Ние сме доникъде, най-много май 70 гр. съм давала оризова с плод и след това дохранване с АМ. Пък и невинаги я изяжда цялата, иска мляко да цокне и после ако успея да я излъжа си дояжда кашата по-спокойно.
Запичането дойде от зеленчуците, въпреки че уж наблягам на разхлабващите. Затова дадох само 1 път каша за последните сигурно 5-6 дни, как ще стане да е всеки ден и тя в един момент не знам... или е крайно време да въведа нещо различно от ориз?
Ние сме доникъде, най-много май 70 гр. съм давала оризова с плод и след това дохранване с АМ. Пък и невинаги я изяжда цялата, иска мляко да цокне и после ако успея да я излъжа си дояжда кашата по-спокойно.
Запичането дойде от зеленчуците, въпреки че уж наблягам на разхлабващите. Затова дадох само 1 път каша за последните сигурно 5-6 дни, как ще стане да е всеки ден и тя в един момент не знам... или е крайно време да въведа нещо различно от ориз?
Общо взето подготвям мляко 180 мл вода с 6 лъжици, както обикновено, слагам на око около супена лъжица и нещо каша в паничката и почвам пак на око да прибавям млякото и да бъркам. Само че толкова бързо абсорбира, че за да получа желаната гъстота съм изляла повече от 1/3 от шишето. И тъй като тя може да се дърпа на кашата и да не изяде много, после дохранването с вече намалялото количество мляко да не й стигне. И става лудница... Затова почнах да я правя с повече вода и да наливам 20тина мл мляко на вкус, за да има в шишето.
Препоръчани теми