Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 701
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Айде сега да видим Mr. GreenВече сне на 4 месеца и сме много важни,така че да внимавате,ей Twisted EvilЯ да проверим имте ли капацитет да хапнете още малко,всъщност ,то не е за вас,а за бебетата,все пак е бебешки повода

Сега ще кача и снимки в албума на четири месечните,за да видите какви прекрасно подаръци си има Ина от нейната леля-фея Hug

# 271
Привет и днес!  bouquet
Честит мнооого специален празник на съкровище Ив на мама Gvendolinura newsm57  261uu newsm35
dani777k , тук в Бургас си е доста влажно и напоследък мъгливо, така че ние с бебе си висим в къщи. Педиатърът ми каза че може по всякакво време да ходим навън - студ, вятър, слънце, но... не и мъгла! Не е добре за малкото да вдишва такава влага.
bebun ,ние сме постоянно с рев и кривене като дойде ред за яденето. Навсякъде съветват да не тъпчем децата, да не става със зор,а да бъде удоволствие. А при нас няма такова нещо, той никога не е гладен. Това си е истински проблем. Почти всеки ден прави паузи едно, че и две хранения... И на лекар го водих, но човечето е усмихнато и все иска да го носят изправен... Трудна работа е със злоядо хлапе.

# 272
  • у нас
Време е за заглавието на новата ни тема.Хайде по-надарените мами да се включат с предложения.В моята глава само глупости се раждат днес Rolling EyesАвгустинче ми се римува с мискинче Joy,оф  ужас Sick.Давайте идеи Hug

Gvendolin,честит ви празник  bouquet.Колко много истина има събрана в краткия ти постинг.Няма и да се усетим кога ще чакаме дечицата ни да се приберат вечер от дискотека и ще примираме от притеснения.Хайде пак се просълзих.Ама че ми е ревливо тези дни Cry

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 11:09 от Lorexa

# 273
  • София
Гвендолин,ние празнуваме заедно и ти пожелавам Ив да е много здрав и щастлив,а ти да си страшно горда с прекрасния ти син.
Дидонче,ориентирай ни за район.Аз знам ортопед в 25та в Младост 3 и в 17та на театър София.
Какво ще кажате за заглавие

АВГУСТовско бебенце прекрасно почна страшно бързо да пораства

# 274
Живея в Надежда, но не ми е проблем разстоянието! Просто ми се ще да го заведа за мое спокойствие, защото ми дадоха направление и не съм го употребила все още!

# 275
бубчето15 Честит празник и на вас   bouquet

идея за заглавие:

в АВГУСТовска жега сме родени, но коледни желания редим засмени

с АВГУСТовска толина, греят през декември нашите слънца (деца)

АВГУСТинчето разбрало новината - Коледата чука на вратата

абе нещо ми е Коледно вече Wink

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 11:54 от Gvendolin

# 276
  • София
Gvendolin , и аз се просълзих!
Честит празник на Ив и Велина   ura

В миналата тема имаше добри предложения за заглавия.На мен ми харесва това:
Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета! на honey

# 277

Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета! на honey

newsm10

# 278
Здравейте и от нас! Hug
Честит празник на Gvendolin и на Bubcheto15-да са Ви живи и здрави бебчета и да растът много палави деца    bouquet  bouquet  bouquet
Gvendolin,колко истина има в думите ти само,докато четях постоянно си ревях,ама и на мен като LOREXA тези дни нещо ми става само на рев ме избива newsm78.
Ние също тези дни си стоим в къщи,не излизаме заради тази мъгла,че каквито сме кекави веднага ще си "хванем" нещо Sad
А какво става с Обърквация,никаква не се разписва newsm78
АВГУСТовско бебенце прекрасно почна страшно бързо да порасва  Peace
Момичета на нас педито ни каза след 2 седмици да започваме да и даваме плодово пюре,досега Даяна освен адаптирано мляко не е яла нищо друго,някои би ли ми казал с какво пюре трябва да започна? Simple Smile
Приятен ден и дано бебчетата да ни слушкат повече,че иначе с това седене в къщи съвсем ще изпушим Joy Joy Joy

# 279
А добър ден!

Ех, липсвахте ми!

