Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 689
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Добре дошли на winkeydee и Karim bouquet
Честити месечинки на Лора на мама Pepper, Ерик  на мама honey и Даяна на мама miss74 baby_neutral  bouquet

Днес ме пуснаха вкъщи още по обяд, но използвахме слънчицето да излезем малко на разходка, после хапнахме и поспахме всички вкупом  Mr. Green
Утре сутринта ми е ядрено-магнитния резонанс (това е последното на този етап). Резултата ще излезне в петък следобед, ако имам късмет да е готов по-рано и професора го види + другите резултати ще е добре  Praynig Иначе чак в понеделник.
Mama Igi, радвам се, че си писала в нашата темичка и както и другите мами са казали, няма нужда да ни се извиняваш за нищо  Hug nadence, наредете се на опашката ще оставим Ния да избира  Mr. Green мъжа ми е съкровище  Heart Eyes spinki, ние шезлонга го слагаме върху холната маса  Peace miss_74, при нас и при двата приема мястото на боцкането се зачерви и втвърди, но мина за ден-два без да слагаме компреси  Peace bubcheto15, когато правим упражнения и аз забелязвам, че ставите на крачетата пукат, но все забравям да попитам педи-то за това  newsm78 dani777k, забелязахме мнооооогото снимки  Joy Мария_Б, за аблумчето - ето  тук потребител - avgustinki, парола – 2006, кликваш върху снимката на това албумче в което искаш да качиш снимки, от там има добави снимки в албума и така  Peace Kaili, успех и на останалите изпити  Peace  Hug
Браво на кулинарките, аз съм специалист на сладкишите  Blush вече правя рядко, защото мъжа ми не е по сладкото, а пък и миксер нямам все още и всичко бия на ръка  Crazy
Относно потенето – случва се, ако съм я облекла повече от необходимото, когато спи, изпотява се главичката й.
От вчера Ния се е научила да писка, много е сладка  hahaha започва да си държи шишето самичка с две ръчички, когато я храня  Mr. Green хапва блажено притворила очи  baby_neutral
Спокойна вече и целувки от нас с Ния  Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 18:22 от blueeye®

# 256
  • София
Благодаря на бубчето 15 и се извинявам, че повдигнах тема, наболяла, но обсъдена, но така е с техниката все пак се поуспокойх.
Извинявайте пак и благодаря   bouquet
Ама аз не го казах,за да се извиняваш,а за да ти помогна и да ти кажа,че в началото на тази и в края на предната тема има инфо,което може да ти е от полза.
Дидика,защо бе мила да те е срам,я да се хвалиш спокойно,да ги е срам тези,дето те свалят Joy
Кайли,така,така взимай изпитите,че и мойте идат,пък дано повлечеш крак на хубаво Party

# 257
 Ей blueeye, та ние сме наборчета! Laughing
А при мен нямапотене има замръзнали ръчички въпреки че е добре олякън. Дори попитах лекарката за това, но ме успокои че всичко е ОК. Препоръчаха ни обаче по 3 капки Вигантол защото му било доста меко черепчето и според докторицата - предрахитно състояние. Скоро ще ходим и на преглед при ортопед. По скоро профилактичен или поне за мое успокоение.

# 258
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 17:29 от Мадона

# 259
  • софия
Мацки,я споделете вие извеждате ли бебчетата,ако има мъгла не такава,че нищо да не се вижда  Joy,но примерно като днес към 5 ?Защото на мен ми се случва да излизам с Найа по-тъмно на разходка то като се стъмва в 5  #2gunfire,ама вече ще ма'ам гащи и аз по светло,щото така никой ме не види и не ми пра'и комплименти  hahaha,а имам нужда от повдигане на самочувствието с тези килца отгоре и снимки ви качих,ама никой не каза:" Леееее,к'ва с готинаааа!"  smile3518Само Блу   леееекичко ме забеляза  smile3503!
Мацки,къде се изгуби Обърквация?
Абе,забравих да ви напиша,защо ви питам за разходките  в мъгливо време-щото една приятелка ми каза,че не бива,защото е влажно и можело да се развиело астма  newsm78,абе и аз не разбрах защото точно не е желателно,но аз да си ви питам  Mr. Green!

