Днес дадох пуешко на Хип. На Плазмон заготовките, колкото и да ги хвалят, повече няма да купя. На Хип ми хареса много повече, а и на детето. Изяде си пюрето с апетит. Хип е с варен ориз и месо и е доста по-натурален вкуса. На Плазмон с това нишесте яденето не е месо и зеленчук, а добива вид на каша.
Днес това дете ми стопи лагерите, буквално. За 3та дрямка едва заспа в количката навън. Излязохме малко преди дрямката с надеждата да заспи. Крещя, вряка, блъска, щеше да счупи количката. Накрая стана 18.30 и на една пейка й забърках кашата и я нахранихме с ММ. И в 18.40 заспа като ангелче за 2 мин с биба в уста. Оставих я само 20 мин да спи и я събудих. Прибрах я, поиграхме, изкъпахме я, пи мляко и Слава Богу заспа в 21.10. Тоя скок ни такова таковата. Днес интервалите й са просто зверски-2:35/2:50/3:30/2:10. А яденето стана манджа не с грозде, ми не знам с какво. 7:30 мляко, 11 мляко, 15:30 обяд пюре, 18:30 каша, 20.30 мляко. Добре поне, че си изяде и изпи всичко, че да съм спокойна, че е нахранена. Такъв маратон не ми беше спретвала. Ама аз знам, не си ли спи първа дрямка вкъщи, нещата отиват на кино. Дано нощта е лека.
Всеки казва, че той ще се върне в подвита опашка. Ама не е за първи път да се разделяме, някакси имах мъничка надежда, че ще се върне. До вчера когато сам ми каза, че е спал с нея. Тогава уби всякаква надежда.