Gvendolin, благодаря!
dani777k , miss_74, тук съм Simple Smile Просто от висенето в парка замръзвам и после ми трябват часове до печката да се размръзя... и то станало време за сън Simple Smile

Ние на 28.11. бяхме на консултация. Тежим 7кг, високи сме 62см. Биха ни втория прием на ваксината и ни откриха алергия към белтъка на кравето мляко.  Троснах му аз един хубав рев и се успокои. Говорих с доста майки с този проблем и се оказа, че не е толкова страшно, просто трябва да съм много внимаелна в захранването. Сега само сменихме млякото с NAN HA и се надявам да помогне... ако не на Фризопеп. Скоро Netty  съобщи, че и Ивчо е с подобна алергия.  Тя тогава каза , че ще се захранват под строга диета , чак на навършени 6 месеца. А моето педи каза по бързо да я захранвам.... Не знам какво да правя , но се надявам да я израсте до годинка...

Обсъждате вие едни заглавия, аз пък си мисля дали Бубчето подготвя вече темата? Бубчеееее, не се крий! Знам, че си тук и е време да блеснеш Simple Smile

# 280
най-добрият ортопед в София е д-р Николай Драганов във ВМА. Тел. му е 0898503010, но имай предвид, че записва с поне 1 седмица предварително. Ще останеш доволна обаче  bouquet

# 281
  • София
Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета! newsm10

Честити месечинки на Ив и Ина! newsm51

Колкото до ортопеда аз не съм много съгласна с това, че Драганов е най-добрият. По-скоро е с най-добра ПР стратегия. Ние лично водихме детето в 25-та поликлиника при д-р Хайвазов и съм доволна.

miss_74 - аз започнах с пюре от круша на Гербер - много е хубаво и младежът си го хапна с удоволствие. Разбира се можеш да започнеш и с ябълки, за което ти препоръчвам да вземеш ябълки за бебе на Хип. И те са много вкусни. След като ги ядете 5-6 дена можеш да дадеш смесеното пюре ябълки с круши на Хип. Вкусно е! smile3521
Аз съм се ориентирала към тези две марки - Хип или Гербер, въпреки по-високата им цена, защото Ганчевите пюрета са пълни с нишесте и захар, а не ми се иска да давам на детето отсега захар и т.н нещица. Нестле също са добри, но всичките им пюрета са за деца над 6-месечна възраст и ще изчакам.

# 282
Здравейте Party
 Ех,като чета и на мен така ми домъчвява за бременноста.Липсва ми първият миг когато видях моето съкровище.Това наистина е най голямото щастие,което изпитах,че ми се иска пак да ми се случи WinkМиналата година получих за коледа този дългоочакван подарък.Тогава теста показа EFPи аз се разплаках и незнаех дали да се радвам,че имам един аборт и толкова ме бее страх.Но ето сега всичко мина добре и си гушкам малкото Насе и съм много щастлива.
 Тази година съм си поръчала легло но дядо Коледа,че нашето е тесничко за трима,а детенцето не му харесва самичко в леглото 1cribили май на мама и се иска да си го гушка Mr. Green и го научи лошо,но дано да е временно.
 И нашите крачета и ръчички се потят,то ръцете са и вечно ледени.Главичката се поти,когато е топло когато спим.Аз си вземам по една,две лъжички сусам с мед нали от там най добре се усвоявал калция,и с кърмата имало ефект.Затова и се мъча да го кърмя колкото може по-дълго.
  TadaЧестити месечинки на Ив и Велина.Много да радват мама и тати.
 За име на темичките всичко ми харесва,аз като не мога да родя нищо в главата,се радвам на мамите с талант Peace

# 283
Честити месечинки на Ив и Велина и на всички бебчета които празнуват!Да са ви живи здрави и много щастливи!Обърквация разгледай тези линкове дано са ти полезни.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=17371.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21381.0;all

# 284
  • софия
Честит мини рожден ден на ИВ на Gvendolin и на кака ИНА на bubcheto15   bouquet!
И аз днес си мислех,колко бързо растат малките мишоци  Heart Eyes,и колко много са започнали да хитреят вече  WinkМен Найа от сега ме върти на малкия си пръст  Wink!
За ортопеда,аз също ходих при Драганов,но и аз като nana77,не успях да разбера кое с кое точно е "най-добрия ортопед в София"?Аз повече няма да водя детето там,защото много мразя толкова повярвали си лекари,а всъщност всичко е толкова комерсиално....просто в момента той е как да се изразя....най-fashion ортопеда,както беше Иво Тодоров за гинеколог .Гади ми се вече от такива клоуни  Sick!Но това е мое мнение,наскоро пак някъде се бях изказвала за Драганов и такъв ферман бях изписала  ooooh!  Joy!
Ето и от мен предложение за тема щото в момента аз пък съм на тази вълна  hahaha:АВГУСТовското хлапе иска само на ръце !!!!!!:

Общи условия

Активация на акаунт