# 260
"Добро утро " ,момичета Blush.Аз се гушнах с Дари към 16 и ...станахме преди малко Crazy.КАкво ще правим нощес- не зная Rolling Eyes.Мъжо си дойде и ще ве4еряме( ох..а на мен кафе ми се пие ooooh!.Шантава работа- друг път няма да правя тази грешка по никое време Naughty).Хайде- ставам. Лека и спокойна ве4ер на вси4ки.ЩЕ си пишем утре

# 261
Здравейте,

dani777k , тъкмо мислех да ти спретна един комплимент, ама явно закъснях - все пак - много хубава снимка!
За мъглата - извеждам я, но мен ме дави, на бебето хич не му пука. Ама гледам по светло да излизаме, че иначе ми е гадно

didika, моето бебче също много мрази обличането за разходка. Затовя сега прилагам следната тактика - преди да се усети я натъпквам в космонавта, оставям я в количката и я изкарвам  на терасата с биберон в устата. Така имам време спокойно да облека себе си. Ама на мен освен строителите да ми подсвиркват, никви чужди мъже не ми правят комплементи  newsm78 Мъка ви казвам голяма!

Момичета, аз съм леко късогледа - защо е този дребен шрифт, с които обикновено пишете най-важните неща?

А, да се похваля - от днес си имам свекърва вкъщи.  bowuuСготви, изглади, изрази желание утре сама да разхожда бебето, пу-пу, да не са й уроки.

Хайде, лека вечер!

# 262
Здравейте мамчета!
 Най-после и аз да успея да се включа към купона.Възхищавам се на учащите мами,как успяват с двете неща.Аз до компа не мога да се добера,а какво остава и за учене.
 Мамо Иги много се радвам ,че малкото съкровище е добре и само така за напред Praynig
    При нас нещата с хапването продължават да са на 3ч. но започнахме и да се дохранваме.,че и нощем си хапваме.Със спането нямаме никакъв режим.След като се изкъпим тогава започваме да играем,,че и понякога в 12ч.не можем да се приспим (шантава работа) Mr. Green
  Предната вечер такъв номер ни спретна.Започна да пищи и ме млъква.Вода пихме,преобухме се нищо не помага.Като го сложим на повивалника и го съблечем спира и се ухилва Grinning,като му обуя ританките ревва.Накрая спахме по памперс и беше доволен.Незнам как ще се разберем зимата,аз съм доста зиморничева,а те с баща си не обичат топло .
 Пак се ококори Rolling EyesОтивам да се забавляваме.
 Чао зза сега и лека вечер. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
welcome  на winkeydee и Karim.
Още веднъж благодаря на всички за поздравите.
Пиперче, твоите поздрави означават много за мен. Благодаря ти newsm47 А Ники се държа много възпитано снощи в ресторанта. Събра куп мили погледи Simple Smile През цялото време киризеше наоколо и си ядеше ръцете.
Лорекса, внимавахме снощи Laughing. Въпреки, че искаме още едно дете, не съм готова за втора бременност. Нека мине малко време.... Може би на 28.11.2007 Laughing
honey, със вчерашна дата Честит Рожден Ден на мъжа ти!
...Не казвам ,че одобрявам случилото се но на всеки може да се случи да сгреши.Така ,че МАМА МАРГО,ако все още ти е приятно тук, моля те и ти да пишеш.Не мисля,че някой ще има против...
  202uu
vessy78, на Ники крачетата не са се изпотявали досега, но ако се е метнал на майка си никога няма да се изпотят. Но главата му много чест се поти newsm78 и аз като Велмар съм го отдавала досега на голямата му коса.... Аз все още кърмя. Смятам да захранвам Ники след като навърши 4 месеца по схемата зеленчуци / каша - плодове - сокове
Бубче, Ники не ми пука като го мачкам Thinking newsm23 цената на HIPP пюретата в магазина в Лозенец била 1,80, а не 1,70. Извинявай, че те подведох Embarassed

