На море в Турция - тема 74

• 75 831
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, искам да подаря на 19 г. младеж една почивка в Турция със самолет, но не знам кой хотел да избера.
Може ли да препоръчате подходяща дестинация и ако може- сравнително приемлив вариант като цена.

# 706
  • Пловдив
За младежи Адам и Ева-Белек.

# 707
В началото на септември ще пътуваме за Анталия. Тази година избрахме Delphin Botanik platinum. Отзиви в групата не срещнах скорошни. Някой може ли да каже какво да очакваме, добър избор ли е. Главно заради децата се спрях на него. Доколкото виждам, почиващите са главно германци, така ли е действително? Миналата година бяхме в Turan Prince world, много ни хареса всичко, територията, забавленията, анимация. Преди това ходихме в Long beach resort, търсих нещо подобно откъм забавления. И във фейсбук групите не намирам актуални отзиви. Ако някой има информация, ще бъда благодарна да сподели.

Здравейте,
Ние се върнахме в неделя от Botanik Platinum. Бяхме група от 5 възрастни и 3 девойки на 16, 14 и 13 години. Изкарахме си страхотно. Перфектно обслужване и отношение, изключително вкусна и разнообразна храна, отлична хигиена. Градините са много красиви. Има много басейни за всеки вкус. На някои е пълно с деца, има релакс басейн, където се плацикахме ние, възрастните. Децата предпочитаха басейна, където се случваха активностите, дневните и шумни партита. Има 2 аквапарка - единият е с пързалки за по-малките, а другият  - за по-големи. На територията на хотела има и лунапарк. Вечерни забавления имаше подходящи за всякакви възрасти - различни групи, музика на живо, караоке, DJ парти около басейна, нощен бар.
Гостите са предимно руснаци.
Морето е доста бурно и дълбоко. Плажът е изключително каменист. Ако влизате в морето, необходими са ви обувки.
Певците, които забавляват гостите всяка вечер в ресторанта и лоби бара са едно българско семейство, с което се сприятелихме. Много приятни и усмихнати хора, които много се зарадваха да видят българи в хотела. Всяка вечер ни поздравяваха с 1-2 български песни.
Интернет в хотела има, и е чудесен - в стаята, на плажа, около басейните, по цялата територия на хотела. Мъжът ми си гледа състезанието от Формула 1 на живо, през телефона. Не прекъсна нито за миг. Аз си бях активирала пакет през мобилния оператор, но не ми се наложи да го ползвам.
Ако имате други въпроси, с радост ще отговоря Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 08:59 от Gerit0

# 708
  • Бургас
Здравейте!
Утре тръгваме за Калкан. Ходихме там миналата година началото на ноември за две нощувки. Сезонът вече беше свършил, така че не успяхме да се насладим на лятна атмосфера.Някой със съвети за интересни места и заведения там и в Каш?
Предварително благодаря Wink!

# 709
Някой пътува ли тази година с резервация от directbooking.ro? Днес исках да резервирам през тях, но в чата ми отговориха, че офертите са само за румънския пазар!?

# 710
Аз още очаквам отзива на Роже за Side Star Elegance Hotel - намира се близо до Антично Сиде и има хубава алея за разходки вечер.
И аз чакам отзив за същия хотел.
На снимките ми изглежда като Интерхотел от времето на Тодор Живков,а цената му за стая за седмица започва от  1300€ за двама...От рейтингите и коментарите в немските сайтове също не останах с кой знае какви впечатления.
За хора с не големи очаквания и претенции явно става.
Роже моля те напиши два реда

# 711
Здравейте! Включвам се в новата тема с едно питане - някой бил е в  Сlub yali hotel & resort,Кушадасъ?Знам, че е много индивидуално и субективно харесването на даден хотел, но предварително благодаря ако споделите мнения.

