от нас с Найа на новите мамита!Направо ангелите ми изкарахте с това потене на крачетата и рахита
.На точката краката са и все влажни и днес като ви прочетох
...добре,че Gvendolinме поуспокои малко
!Аз чакам майстор да дойде да погледне хладилника,че нещо се п....ба.И мен живо ме интересува може ли да се ползват вече бънджита и разни други занимавки,щото останах и без ръце и без нерви
.В момента в който реша да я оставя саааамо за малко да се забавлява нещо сама и се почва такова едно монотонно мрън-мрън,няма спасение-нито активни гимнастики,нито вибриращи шезлонги,Нищо.Само на ръце,разходки,гимнастика-абе,иска непрекъснато внимание.Сега докато пиша вика,та се къса.Ето,взех я и раздава усмивки вече.То е ясно,че си намерих майстора
.Играчката е от мол-а на "Опълченска"някой питаше,ама не помня кой
..За протокола:
Найа,непрекъснато иска седнала или права.Правим се,че ходим и когато я оставя да легне в рядкото случай моментално си вдига главата и раменете,не знам как не я боли врата да си го държи сама,а к'ва коремна преса е почнала да за формя
Нейните дрехи мисля да ги пера отделно още доста дълго,даже като се замисля може би винаги ще ги пускам не с нашите.За какво има къса програма на пералнята и за по-малко пране,тогава
!Сокове не давам щото пестя
.Какви кулинарки имало тук
нтц,нтц.Обикновено на мъжа ми му чета разни неща,който ме развеселяват,но мисля да му спестя,как има мами- факири да се справят: и с малките терористи, и да готвят такива сложнотии.Шапка ви свалям,мацки
!Аз нали се научих как да качвам снимки и сега ми идва да кача-стомилионахиляди
!Чао за сега.
. 

Вече почти на 4 месеца сме 7,5кг и 68 см - много се борим. След неприятното за мен секцио започна кърменето, което за щастие продължава още и свикнахме доста ( в началото ми беше много трудно, докато овладея кърмата, защото ми се стичаше и в гащитите ), но авент са си свършили добре работата и бързо се справихме - даже мислех за банката за кърма, но не ми оставаха сили и време да се наспя, за да се ангажирам и с това и така.....) все неща, които отдавна сте си споделили.

.Алиса никога не ми е правила реакция,а сме били с ваксините от ЗК,то тогава и нямаше от тези по аптеките де. 

)
Тони все още не се обръща, но почва леко да си мести дупето като мърда и единия ден беше застанал напреко на леглото. Гука и раздава усмивки,само дето като взема фотото и спира да се смее и ни търси зад обектива