Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 703
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Honey, и ти ли няма да извадиш по някоя мръвчица за благоверния, откога си прося  Laughing?
Ама хищника си е хищник Mr. GreenНе можа ли нещо доматче да си поискаш JoyНо си е верно,че и Хъни изчезна като моналогодишния сняг hahaha,може пък хората да си празнуваи активно Twisted Evil
Мисс74,на Инчето също зачерви и втвърди мъничко,но за 2 дена мина.
Все се каня да питам и все забравям,правило ли ви е впечатление по време на гимнастикака и масажите да "прескачат" на бебчетата костички или ставички не мога да определя кое точно,ама нещо се мести newsm78Страшно обяснение вкарах ThinkingОртопеда ми каза преди време,че е нормално,ама тогава сочеше около коленацата,а аз и около глезените го усещам newsm78

# 196
  • у нас
Здравейте!
Kabiv,честит Рожден Ден  Party Time
Желая ти много здраве и любов(като не прекалявайте с второто днес,да няма пак августинче догодина tongue)
Честито и на всички бонбончета,празнуващи днес passifier
Мамо Иги,радвам се,че пак пишеш.Радвам се,че Лъчко е вече по-добре.Да нацелуваш малкия гладник от двете мацки  love001а под секрет да ти кажа,че каката си е харесала Мишето newsm53.

bubcheto15,това за прескачането не съм го усетила при моята мадама,дали пък не го мачкаш по-силно бебчето dohаз пък как се изразих.
Ние вече оздравяваме,кашлицата и хремата значително намаляха.Добре че се разминахме само със сиропчета,че никак не ми се искаше още от сега да я тъпча с антибиотик noОбаче пък за сметка на това от 2 дни пак ни мъчат гъбички в устата и този път Кари е много нервна и плаче постоянно cryДнес като че ли е малко по-спокойна.Добре че бабата беше тези дни тук и ме отмени.Успях да се вкарам в приличен вид вчера-ходих при моята фризъорка.След това си купих и ботушки,за повдигане на самочувствието thumbsupДнес каката замина с баба си и сега релаксирам само с беба,но определено ми е мъчно.Когато е тук Алиса ми скъсва нервите,сега ми е криво че я няма Tired Face

на 12.12. ни предстои втория прием на ДТК, но коклюш този път няма да има защото Ив направи реакция предния път
Gvendolin,би ли споделила каква беше реакцията при Ив,защото се съмнявам че при нас това боледуване дойде следствие от ваксината.И също така ще споделиш ли колко време след ваксинирането,се появи тази реакция.

# 197

Gvendolin,би ли споделила каква беше реакцията при Ив,защото се съмнявам че при нас това боледуване дойде следствие от ваксината.И също така ще споделиш ли колко време след ваксинирането,се появи тази реакция.

Lorexa,

сложихме ваксината към 14 часа Педито каза да вземем след час Панадол превантивно и после след 4 часа пак.
взехме първата доза и всичко бе наред, но към 18 часа започна да пищи това дете и нищо не го успокояваше, дори гърда не искаше което се случва за пръв път.
В 19 дадох пак Панадол. Попищя още малко и накрая умаломощен заспа.
на другия ден имаше малко температура и цял ден беше отпаднал

Педи каза, 4е това е реакция от коклюшната ваксина и рече, 1е ще я изключим от следващите ваксини

Мен ако ме питате бих изключила всички ваксини, но това е друга тема

# 198
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Да ви се похваля,че и ние си имаме вече снимки в албумчето-при бебчета на 1 и на три въпреки,че там не сме на три,ами на два и малко,но пък изглеждаме като на три   Laughing!
МамоИги,направи деня по-слънчев с новините за Лъчето!Бързо възстановяване Heart Eyes!
Бубе,на Найа и "пука" едното коляно,но наскоро бях чела някъде във форума,че не е нищо страшно-много мами писаха,че и при техните бебчета е същото.
Честит празник на празнуващите днес   bouquet!

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Kabiv, МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ, СЪЩО ТАКА МНОГО ЛЮБОВ И НЕКА ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ ТЕ ГЛЕДАТ И ТЕ РАДВАТ МНОГО.   bouquet newsm67
Момичета, не мога да се откъсна днес, Маги постоянно иска да я гушкам. Не се оплаквам, но не мога и до тоалетна да ида. И като я взема и заспива, реша ли да я оставя и отваря очички и ме гледа жално. Чакам татко й да се прибере. Май дойде време да се храним. По-късно пак ще пиша.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 17:18 от didika

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАБИВ!
ДА СИ МНОГО МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

Мамо Иги, благодаря че ни уважи  Hug, но не се тревожи за нас. Браво на Лъчето, че вече хапва добре, сигурна съм че скоро ще ни настигне. А как е Мишо?