# 264
  • у нас
Kabiv,аз днес четох все още неизтритите теми от бременността ни и ме подгони такава носталгия.Едно мило ми стана та чак се просълзих  newsm45 и аха аха за малко да се навия за трето,но и аз ще го отложа за догодина newsm53 smile3534

# 265
Странното е, че и на мен ми става едно такова меденко на душата като се сетя за бременността......а последния месец така ми беше писнало, че smile3511
Снощи Ники обяви стачка, което е ужасно странно за дебеланко като него Sick
Изкъпахме се, омазахме се, направихме си гимнастиките и като дойде ред на хапването се започна един рев, едно дране.......чак на мен ми се дорева....
Наскоро някои мамчета се оплакаха от подобни неща, нека споделят как се оправиха

# 266
Вчера през целия ден се чудех какво му е специалното на 29.11.  newsm78 Ама голямо чудене падна. Да е рожден ден- не е рожден ден, поне не на някой от близките ми хора. Да е имен ден- май не е.   Thinking
Едва следобяд ми светна  doh /Аз май съм блондинка под прикритие/ smile3560 Ами след толкова много смятаници на преполагаеми дати на зачеване- ТОВА БЕШЕ НАШАТА ДАТА  luvbed
Та така. Hug Казах го на таткото и си направихме "Една година по- късно" tooth
Вярно, че беше набързо и леко припряно /човекът много нервно придремваше/, нямаше свещи и шампанско, но все пак го отбелязахме. newsm47
Ха наздраве по този повод  cheers
Та моето слънчице вчера имаше соеобразна първа годишнина  baloni

# 267
Здравеите!Мале с този рахит сам се нпла6ила много #Crazy,и на нас ни се поти глави4ката когато пла4е или папка.На 13 сме на консултация дано вси4ко е наред Praynig.Днеска е много 6таслив ден з мен преди една година бях наи-6тасливата жена,на днеска6ния ден разбрах 4е 6те си имам бебе Flutter,цял ден плаках от радост.В4ера ни биха имунизациите и една жена ми каз да не го капя ,малко се за4ервиха то4иците.Ами това е добре со6ли на новите мамаи  bouquet,при нас е хубаво Peace.Целувки и оби4ам ви много  bouquet

# 268
Здравейте,момичета!Искам да ви помоля да ме насочите към детски ортопед който работи с направление, а ако не, може и някой друг , но поне да е на ниво!Става въпрос за профилактичен преглед! Много ви благодаря предварително и ви желая прекрасен ден!

# 269
преди 3 месеца на този ден се роди едно малко човече.
Тогава мислих, че е най-красивото бебе на света, а беше толкова малък и жълтичък...

http://family.webshots.com/album/554017086HuEwHo

влюбих се в него от първата ни нощ заедно.
спинкахме двама в леглото на мама
не плака
и колики не показа
растеше и ...
дори започна да ми се усмихва...

днес вече е е голям мъж на цели 3 месеца
http://family.webshots.com/photo/2233029700096859568aJmLku

грейналите му очички ми задават милиони въпроси, разчитат на мама и и вярват безпрекословно...

3 месеца си е сериозна възраст..., но знам, че сякаш за миг малкото човече ще нацапа с шоколад стените, ще засрича над буквара, ще изслуша на MAX любимата си песен и ще хукне да гони живота с всичките му прелести и болки...,
а мама ще си спомня за малкото усмихнато момче и грейналите му 3 месечни очета казващи повече от най-добрия писател на света...

честит празник малък мой Ив!

... черпя ви с пар4е от май4ината ми радост - само вие мами знете, 4е по-вкусна от тази торта  - няма!

Общи условия

Активация на акаунт