Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?
, аз бях в командировка миналата седмица, ама Алабина ми изпрати съобщение в събота да ми каже за срещата, но с нашия таткото бяхме решили събота да го посветим на нас двамата (малкия го оставихме при бабата) и той доста ревностно ме погледна като му казах за срещата. Съжалявам момичета но така се случва че и той е доста зает в работата и аз с мойта работа и с грижите около малкия и когато откраднем един цял ден само за двамата сме неразделни 

така че съм спокойна, има си доктори които следят всичко и кръвно и наддаване и т.н. защо да мислим за килограми като в нас са малките създания и са добре
и ни беше много уютно , топличко .. и коледно 
настояваме следващият път да присъстваш !!!
Сега качвам малко по умерено, но ми се струва, че съвсем скоро пак ще започне лудото дебелеене

Реших да почна да чета от първата страница и установих в крайна сметка какво е станало
Жалко, че ни се е изстрила новата темичка.
Ако някой има идея да каже...
С това кантарче, което си купих се меря всеки ден... Дано не кача много, но няма да легна да умирам, че ще стана дунди
и обявявам най-официално подминаването на цифрите сто - чакахме над 100 бебета, а вече сме и над 100 мами в очакване 
суматоха е от сега , сина ми е нещастен и от сега прави пазарлъци кога ще си го приберем отново
..
.. ама малко да ми почине кръстчето
та поседнах да ви видя .
..