Криси, аз ще отговаря само на последните въпроси, защото държа Стефчо в скута си само когато го храня и не съм опитвала да го държа прав, че е тежък. Иначе спи много, през нощта от 9,30 до към 11,00ч. като се събужда за ядене, а през деня го оставям да си играе сам и когато се умори заспива. Обикновено 1/2 час играе 1 час спи и така цял ден. А за отделното пране не съм мислила, вероятно до годинка или две...

nadence,  радвам се да те видя отново тук.

Спинки, аз слагам шезлонга на дивана или на два стола понякога.

Абе мацки, днес щях да правя този прословут покрив, ама като видях рецептата и се отказах. Сирене с банани и стафиди и шоколад какъв ли вкус има това нещо  newsm78?

# 201
Честит Рожден Ден Kabiv! Да си много здрава, обичана и щастлива!    bouquet

Мамо Иги, супер  съм щастлива че си сред нас  Heart Eyes

Ей радавам се че почерпката ви е харесала  Laughing Aз докато изчистя днес след вчерашното ви виртуално гости, чак сега ми остана време да седна да напиша някой ред  Mr. Green

Благодаря за пожеланията  Blush

honey, къде се скатаваш бе мило, цял ден чакам софрата да сядам и аз тоя път на готово, теб те няма  Laughing
Ха да ти е жив и здрав мъжо   bouquet

Pepper, спецално за теб душко, само ела обаче сега да измиеш барбекюто  tooth

мамите на диета да не гледат   Laughing

За отговорите на зададените въпросчета от Kristianna ще отговоря по-късно, че Али нещо се ядосва тука  Crazy

# 202
  • София
Здравейте, мами!

Кабив - Честит рожден ден! Много щастие и усмивки!  newsm51
Мамо Иги - дано Лъчко все повече укрепва, защото си му обещала колички в парка. Не си забравила, нали? smile3521

Мами, сега да си кажа и аз болката. За пореден път се убеждавам, че пред част от пишещите в този форум, италианската мафия пасти да яде smile3515
Исках малко инфо в една друга тема за предстоящите данъчни облекчения заради дечко. Кой, къде, кога и как да подаде декларация - аз или мъжа. Познайте дали някоя от сведущите мами ми отговори. Неееееееее newsm61 Просто прескачаха моето писание и отговаряха на мамите, писали след мен. Е, здраве да е, ще го прочета в сайта на ГДД. Въпросът обаче не е в това. Но вие добре ме разбирате, надявам се.
Затова моля ви, ако някоя от вас знае нещо повече по темата, защото живо ме интересува, нека сподели.
Целувки от нас с Калоян! newsm10

# 203
Здравейте мами!
Честито на всички празнуващи днес!
Чета че при вас времето е лошо, а тук днес цял ден беше слънчево.На слънце беше даже  топло,ставаше за разходки.Вики много обича да е на вън - сложа ли я в количката и на втората минута е заспала.
Като сме в къщи спи най-много 3 пъти по половин час,рядко повече.И вечер си спи от 22.30-23.00 часа до 5.00-6.00 часа.За съжаление обаче вече трета вечер се събужда през час ,два направо с рев.Този запушен нос много ни мори. #Cussing out
Ние възглавничка не ползваме,а като я взема в мен започва с едни коремни преси... Grinningне иска да лежи,трябва да вижда какво става наоколо малкото клюкарче.Вчера пък явно откри че може да вика и беше толкова доволна-цяла вечер не спря да упражнява гласа си.Баща и сега я е научил като се прибере от работа й свирка и тя така се смее,чак я хваща срам и се обръща на другата страна.
Ние се храним на 3 часа,ползваме Памперс 2 номер( фино ни е дупето  Laughing ) и Вигантола е по 3 капки.Хапва си пюре от ябълки и моркови и толкова и харесва,че чак трепери с ръчичики като и го предложа,а като дръпна лъжичката започва да плаче.
Ами това е,ще изполвам момента че заспа да поработя половин час.

# 204
  • В ЛЮтеницата
nana77, Всичко, което те интересува за семейното подоходно облагане го има ТУК .  До 15 април се подават декларациите, а парите после ги превеждат по сметка.

Еee val_stef, мерси! Да хапна и аз най-накрая (че Бубчето разправя, че и доматите се ядяли  newsm78), пък ще изчистя!

