Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 43 593
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Относно смяната на кликиката Щерев със Станулов, само мога да кажа, че в Афродита като цяло подходът е доста по-индивидуален и има непрестанна връзка с лекаря. И все пак нека не забравяме, че инвитрото не е панацея и за съжаление не на всеки е писано да бъде успешно. Ако все пак двойката не е Ок, винаги може да смени клиниката. Док ми каза, че излизат в отпуска месец август, но не знам дали някой ще работи или цялата клиника ще бъде затворена, можете да звъннете на рецепция. Иначе като цяло не се чака много за часове, а за ЦАР съдействат с документацията.

# 196
  • София
Здравейте, дами!
След днешният отрицателен тест от втори опит в Щерев, обмислям да сменя клиниката Rage
Кога е удачно да запиша час при д- р Станулов, за да задвижа док. за фонда.
В Щерев не ми се стъпва и за коментар вече Rage
От Щерев ще трябва ли да взимам някакви док. от миналите два опита, като се сменя клиниката? Преди и в деня на трансфера ми се обадиха пет пъти да питат дали не съм си взимала досието, че липсвало Hushed.  
В главата ми е пълен хаос Disappointed

Успех на всички борещи се за People Baby

Аз като една от вас -бивша за щастие пациентка на Щерев, ще Ви кажа да се въоръжите с търпение и да настоявате да Ви дадат всички документи и изследвания. Аз голяма борба водих. Накрая успяха да ми напишат епикриза, за всички инсеминации, операция, ин витро опити (3 стимулации), че даже и за аборта, който правих през далечната 2013г. Много е подробна. Даже се бяха престарали, че ми написали, че на яйцеклетките ми липсва делително вретено, което Станулов определи като пълен шит ( разбирайте, човека не го каза точно така).
Ако сте с женски фактор, е чудесен избор. За мъжки... не знам, други дами не са доволни, но всеки с казуса си.

# 197
Недей да губиш време, звънни в Афродита за да си задвижиш нещата с фонда. Те съдействат много, няма да имаш проблем.

# 198
Благодаря за обратната връзка!
И аз не знам с какъв фактор сме вече Confused
Скрит текст:
През юни 2020г. се случи спонтанна бременност (таман док. ни подготвяше за инсе, спермограмата беше нормозооспермия), която приключи в 9г.с със спряла сърдеча дейност. Продължихме няколко месеца с естествени опити, като имаше и един за кратко положителен тест със стойност над 4 с реф. до 1 за небременни ( игнориран от док. ). Ноември 20г. изкарахме ковид, който влоши спермограмата на астенозооспермия (според док. беше добре). След като не се получаваше, ни насочи да направим цветна снимка в клиниката, която излезе с напълно запушени тръби. И така вече се стигна до темата Инвитро и как, ако не стане от първи опит, ще стане от втори Confused. Междувременно потърсих второ мнение при д-р Калчев - той състави негов план за действие, който следвахме до септември 21г. И на 30ти септември направи трансвагинална лапароскопия + хистероскопия за проверка на тръбите, корекция на седловидна матка и отстраняване на сраствания. Заключението беше силно нагънати тръби. Разделихме се с коментар да си действаме по естествен път, но и да не изключваме инвитрото( вече имахме излязла заповед) От Щерев трябваше да ми качат процедурата на флашка, след подадено заявление и изчакване от няколко дни.. получих си флашката с два записа на операции от по-стара дата и нищо общо с моята интервенция (добре че реших да изгледам записа - бях в шок). Ноември 21г. започнахме стимулация, пункция и трансфер на трети ден с прогестерон 430.400 nmol/l Rage... кръгла 0 Kissing Smiling Eyes. Тази година в края на април стартирахме втори опит, но лигавицата не й хареса и нямаше свеж трансфер. Решихме да починем един цикъл и после ЗЕТ. В цикъла, който беше почивен се получи закъснение - пуснах кръвен и резултата беше 7.240 при реф. до 1 за небременни.. на следващия ден ми дойде Head Band (коментарът беше "аа, ма то е много ниско")
Та не знам вече какъв фактор се водим!

