Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?
Привет на всички
[/list]
, но успях да прочета и се успокоих, че не е ми се привижда. 
Надявам се вече всичко да е наред и да се насладиш на останалото време с нас.
, аз се подувам от нищото,
а в същото време сланинките,които имах на определени места преди да забременея, ги няма.....и въпреки това съм +5
Ако до празниците не ми мине, незнам как ще трябва да се обличам
, добре сте дошли!!!
), храня се когато съм гладна и с каквото ми се яде, но и 10-тина години разделно хранене си казват думата. Всеки ден ходя по 4-5 км. пеша, времето все още го позволява, но по-бавничко от преди..няма начин. Та мисълта за кг. ми беше, че няма правила, това че някои са качили 10 или 12 не означава че са се хранили повече, или нездравословно
.
, дано всичко е наред, усещам го рядко и слабо, най вече вечер след работа като гледам ТВ и почивам, а чета че при повечето е доста по-често. Искам и друго да ви попитам, къде точно усещате бебчовците, аз ниско под пъпа, това нормално ли е, не трябва ли да е по-нагоре вече
Нещо явно са на мода сега такива работи, както и по-дългички туники и т.н., което е супер според мен като за нас. Не знам за анцузи, ама разни разтегателни клинчета ще влязат май в употреба, не съм им фенка и не мисля, че супер ми отиват, ама с нещо по-хубавичко отгоре може и да станат.

) и първото, което доки видя е едно голямо пишле
Т.че и аз се присъединявам към отбора на

Много радост, щастие и една безпроблемна бременност до края!