# 205
  • София
nana77, Всичко, което те интересува за семейното подоходно облагане го има ТУК .  До 15 април се подават декларациите, а парите после ги превеждат по сметка.

Pepper, благодаря ти мила! Но, ако погледнеш ще видиш, че инфото е само за 2006 година, а аз доколкото разбрах от 2007 година има някакво изменение. Доколкото разбрах сега няма да се подават декларации в данъчното, а по месторабота, каквото и да означава това. Още един път ти благодаря!  bouquet

# 206
Пак съм аз  Hug .Нещо ми става тия дни Thinking- до преди малко се вихрих в кухнята и съм  умирисала навсякъде( мъжа ми ще се върне от вратата,мислейки 4е е сбъркал апартамента hahaha)..Е- не е ко й- знае какво ,но за мен си е цяло кулинарно постижение  chef- направих шницели,картофено пюре,салата с царевица и китайско зеле и една ябълкова  торта.Ех- похвалих се Blush( ама ако не на вас,то на кой друг Hug)
.Сега чакам мъжо да се прибере- да му видя реакциите.Свеки цял следобед ме гледа супер у4удено и невярващо Shocked.Да види снаха си в друга светлина освен седнала пред компа Joy
Хайде- ще стана малко да я отменя в разнасянето и игрите с Дари докато 4акам скъшиа Grinning( абе- да вземат един медал да ми дадат за днешния ден- не мога да си се нарадвам сама на себе си Wink
Хйаде- спирам до тук 4е по4вам да се лигавя ве4е.Като стана по-сериозна ще отговарям и на въпросите от дневния ред. Peace

# 207
Ама velmar как се справяш бе душа?Аз едни пържени картофи едвам успявам да направя и малия вече е уревал света.Утре смятам да се опитам да направя прословутата торта с мюсли на Валката.А пък ако успея след някой и друг ден ще направя покрива на Emelle.
Ние също сме в ревлив период и вече съм #Crazy,като ревне изведнъж и така около час,два.Само на ръце иска да е или да седи,ще си търся бънджи.Айдеееее пак ревна,офф...Чао за сега. Heart Eyes

Кабив честит рожден ден !Много щщастие и любов от двамата ти мъже!!!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:05 от nadence

# 208
много щастие и любов и послушно детенце ти пожелавам, кабив!
честит рожден ден!

Благодаря на мамчетата, които ме подкрепиха  Laughing С добро чувство,но и с малко ирония ми беше постинга, беше ми смешно, когато бяха почнали писания за нови и стари лидери  Laughing Laughing
Що за лидери може да има една толкова невинна темичка и въобще за какво лидерство ставаше на въпрос в един виртуален свят се запитах аз.  Има момичета, които пишат по-често и такива, които се включват по-рядко - това е. Но иначе съм много благодарна на Блу, Обърквация и Кабив за труда, който са вложили в оформянето на темичките  smile3525
Лорекса, какви са тези гъбички,бе мила? Аз бих те посъветвала да заведеш и двечките принцеси на хомеопат. по-скъпо е, но си заслужава. Аз лично съм записала Тарик при най-добрия в околността и въпреки че Слава Богу нямаме проблеми си се съветвам с него по всякакви въпроси, защото нямам никакво доверие на педиатърката ни.
Дано бързо да се оправи мъничката красавица  Praynig
Спинки, аз слагам столчето за кола и на земята , но завивам бебчо с одеалце.
Искам да ви питам на мъничетата потят ли им се крачетата? Нашите почти винаги са влажни.
А, и да се допитам колко мами карат все още само на кърма, кога смятат да захранват и с какво. Спомням си само за Айла ( на която се възхищавам за близначетата- да са ти живи и здрави! ).

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:02 от vessy78

# 209
  • Някъде там...
Добър вечер на всички!

Честит рожден ден на Кабив. Бъди жива и здрава!

Честит празник на Хектор на Rozi24. Нека да расте здраво и послушно бебче.

Мамо Иги радвам се ,че вече сте сред нас Simple Smile

Днес излезохме за 2 часа навън-беше слънчево , но много студено. И това беше спането на нашия малчо. Е до сега играхме , пяхме какво ли не. Вече останах и без ръце  Crazy

Абе момичета някой получил ли е един голям плик по пощата от Памперс и вътре в плика с един памперс и някаква книжка? Преди няколко седмици от същия подател получих пък на Панадол. Тези откъде взимат адресите. Но като се замисла май е от родилното е даден. Незнам. newsm78

Айде лека:) Отивам да го къпем Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт