Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 695
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
честити месечинки на Ив и на Ина, както и на бебчовците и рождениците, празнували тези дни!

Gvendolin, просто е страхотно това, което си написала и ме просълзи! Heart Eyes

Блу, дано да са добри изследванията и да имаш повод да почерпиш с едно кексче...ние обичаме сладичко, а пък миксерът ще е от мен! Grinning А мецду другото вие каква кошара си избрахте? Mr. Green

dani777k , позната си ми отнякъде, но незнам точно откъде. Thinking

Хайде, ние яхваме кенгурото и отиваме да скитаме из центъра.

# 286
  • София
Обърквация,мерси за предложението,злато,ама хайде да е другата тема,защото днес сме празнуващи и сега излизаме на разходка,а после ще си имаме гости.Пък и твойте теми ми харесват адски много и не съм сигурна,че искам да се лиша от тях Laughing

# 287
Благодаря ви за насоките относно ортопед!  bouquet
Относно захранването ние започнахме от понеделник с плодовото пюре - дадох на Явор тиква с ябълка на Хип! Доста изчетох за захранването но още ми е мътна и кървава, защото всеки си има собствено виждане  и за съжаление няма универсална стратегия! Малкия пък си изгражда негов си режим на храна и спане  - не се съобразява с моя. Не се оплаквам, защото спи плътно 12 часа на нощ, но пък през деня е хаос -  един ден много спи, а на другия хич, а от там и храненията се разместват!

# 288
  • София
didon4eto недей да започваш захранване с 2 плода, респективно 2 зеленчука. Започва се с 1 плод - само ябълка или само круша или само тиква, разбираш ме. Не за друго, ами ако не дай Боже се изрине детето да знаеш от кое точно е алергията. Защото както ти си дала ябълка с тиква, ако сега има реакция няма да знаеш от кое от двете е!   bouquet

# 289
  • софия
Блу,какво стана с магнитния резонанс?

# 290
  • софия
Забравих да помоля,който прави новата тема,ако може да ни добави и нас на първата страница   bouquet.Снимката от подписа,става нали?

# 291
Забравих да помоля,който прави новата тема,ако може да ни добави и нас на първата страница  

и нас и нас  Peace

# 292
Да се включа и аз набързо относно заглавието на новата темичка:

Цитат
АВГУСТовско бебенце прекрасно почна страшно бързо да порасва
Peace

# 293
Честити месечинки на Ив и на Ина!
Днес дойдоха свекърва ми и свекър ми. Налага ми се теси дни да поработя малко и те дойдоха да помагат и да си видят внучето. Ама то наистина била голяма ревност. От майка не ревнувам, но сега като гледам сега свеки като се занимава с него направо ме обзема неописуема ревност. Embarassed  Сега ви разбрах момичета.
За новата тема ми харесва:
Първи сняг и коледни дръвчета скоро ще зарадват августовските мечета!
Хайде до писане!  Heart Eyes

# 294
  • варненка от София
Забравих да помоля,който прави новата тема,ако може да ни добави и нас на първата страница  

и нас и нас  Peace

Хайде и аз да помоля за това. Иначе от вчера не мога да се добера до компютъра, защото е изключително нервна. Днес сме по разходки, а сега отивам да готвя, довечера ще ви чета.  Heart Eyes

# 295
  • София
Здравейте! Hug
Честито на порасналите бебчета!   bouquet Да са здравички, весели и да радват мама и татко! И аз се присъединявам към разчувстваните от написаното от Гвендолин! Прекрасно е!  Heart Eyes
За заглавия на теми - пак тя имаше много хубави идеи, но и другите ми харесват. Защо не оставим някои от тях за следващ път?
Дидика, точно това щях днес и аз да питам - дали има някой друг, излизащ с рев. Но разликата е, че при нас е винаги. Просто всички съседи разбират когато излизаме на разходка  Tired В момента, в който го сложа в количката почва неудържим рев все едно го слагам на тръни.
Емел, гадно е със свеки, нали! Но поне де се радаваме, че са от повагащите, като чета какви случаи има... Нашата даже прекелено понякога - нещо говорехме за море и тя вика да дойде с нас да го пази! Представяте ли си?! Не стига дето цяла година я трая, ами и там да е с мен!  ooooh! То не че много ще видя от почивка с бебе, ама.. Аз пък се размечтах - то иде Коледа, аз за море приказвам  Joy hahaha
Момичета, как ви откриха тази алергия към белтъка на кравето мляко? Нети беше писала за пъпчици, Обърквация и при вас ли има или по нещо друго се разбира?
Блу, дано всичко е наред!  Praynig
Ох, май исках да пиша още, но забравих  Crazy
До скоро! Цунки!

