Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 672
  • 308
  •   1
Отговори
# 15
Didika, точно този скандал за цигарите визирах и аз. Изкара го все едно нея я караш да пуши. Както и да е - явно някои хора се изживяват като пример за подражание. Наистина с вас ще ми е интересно и забавно  Simple Smile ще започна да пиша май по-често Simple Smile
Didika, изглеждаш доста по-млада от мъж ти на снимките, май не само моя мъж е закачил доста по-младо гадже. На нас разликата ни е близо 11 години.
Обърквация, успех с кученцето, ще ти бъде много весело. Аз нали съм с два котака в нас, ееее сега не мога да ги изкарам от количката на Льона, постоянно спят там, налага се да пера възглавница и чершаф всеки ден, но какво да ги правиш, и те са души

# 16
Ех момичета...
Влизам да ви покажа снимки на новото бебе вкъщи  и какво да видя... направо се заковах на стола! Нямам наистина думи да опиша огорчението си от въпросната Марго!
Предлагам ви да подминем без да коментираме, както казва майка ми "Накажи глупака с мълчание" и да запалим по цигара за нейно здраве.smile3546 smile3546
Криси, ако спреш да пишеш в темата, заради подобни зрънца простотия,  много ще ти се разсърдя. И ще те изкажа на Льонката!!!

Сега смятам да направя една подгалерия в нашата галерия и да я кръстя Домашни Любимци! Хайде Криси да ти видим котаците, и Пиперче твоята доберманка, и на Блу кучето..., кой какъвто дзвер има да го покаже!

Кисс

# 17
Kristianna , Ето ти сега изненада - мъжът ми е с 14 години по-голям и има вече 3 дъщери. Двете са от предишната му съпруга. И представи си едната е на 15 а другата на 19. Поне има с кой да ходя по дискотеки.
Не знам дали някой обърна внимание, но нарочно сложих името на Mamamargoв зелено. Mr. Green

# 18
  • варненка от София

Сега смятам да направя една подгалерия в нашата галерия и да я кръстя Домашни Любимци! Хайде Криси да ти видим котаците, и Пиперче твоята доберманка, и на Блу кучето..., кой какъвто дзвер има да го покаже!

А зеленясал аквариум с  5 трудно забележими рибока в него, приемат ли се в тойзи Албум, м?

# 19
  • София
Обърквация,а мъже в това албумче на зверове могат ли да се слагат? Joy
Деситка,ама и ти ми създаваш едно име... Blush
Отивам да си гушкам принцесата Heart Eyes

# 20
  • София
Здравейте момичета! След като цели 48 часа бях извън цивилизацията - без нет #2gunfire сега отново съм на линия. Още съм бясна. Преди два дни някой - предполагам служител на конкурентна фирма, се качил на покрива и отрязал кабелите на трите входа. Направо откачих. Шефът и той откачи, защото нямаше как да редактирам без нет smile3515. Е, посвърших малко домакинска работа, ама без връзка с останалия свят направо си е мъка newsm45
Така, оплаках се...
Мамо Иги, добре дошли с Лъчко! Дано лошите моменти вече са зад гърба ви

Обърквация, когато имаш малко време погледни на www.dizela.info Това е домашният любимец. Казва се Бъги и вече е на 2 години. Вярвам, че ще ти хареса smile3534
Ние утре ставаме на цели 4 месеца. Направо не мога да повярвам кога минаха тези дни. newsm78
Относно контрацепцията мисля да купувам Жанин по препоръка на моята гинеколожка. Презервативите не ги понасям Sick, спирала не става, а на пай сееее - не смея заради секциото.
Айла при първо секцио не се препоръчва нова бременност минимум 2 години, тъй като на матката й трябва време, за да се възстанови. При по-скорошна бременност и особено както е в моя случай с голям първи плод, почти е сигурно, че второто бебе ще е още по-голямо. Което означава автоматично, че матката ще е подложена на огромно натоварване и конците може да поддадат. А това вече е мнооооого лошо, даже страшно  Weary
Иначе Калоян е добре, от два дни започнах да давам плодово пюре - от круша. Понася го много добре и даже днес ни се разкрещя с баща му, защото му дадохме само 6 лъжички и прибрахме останалото smile3532
Утре ще дописвам, че вече едвам гледам. Лека нощ на всички!  bouquet

