Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 43 591
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Аз също мисля, че това си е една читава стойност и въобще няма място за отчаяние! Относно протокола - репродуктивният ще прецени кой е най-подходящ за вас и предполагам, че взимат редица други фактори, не само АМХ.

# 181
Здравейте, След успешен опит при Станулов, за съжаление сърчицето на бебо спря във втори месец. Пуснах кариотип и ми излезе Робертсонова транслокация, балансирана, между 13 и 14 алел. Препоръката е за предимплантационен тест, който мисля не се прави в Афродите. Има ли някой с подобна ситуация и как Станулов е реагирал? В момента почивам след абразиото през юни.

# 182
Направете и консултация с генетик задължително!

# 183
  • София
Аз бях с АМХ 1 нещо си, и след почивка от почти 2 години, прием на витамини се вдигна над 2 нещо си. АМХ сам по себе си не е релевантно, изследва се с Инхибин и се броят фоликули.
Аз  забременях след дълъг протокол, при отчайващи 3 стимулации по къс в друга клиника.

# 184
Здравейте на всичко,
Имам останали Optiova Витамини 44 пликчета, срок до ноеври 22. Ако някой иска, ще им го продам за 100 лева.
Моля пишете ми на лично.

# 185
Здравейте отново момичета.
Този път да ви питам за витамините.
Предполагам тези които сте при д-р. Станулов пиете Елевит.
Допълнително фолиева не приемахте ли , защото в Елевита състава и е доста малко (200) .

# 186
Като за първи триместър ми стигаше. Ще видим сега втори, когато реално започва да трябва повече Simple Smile

Говорих си сега с рецепцията. Имат някакъв проблем със системата и някои мацки не си виждат част от изследванията. Дадоха ми направо номер за бодимед, да си проверя скрининга за прееклампсия

# 187
  • София
Здравейте отново момичета.
Този път да ви питам за витамините.
Предполагам тези които сте при д-р. Станулов пиете Елевит.
Допълнително фолиева не приемахте ли , защото в Елевита състава и е доста малко (200) .
Не винаги, на мен предният път ми предписа Опти ова, а сега след аборта ми изписа Елевит за два месеца и после за месец/два опти ова.
Но така или иначе няма да взема Елевит, защото малко преди това се запасих с почти всички витамини в Елевита по отделно. Смятам да ги изпия тях и после да мина на Опти Ова.
Според мен е редно фолиевата да си е поне 400 и по възможност мета, без значение дали има или няма мутации. Твърде важна е, за да рискува човек. На мен са ми изписвали и по 4х400 , но това след изследване за нивата й.

# 188
  • Пазарджик
Опти ова от къде си го купувате и на каква цена?

# 189
  • София
Аз купувах 2 кутии от SoFarmacy, беше на промоция за около 300 лв./бр

# 190
На мен ми изписа Фемибион още когато започнахме подготовка за трансфер.

# 191
Тъкмо щях да питам за колко време излизат резултатите за вродени тромбофилии,другите изследвания излязоха още вчера?

# 192
Даже не знаех, че правят за тромбофилия, моите ги пуснах направо в Геника, излязоха за 2 седмици някъде.

# 193
Здравейте, дами!
След днешният отрицателен тест от втори опит в Щерев, обмислям да сменя клиниката Rage
Кога е удачно да запиша час при д- р Станулов, за да задвижа док. за фонда.
В Щерев не ми се стъпва и за коментар вече Rage
От Щерев ще трябва ли да взимам някакви док. от миналите два опита, като се сменя клиниката? Преди и в деня на трансфера ми се обадиха пет пъти да питат дали не съм си взимала досието, че липсвало Hushed
В главата ми е пълен хаос Disappointed

Успех на всички борещи се за People Baby

# 194
Здравейте! Бяхме при др.Станулов и решихме да правим инсеминация другия месец, тъй като ми назначи цветна снимка и не било хубаво в същия месец. Даде ми лист с необходими изследвания, та въпроса ми е - колко време преди процедурата трябва да задвижим изследванията за да са готови когато дойде момента за инсеминация? Той ми каза да не бързам, но знам, че цитонамазка, микробилогия се чака повечко за резултат. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт