Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 690
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Честит мини рожден ден на ИВ на Gvendolin и на кака ИНА на bubcheto15  !

Gvendolin разчуства ме с твоите писания и аз като повечето мами порядъчно си поплаках.

За заглавие на новата тема всички предложения ми харесват, а и както бързо се изписват темите мисля че всички ще влязат в употреба.

Забравих да помоля,който прави новата тема,ако може да ни добави и нас на първата страница  

и нас и нас  Peace

Мислех още да пиша, но нещо забравих какво точно. А уж не съм блондинка... newsm78
Karim незнам дали това ще ти помогне, но можеш да му хвърлиш един поглед.  http://www.bg-mamma.com/site/content/view/601/51/

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 19:33 от gertruda

# 301
В края на нашата мини рожданта мисля, че е време да си призная, че и моите очи бяха насълзени докато пишех пустия ревлив пост.
Няма да ви се извинявам, че ви разплаках, защото това са най-прекрасните майчини сълзи

четох в клюкарника, че много мами са се регистрирали в ZIP.bg Някоя мама от тук нправила ли го е?

# 302
  • Някъде там...
четох в клюкарника, че много мами са се регистрирали в ZIP.bg Някоя мама от тук нправила ли го е?

Аз имам , ако искаш да ти пратя покана:) Пиши ми на ЛС майла си Simple Smile

Днес от 12 часа сме навън и се прибрахме в 17 ч.  И от няколко дни бебчо като почне да яде и сучи малко, спре , смее ми се , гука си нещо и пак суче и така... какво му става незнам:)
А пък сутринта го нахраних в 6 часа и към 7 легнахме заедно на леглото . И към 9.30 усещам някой ме гали, хваща ме за носа , драска и аз отварям очи и бебчо ми се смее. Направо ми стана много доволно Joy

Айде лека вечер!
И нямали да има вече нова тема?

# 303
Хайде бе момичета,
ко става с темата? Бубче, добре че имаш оправдание! Ма следващия път темата да е твое дело Simple Smile))
Блу, няма ли да се завърне? Не е ли сега твой ред?

# 304
  • София
  Karim виж на този линк има таблички за кг според възраст и според това колко са се родили. На Световната Здравна Организация е . http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

# 305
  • София
Знаете ли цените на пюретата Хип и Гербер?
Здравей Карим. Аз купувам на Калоян плодови пюрета само на Гербер и Хип. В София цената им варира между 1.49 и 1.90 за двата грамажа - 80 гр и 125 гр.
Малкият и голям Гербер са на една цена в Кауфланд - 1.49 лв., затова аз логично купувам разфасовката от 125 гр.
Цените на Хип варират между 1.70 и 1.90 в зависимост от това, откъде ги купуваш. От големите хипермаркети в София мъжът ми ги намери единствено в Билла. В Кауфланд и Европа нямаше. В Билла струват 1.79 лв. В малките бебешки магазини цената вече е 1.90-2 лева.

Колкото до килограмите и височината - всичко много зависи от структурата на тялото и гените, както и до това колко се е родил. Моят син наддава между 900 грама и 1200 грама и сега вече е близо 8 кг, но той се роди голям - 4340 гр и 54 см. Важното е да е жизнено и усмихнато бебе, така че не се притеснявай!  bouquet

# 306
  • софия
Бубе,как мина празника на кака Ина  Grinning?

# 307
Привет и от нас!
Днес цял ден нямаме нет и не мога да ви прочета. А вие доста сте изписали.
Gvendolin, честит празник. Наистина ни е "сполетяла" най-голямата радост. А и поста ти м е просълзи, но това са щастливи сълзи. Ехххх, кога се родиха и кога порастнаха вече, а и колко още ще растат.
Момичета, чудя се защо купувате готови пюренца и сокчета? Не е ли по-добре да купите плодовете и да ги изцедите вие. Верно, че е по-лесно, ама к'ва е гаранцията, че в това сокче или пюре няма нещо добавено??? newsm78
 Обърквация, мила, предполагам, че с времето ще отшуми, не се притеснявай. Не съм запозната с тези алергии, но тук във форумите можеш да намериш отговори.
Имаше и още нещо, но си забравих. Е, нищо, като се сетя.
Хайде до писане.
Целувки!

# 308
Имаме нова тема Simple Smile
ЦЪКНИ тук 

Общи условия

Активация на акаунт