Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 43 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Аз си бях с нормална, през абокат. Със спинална не би трябвало да има будене изобщо, защото не заспиваш. Не мисля, че слагат такава, все пак целта е да станеш след 20 мин Simple Smile

# 166
Относно упойката следващата седмица ще попитам и ще пиша тук. Но аз през цялото време си живея с идеята, че е пълна, пък в информираното съгласие пише съвсем друго, явно зависи. Относно спешните случаи - поне за София без значение при кой лекар си, обикновено през нощта работят само спешните центрове в болниците.

# 167
Упойката на пункцията е пълна през абокат Blush

# 168
И при мен упойката беше пълна, венозна.

# 169
И при мен упойката беше венозна.

При всичко е такава, за първи път чувам за спинална в Афродита. Упойката е като диприван, краткотрайна.

# 170
Коригирах се, грешката е моя. През абокат е упойката. Явно от много четене и видеа съвсем съм се ошашкала. Дано да не сем притеснила някого.

# 171
Момичета, тези при които е имало успешно забременяване, кога ви викаха за преглед за да регистрират бремеността?
И докога пихте цялата палитра лекарства?

# 172
10 дни след положителен тест за преглед къде е ембриончето, още 10 след това за сърце
Когато отидеш ще ти дадат списък кое кога се спира, за някои има схема.

# 173
10 дни след положителен тест за преглед къде е ембриончето, още 10 след това за сърце

# 174

Благодаря ви!

# 175
Момичета, помагайте. АМХ ми е станало 1. Всички витамини са ок. Просто имах операция за махане на миома и положентоето е такова. Има ли успели от вас при Доктот Станулов с този АМХ и по дълъг протокол ли бяхте. Имам три неуспешни опита в др клиника все по къс протокол и така се надявах, че смдоктора ще оробваме нещо различно? Какво мислите? Благодаря ви сърдечно за отговорите 🍀🙏🏻

# 176
Какви са референтите стойности на лабораторията? В моята са 0,06 -4,40 /Токуда/, но има някои от 1 до 9 в същата мерна единица

# 177
Вит Д тества ли?

# 178
От 0 до 5 са реф стойности. За първи път го правя тази лаборатория. Витамините всички са ок.

# 179
Момичета, помагайте. АМХ ми е станало 1. Всички витамини са ок. Просто имах операция за махане на миома и положентоето е такова. Има ли успели от вас при Доктот Станулов с този АМХ и по дълъг протокол ли бяхте. Имам три неуспешни опита в др клиника все по къс протокол и така се надявах, че смдоктора ще оробваме нещо различно? Какво мислите? Благодаря ви сърдечно за отговорите 🍀🙏🏻
Това е нормална стойност за жена на 40-42г. Но не е стойност за отчайване!

Общи условия

Активация на акаунт