# 296
Здравейте,момичета! HugАз  пак съм тук.Размразявам се пред компютъра, 4е до сега бяхм е навън.Дари продължава да спи в коли4ката ooooh!.Бяхме пове4е от 3 часа на разходки из квартала.За заглавие на теми4ката- на мен вси4ките ми харесват PeaceГрабвайте една " за ушите"  и да я по4ваме Wink
Теди,и Дари беше так апри излизането,но за щастие  от около месец се разхождаме с кеф.Е- самата процедура по обли4ане и докато сме на вратата не й е приятн и доста реве #Crazy,ама аз изкарвам 1-во коли4ката до асансьора  , а нея пъхвам в последния момент.Докато излезем пред блока- ве4е е заспала Peace
Ох- събуди се - ще ставам.Още нещо исках да пиша.но - после

# 297
  • София
  Съжалявам че напоследък не пиша, но излизам по два пъти на ден на разходка защото спят само навън и ми остава време само да ви изчета. Няма смисъл и да пиша защото засега нищо интересно не се случва  Simple Smile
  Добре дошли на новите мами и честити месечинки на бебчетата днес   bouquet

# 298
Обърквация миличка съжелявам, че и на Дари са открили алергия към белтъка на кравето мляко  Cry. Дано при вас НАН ХА помогне, ние от него изпихме две кутии и на третата се обринахме наново на същите места, веднага взех фризопеп и за два дни всичко се изчисти и сега сме много добре, нямаме пъпчици, спокойни сме и акаме по два пъти на ден. Колкото до захранването мила не бързай, аз изчетох доста неща, хубаво е да започнеш да я захранваш поне до навършени 5 месеца - ще ти пиша на лични какво съм открила да не товарим тук темата с нашите неща.
tedi79 мила нашата алергия се изразяваше само в обриви по лицето, тялото и шията, но дали е 100% алергия към белтъка на кравето мляко никой не може да каже. Гастроентроложката при която водихме Ивчо каза, че такъв тест за алергии можело да се направи някъде към годинка когато детето било напълно захранено. Но до годинка алегията се израства, т.е. може да премине с правилно захранване, т.е. избягване на някой плодове и мляко, като всички пюрета ако изискват мляко трябва да се правят с това което детето пие. На могат да се дават всички пюрета тъй като се правят с обикновенна добавка, още не съм много на ясно но видях че ХИП имат пюрета за алергични деца, отбелязани са със знак "А".
Стана много дълго май ви досадих за което се извинявам Grinning
Колкото до темата всичките ми харесват Laughing, която и да изберете ще е добра.

# 299
Здравейте и от мен! Искам да попитам какви са симптомите на тази алергия и как се открива?  ConfusedНашият личен лекар до сега не ни е давал направление за никакви изследвания, дори за ортопед и кардиолог аз ще си поискам..просто за мое лично успокоение. Rolling Eyes
А за захранването, сгреших че послушах педито да му давам сокчета - ябълка, морков, круша, че и банан (пресован и съвсем на върха на лъжичката). Дани отказа да пие сокчето, плюеше и повръщаше всичко което му дадох, а после се съдра от рев заради коликите. На следващия ден изпи повече сокче, но...съветите, които получих от много други майки и медици ме накараха да престана с плодовете.
Една друга, доста добра лекарка в града(или поне прехвалвана) ми препоръча захранване при навършени 4 месеца и по схемата - заланчукови пюрета, каши и тогава плодове.
Знаете ли цените на пюретата Хип и Гербер?
И един ...хм...тъп въпрос(съжалявам но търсачката постоянно блокира) - има ли тема тук, в която да са обсъждани теглото и размерите на бебоците? Вероято не е от голямо значение, но вече страдам от параноя, че Дани е слабичък, че расте бавно.... baby_neutral smile3518

Общи условия

Активация на акаунт