Надявам се с вашия док. да поемем по друг път Relieved

Скрит текст:
Здравейте, дами!
След днешният отрицателен тест от втори опит в Щерев, обмислям да сменя клиниката Rage
Кога е удачно да запиша час при д- р Станулов, за да задвижа док. за фонда.
В Щерев не ми се стъпва и за коментар вече Rage
От Щерев ще трябва ли да взимам някакви док. от миналите два опита, като се сменя клиниката? Преди и в деня на трансфера ми се обадиха пет пъти да питат дали не съм си взимала досието, че липсвало Hushed.  
В главата ми е пълен хаос Disappointed

Успех на всички борещи се за People Baby

Аз като една от вас -бивша за щастие пациентка на Щерев, ще Ви кажа да се въоръжите с търпение и да настоявате да Ви дадат всички документи и изследвания. Аз голяма борба водих. Накрая успяха да ми напишат епикриза, за всички инсеминации, операция, ин витро опити (3 стимулации), че даже и за аборта, който правих през далечната 2013г. Много е подробна. Даже се бяха престарали, че ми написали, че на яйцеклетките ми липсва делително вретено, което Станулов определи като пълен шит ( разбирайте, човека не го каза точно така).
Ако сте с женски фактор, е чудесен избор. За мъжки... не знам, други дами не са доволни, но всеки с казуса си.

# 199
  • София
Спермограмата е ок, направете си за днк фрагментации. А ако тръбите са много нагънати трудно става естествено, но никак не е невъзможно, стига да не са направили хидросалпсинг. Колко Я. Извадиха и колко се оплодиха?

# 200
Няма хидросалпингс - щяхме да ги отстраним иначе.
Първото инвитро беше със 12 фоликула, 7я - 5 годни, 3 от тях тръгнали, но само един Е с екстра качество остана. При второто 8 фоликула, 6я - 5 годни, 3 тръгнали, 1 е с добро качество и един с фрагментации, замразени на трети ден.

# 201
  • София
По къс протокол предполагам...
Стискам ти палци, не се колебай и мотай, а си запиши час при Heart и вярвам, че ще се случат нещата.

# 202
Да, по къс.
Благодаря ти Heart

# 203
След подробностите, аз също смятам, че Станулов ще ви допадне много и ще направи всичко възможно да доведе нещата до щастлива развръзка. Освен това всички в клиниката са страшно мили и отзивчиви, аз винаги ходя с голямо желание. А когато нещо ме тревожи, винаги мога да пиша или звънна на доктора, за да го обсъдим, което е много ценно. Освен добър професионалист, смятам, че е много добър, отговорен и педантичен човек, изпипва и малките детайли. Запишете час, сама ще си прецените и усетите дали това е вашият лекар.

# 204
Здравейте, вие имате ли проблем с проверка на резултатите през сайта на Афродита. На мен ми излиза съобщение untitled.

# 205
  • София
През телефон води до грешен път страницата. Трябва или през компютър, или през телефон да избереш desktop view. И аз се чудя как досега не са го оправили програмистите.

Виж така, трябва да стане:
http://46.10.221.190:15220/Account/Login?ReturnUrl=%2f

# 206
При мен си работи и през телефона, но трябва да се изчака няколко секунди да зареди на 100% сайта. Явно има нещо сбъркано в кода на страницата и понякога не се зарежда както трябва.

# 207
През телефон води до грешен път страницата. Трябва или през компютър, или през телефон да избереш desktop view. И аз се чудя как досега не са го оправили програмистите.

Виж така, трябва да стане:
http://46.10.221.190:15220/Account/Login?ReturnUrl=%2f
Много благодаря:) сработи

# 208
И през телефона, и през лаптопа от време на време забива. Случвало ми се е чак на другия ден да стопли Simple Smile

# 209
  • София
Какво е мнението на д-р Станулов за Протеин на прах? Утре ми предстои пункция и изпитвам огромна тежест от вчера, нормално, каза, че поне 12 Я ще извадим. Чета във фб, че си купуват протеин на прах на Pregnaco за жените с извадени повече Я особено, намалявали болката. Можете ли да споделите опит и мнението на доктора

Общи условия

Активация на акаунт