Миналата година бяхме. Чудесно си изкарахме. Хотелът се намира в Гюмюлдур, на 30-40 км от Кушадасъ.Настаниха ни веднага, щом пристигнахме към 5 ч. сутринта.  Красива територия, много чисто, с прекрасни картини навсякъде, WI FI само във фоайето около рецепцията и по двора, в стаите няма. Храната и анимацият- има какво още да се желае, може би това, че все още имаше ковид ограничения се отрази- не ми беше приятно да чакам на опашка да ми сипва някой,  е, отядохме си сладости, баклава на корем, разкошни пици, гюзлемета с различни плънки, за алкохола нищо не мога да кажа. В аквапарка влизат и външни, и се чака по пързалките, но не много, и бе весело и приятно. Плажът е чудесен, пясъчен, винаги имаше свободни шезлонги. Били сме два пъти в Кушадасъ, така, че не сме ходили до там този път, и допълнителни екскурзии не сме правили, ходили сме на всички по-интересни, така че този път просто си почивахме. Общо взето, хареса ни.                          

Скрит текст:

/spoiler]

Много благодаря за изчерпателния отговор!Наистина изглежда добре.От ТА ни казаха,че базата му била доста стара,бил мръсен и т.н., та ни препоръчаха да разгледаме другите хотели.Сега като гледам снимките и малко съжалявам, че не се спряхме на него.Но и нямаше много инфо за него.Както и да е....
Тъй като за трета година ще сме в Кушадсъ (били сме в Efesia Resоrt и Seven Seas)  резервирахме Sunis.Има отрицателни отзиви...но има и доста положителни.Ще го видим, живот и здрве на 02,09 тръгваме иу ще пиша какво е положението.Сега се загледах, че остров Самос е доста близо ии дано има предложения за екскурзии до там.

# 712
За инфо на притежателите на карта Револют - наистина се теглят лири без такса от банкомати на Ziraat. В Кушадасъ сме транзитно за ден на връщане от Самос, за първи път сме тук в топ сезон, преко сили ми дойдоха вчера тълпите и задръстванията (вероятно по случай празниците да са). Даже вечер не успяхме да хванем такси до хотела заради адските задръствания и ходихме пеш с куфарите...

# 713
Здравейте, имате ли информация каква е таксата гориво към днешна дата с чартърите на Емералд?

# 714
  • София
Здравейте, имате ли информация каква е таксата гориво към днешна дата с чартърите на Емералд?

Това сме платили ние

Бихме желали да ви информираме, че за полета на дата 26.06.2022г. от авиокомпанията е начислена горивна такса в размер на 70 лв на човек в две посоки.

# 715
Здравейте!
Може ли някакви по-скорошни мнения за този хотел EUPHORIA PALM BEACH RESORT? Оставам с впечатление, че е от някаква верига:thinking:
Притеснява ме, размерът на club room , където трябва да сме 2възрастни и тийн 188:grinning: Много ли е малка такава стая, ясно е, че няма да стоим само в стаята и сме си близки, но все пак?

# 716
Може ли инфо за автобусите на Емералд?Получих имейл за начислена горивна такса-20лв. на човек.

# 717
Здравейте!
Може ли някакви по-скорошни мнения за този хотел EUPHORIA PALM BEACH RESORT? Оставам с впечатление, че е от някаква верига:thinking:
Притеснява ме, размерът на club room , където трябва да сме 2възрастни и тийн 188:grinning: Много ли е малка такава стая, ясно е, че няма да стоим само в стаята и сме си близки, но все пак?
От сайта на хотела се вижда че, стаята е 28 m² има и по големи.
https://palmbeach.euphoriahotels.com/Room/StandartRoom
https://palmbeach.euphoriahotels.com/Rooms/

# 718
  • София
Може ли инфо за автобусите на Емералд?Получих имейл за начислена горивна такса-20лв. на човек.
И за Версо чух, че искат 20 или 30 още преди месец

# 719
Момичета, искам да подаря на 19 г. младеж една почивка в Турция със самолет, но не знам кой хотел да избера.
Може ли да препоръчате подходяща дестинация и ако може- сравнително приемлив вариант като цена.
Не зная каква е цената, но Ориндж Каунти в Кемер е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт