Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 809
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
В аптеката на Щерев си купих за да им го възстановя горе, при един от трансферите правихме вливка.

# 616
В апетката на Токуда на първи етаж, вдясно от входа винаги имат. Аз на път за Афродита минавах от там да си взема, беше ми най-удобно

# 617
Супер сте, мерси много!

# 618
Здравейте, момичета,
Предстои ни първо инвитро, доктор Баев ми каза да отида на 2ри ден от цикъла, но понеже вече започвам да имам предменструални симптоми очаквам утре или събота да ми дойде. В такъв случай най-рано понеделник мога да отида, което прави повече дни. На някоя от вас случвало ли се е и дали е проблем, ако прегледът и започването на стимулацията е на 3-4 ден?

# 619
Здравейте момичета, утре ми предстой пункция при доктор Станулов, когато влезнете, за да ви я правят слагат ли ви някаква банка с разтвор преди самата пункция?

# 620
Не, цялото нещо трае 20тина Мин от качването на магарето до буденето и отиването на собствен ход до леглото. Няма да се обезводниш Simple Smile
Качваш се, бодват ти абоката и заспиваш, няма драми, наистина.

# 621
Не, цялото нещо трае 20тина Мин от качването на магарето до буденето и отиването на собствен ход до леглото. Няма да се обезводниш Simple Smile
Качваш се, бодват ти абоката и заспиваш, няма драми, наистина.

Благодаря за информацията Simple Smile

# 622
Здравейте, момичета,
Предстои ни първо инвитро, доктор Баев ми каза да отида на 2ри ден от цикъла, но понеже вече започвам да имам предменструални симптоми очаквам утре или събота да ми дойде. В такъв случай най-рано понеделник мога да отида, което прави повече дни. На някоя от вас случвало ли се е и дали е проблем, ако прегледът и започването на стимулацията е на 3-4 ден?
Не можеш да пропускаш ден , звъниш тогава когато ти дойде независимо събота ли е неделя ли .аз съм ходила в събота

# 623
Здравейте, момичета,
Не можеш да пропускаш ден , звъниш тогава когато ти дойде независимо събота ли е неделя ли .аз съм ходила в събота

Благодаря!

# 624
Здравейте момичета,има ли някой днес,който е на пункция след обяд?Аз днес съм в 13 часа.

# 625
Здравейте, ако цикълът ви дойде в петък, случвало ли ви се е доктор Станулов да ви извика в събота?
Защото сега при мен се получи малко кофти.
Звъннах му преди малко и той ми каза, че не може да започнем сега, защото не съм му звъннала сутринта и пропускам този цикъл.
Много кофти ми стана, защото си мислих, че няма такова значение дали ще му звънна рано сутринта или на обяд.
Сега ме вика в неделя само на преглед, но изпускам този цикъл и чакам следващия.
Малко ми стана странно, мислих, че утре ще ми е деня за преглед.

# 626
  • София
Не ме е преглеждал в събота мен, доколкото знам е предимно за пункции и трансфери, ако се пада тогава денят. Случвало ми се е първи ден да ми е петък два пъти и двата пъти ме е викал в деня, но преди 2 часа, за да ми вземат кръв. Преглеждаше ме на първи ден, инжекциите започвах от събота.

Не знам защо така се е получило при теб, може утре въобще да не е в клиниката, но по принцип трябва да се обаждаш веднага, все пак има много пациенти и трябва някакси да вмъкне и тези без час, които не са малко /няма как да знаем кога ще ни дойде/. Аз се обаждах сутринта и ме е вмествал и двата пъти и започвахме на първи ден.

Да кажат и другите момичета как е било при тях.

# 627
Веднъж ме е преглеждал в събота, но беше при вече стартирала стимулация.

Бях го питала предварително какво да правя, ако МЦ ми дойде в петък или през уикенда - каза ми да отивам сутринта преди 11 в клиниката (в петък или понеделник, зависи кога ми е дошло), без да се обаждам за час или каквото и да е. Един път ми се случи такава ситуация, отидох рано сутринта на съответния ден и ме вмъкнаха в графика за преглед/изследвания.

# 628
На мен, за щастие, не ми се е случвало да ми идва петък сутринта и да звъня към обяд. Събота съм ходила само при подготовка за трансфер. Иначе си ходех през седмицата. Изобщо не се притеснявай, uBa03, ще намерите решение на проблема. Може пък да се окаже, че не е прекалено късно и не пропускате месеца.

# 629
Ох сега се притесних, на мен ми идва винаги в петък и винаги следобяд, това значи ли, че потенциален преглед в понеделник няма да е възможен?
Аз чакам последни изследвания, но малко се притесних, защото ТСХ ми е 1.9, а фт3 и фт4 много ниски. Дали докторът ще ме насочи към ендокринолог като ги види или не са фатални?

Общи условия

Активация на акаунт