стои на стола! Няма ли мераци да "опознава света" - т.е. да излиза извън вашата територия?

# 537
# 538
Момичета, колко красиви поспаланковци качвате!!! Направо ми се пълни сърцето с любов!! ❤️❤️❤️

# 539
Нашият Сина не може да трае мухите. Постоянно се чува тропане, защото скача и ги гони. Ей не мирясва, докато не ги убие и...излапа. Вчера преместихме папагалите. Той като видя отворена вратата на стаята, в която бяха - с два скока и беше на мястото на клетката. Беше много смешен, като се оглеждаше изненадан и търсеше пилците. Защото предния път с един скок и беше върху клетката и стана патаклама.

Общи условия

Активация на акаунт