На море в Турция - тема 74

• 75 905
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Май комплексите в Анталия си остават най-подходящи за семейства с деца.А за тези с пораснали деца може да пробват Мармарис,Бодрум и Фетие.

# 166
Май комплексите в Анталия си остават най-подходящи за семейства с деца.А за тези с пораснали деца може да пробват Мармарис,Бодрум и Фетие.

Явно ще трябва да си се ориентирам към хотел за възрастни за следващата година.
Лошото е, че искам да има добра вечерна анимация, място за разходки, тишина, спокойствие и хубава храна, и плаж. Басейни може и да няма изобщо. Но не съм видяла от предлаганите, хотел който да отговаря на всички условия.
Ако някой го е намерил моля да сподели.

# 167
  • София

Лошото е, че искам да има добра вечерна анимация, място за разходки, тишина, спокойствие и хубава храна, и плаж. Басейни може и да няма изобщо. Но не съм видяла от предлаганите, хотел който да отговаря на всички условия.
Kontesa Maria, след отзивите ти тук и във ФБ за хотела не съжалявам, че го анулирах и резервирах хотел, насочен предимно към почиващи без деца, с добра вечерна анимация, място за разходки и добра храна и напитки.
Колкото до хотела за възрастни, който търсиш той отдавна е намерен и отговаря на всичките ти търсения, изброени по-горе от теб: Adam & Eve Hotel Belek
https://www.adamevehotel.com/

# 168
  • Пловдив
Роже кога тръгваш на почивка?Ще очаквам с голям интерес отзива ти за хотела в Сиде.

# 169

Kontesa Maria, след отзивите ти тук и във ФБ за хотела не съжалявам, че го анулирах и резервирах хотел, насочен предимно към почиващи без деца, с добра вечерна анимация, място за разходки и добра храна и напитки.
Колкото до хотела за възрастни, който търсиш той отдавна е намерен и отговаря на всичките ти търсения, изброени по-горе от теб: Adam & Eve Hotel Belek
Роже, ние първо се бяхме насочили към "Адам и Ева", но тур. агентката ни каза, че той е предимно за млади двойки, а ние сме по на 52-4, та затова го заменихме с Ксанаду, но не сме резервирали, дала съм си още няколко дни да поумувам...

# 170

Роже, ние първо се бяхме насочили към "Адам и Ева", но тур. агентката ни каза, че той е предимно за млади двойки, а ние сме по на 52-4, та затова го заменихме с Ксанаду, но не сме резервирали, дала съм си още няколко дни да поумувам...
в такъв случай ще чакаме отзиви. И ние сме почти в тази категория и определено нямаме нужда от дискотеки и шумни комшии.
Англичаните тук са ми пре достатъчни.

# 171
  • В.Търново
Някой да е ходил на този плаж?
https://www.facebook.com/reel/1008871519744003?fs=e&s=cl

# 172
  • София
Ето затова никога досега не съм избирал хотел, позовавайки се на мнението на тур.агентка, която е виждала хотела само на лаптопа на компютъра си или в най-добрия случай посетила го за час и половина през деня по време на някой инфо тур.
Избирам хотел, съставяйки си мнение за него след изглеждане на 20 клипа в ютуб, прочитайки стотици мнения в руски, английски и немски форуми на различни възрастови групи и националности, за да преценя дали даден хотел ще пасне на моите виждания и критерии.
Какво означава млади двойки? Хотела е за +18 години и забавленията са за възрастни.
Хората на 50-60+ дали  не се чувстват добре там? Аз мисля, че се чувстват отлично.
А познавам хора на по 25-30 години, които отдавна са в пенсионна възраст.
Така че с лека ръка, да отхвърляме даден хотел, позовавайки се на едно единствено мнение  за мен не е нормално...
Ето Адам и Ева през юни 2021год.
Скрит текст:

Славейче, скоро тръгваме за Турция. Има няма няколко дни Simple Smile

# 173
  • Пловдив
Приятна почивка Роже!!!Аз със удоволствие бих посетила Адам и Ева.Тази година бях го забравила.Иначе други си му следях цените.Който има възможност да отива и да не му пука на колко години е.Важното е как се чувстваш и духа да е млад!

# 174
  • Бургас / UK
Роже, в кой хотел ще сте в Сиде?

# 175
  • Пловдив
Моля, дайте отзиви за хотел Pine Bay Resort Кушадасъ. Ще сме с 2 деца на 5г и на 15год.

# 176
Плажът Капуташ - един от най-високо оценените в международен план, плаж. Минахме покрай него, по пътя между Калкан и Каш. Паркиралите коли от двете страни на пътя бяха около 2-3 км. Препд входа на плажа имаше регулировчик. До плажа се стига по стълби. Това беше на 13.07.2021. Аз, лично, бих го посетила в неактивния сезон.

# 177
На Капуташ сме били след 20 септември две години подред в работен ден, т.е. местните, а и всички деца са на училище вече, но пак беше лудница.
Във водата са големи обли камъни и бързо става дълбоко, често има и вълни. Според мен плажът е по-красив на картинка, отколкото на практика.
Втората година имаше група българи, дошли от Кемер за ден. От онези курорти е далече - поне 180 км по завои на посока. Ние спахме в Калкан тогава - на 6 км.

Скрит текст:

Снимките са от ранни часове или след дъжд, затова има празни чадъри. Към обяд няма.

# 178
Kontesa Maria, споменахте малка територия на Liberty Fabay, макар че на снимки не ми изглежда толкова малка. Предполагам персонала говори повече английски, отколкото руски. Как е прехода в морето, нужни ли са акваобувки? Може би малко снимки понататък ще качите?

# 179
Здравейте,
Моля за отзиви за Ramada Resort by Wyndham Akbuk в Дидим. Планирам почивка там края на август или началото на септември. Приемам и други предложения за Дидим.
Доколкото следя последните теми, повечето хора тук са ориентирани към малко по-висок клас хотели.
Линкове към мнения, макар и стари, намерих в първия пост на миналата тема. Може и в тази да са копирани.
В букунг бяха с най-приемливата оценка от подобните.
Имат българска фейсбук страница - активността там навежда на мисълта, че ще е лудница от българи.

Общи условия

Активация на акаунт