Добре дошли на winkeydee и Karim

Днес ме пуснаха вкъщи още по обяд, но използвахме слънчицето да излезем малко на разходка, после хапнахме и поспахме всички вкупом
Утре сутринта ми е ядрено-магнитния резонанс (това е последното на този етап). Резултата ще излезне в петък следобед, ако имам късмет да е готов по-рано и професора го види + другите резултати ще е добре
Иначе чак в понеделник. Mama Igi, радвам се, че си писала в нашата темичка и както и другите мами са казали, няма нужда да ни се извиняваш за нищо
nadence, наредете се на опашката ще оставим Ния да избира
spinki, ние шезлонга го слагаме върху холната маса
miss_74, при нас и при двата приема мястото на боцкането се зачерви и втвърди, но мина за ден-два без да слагаме компреси
bubcheto15, когато правим упражнения и аз забелязвам, че ставите на крачетата пукат, но все забравям да попитам педи-то за това
dani777k, забелязахме мнооооогото снимки
Мария_Б, за аблумчето - ето тук потребител - avgustinki, парола – 2006, кликваш върху снимката на това албумче в което искаш да качиш снимки, от там има добави снимки в албума и така
Kaili, успех и на останалите изпити

Браво на кулинарките, аз съм специалист на сладкишите
вече правя рядко, защото мъжа ми не е по сладкото, а пък и миксер нямам все още и всичко бия на ръка
Относно потенето – случва се, ако съм я облекла повече от необходимото, когато спи, изпотява се главичката й.
От вчера Ния се е научила да писка, много е сладка
започва да си държи шишето самичка с две ръчички, когато я храня 
Спокойна вече и целувки от нас с Ния

,ама вече ще ма'ам гащи и аз по светло,щото така никой ме не види и не ми пра'и комплименти
Само
!
.Шантава работа- друг път няма да правя тази грешка по никое време
).Хайде- ставам. Лека и спокойна ве4ер на вси4ки.ЩЕ си пишем утре
Сготви, изглади, изрази желание утре сама да разхожда бебето, пу-пу, да не са й уроки.
,като му обуя ританките ревва.Накрая спахме по памперс и беше доволен.Незнам как ще се разберем зимата,аз съм доста зиморничева,а те с баща си не обичат топло .
на winkeydee и Karim.
А Ники се държа много възпитано снощи в ресторанта. Събра куп мили погледи 
и аха аха за малко да се навия за трето,но и аз ще го отложа за догодина

/Аз май съм блондинка под прикритие/
Ами след толкова много смятаници на преполагаеми дати на зачеване- ТОВА БЕШЕ НАШАТА ДАТА 

,и на нас ни се поти глави4ката когато пла4е или папка.На 13 сме на консултация дано вси4ко е наред
,цял ден плаках от радост.В4ера ни биха имунизациите и една жена ми каз да не го капя ,малко се за4ервиха то4иците.Ами това е добре со6ли на новите мамаи