# 21
  • Sofia, Bulgaria
ЕЕЕЕЕЕХХХХХХ
Нито мъжете ви видях, нито кучето на Обърквация newsm45
Помогнете ми и ми ги покажете, че няма да мога да заспя дееееее smile3518

# 22
Всичко може да се слага в зверчовския албум. Стига да не издава членоразделни звуци Simple Smile Изключение се прави само за говорещи папагали Simple Smile

# 23
  • варненка от София
Всичко може да се слага в зверчовския албум. Стига да не издава членоразделни звуци Simple Smile Изключение се прави само за говорещи папагали Simple Smile
Язък, значи не става, най-голямата ми рибка вече казва мама.

# 24
Здравейте,и аз да се запиша в новата темичка .
Дано в нея скоро се включи и мама Иги и хубави новини .
Браво на Обърквация за още една много добре оформена темичка   Simple Smile
Честито на всички който имат повод за празнуване
Много целувки от нас с Дани

# 25
  • у нас
Хайде ето ме и мен тук,неясно коя подред,но това не е важно thumbsup
marulka sблагодаря ти мила,но ако вместо да ми пращаш буркани с йодни изпарения,вземеш да ме поканиш на гости у вас,ще е още по-добре smile3521 няма да ти откажа.Палвам Пежото,натоварвам децата и има-няма за 5-6 часа разумно каране,съм при теб newsm53
Такааааа,сега и аз да изкажа възмущението си от ЛС-а на MamaMargo  newsm11ужас.Ама какъв е този език,какво е това чудо,останах потресена направо.Аз също съм получавала интересни ЛС-и(няма да изпадам в подробности) и мога да кажа,че не съм изненадана,че тона може да е такъв,когато не те четат всички.
Kristianna,вярвам че на пук на душманите ще си на линия по-често и от преди newsm08
Маргото и мен ме беше порицавала(но публично тук)за цигарите.Нали според нея,аз не можах да износя Кари до термин заради цигарите.Тогава не реагирах по никакъв начин,а и за какво да изпадам в обяснения,че първата ми бременност приключи с цели 23 дни по-рано без да съм помирисвала цигарен дим.Сега ще пална на терасата една,само да приключа с дългия си постинг в стил Margoto  oops
Хайде сега и аз да се включа в статистиката-- и ние с мъж ми имаме почти 11 години разлика(без 2 месеца) thumbsup
И вече за последно

Lorexa, вярваш, не вярваш, това е положението! никога не съм се изтъквала и не съм се натискала за темичките, ако нямаш нищо против! нито съм се имала за нещо по- от който и да било! не, че не съм  
Не нямам нищо против,в никакъв случай.Просто пуснах въдицата и рибката се хвана.Много си докачлива струва ми се.Не че съм вярвала,че някогашния ни спор ще бъде забравен,но поне да не го възобновяваме censored

# 26
  • варненка от София

marulka sблагодаря ти мила,но ако вместо да ми пращаш буркани с йодни изпарения,вземеш да ме поканиш на гости у вас,ще е още по-добре smile3521 няма да ти откажа.Палвам Пежото,натоварвам децата и има-няма за 5-6 часа разумно каране,съм при теб newsm53

Ама разбира се, заповядайте! Тъкмо ще пробвате новия ни диван, много му се радвам. Само исках да те питам гладиш ли? Имам тук една купчинка......  newsm53

# 27
Така ,като ще ме обсъждате поне да се включа ,за да си кажа нещатата такива каквито са:
Ако ще ме съдите за неприличните думи,да прави сте ,изпуснах си нервите и определено не е в мой стил да говоря така ,но не е лошо да се види и предисторията на всичко това :
Кристиана поправи ме ако греша ,но не са ли това твои думи:
"Подкрепям напълно, защото май на всички ни писна да четем само по коя алея на парка са ходили и кърмили Kabiv  и MamaMargo, как честитките винаги са по-специални за тези които се познават лично - а аз мисля че щом са лични познати по-добре е да се честити по телефона щом толкова държат на това."
"Просто няма да пиша вече - нямам какво да споделям за пребиваването на някой в Стара Загора или благодарностите за взето назаем столче за кола. "
Е добре,ако това не са лични нападки ,какво са?
А колкото до мннието ми за цигарите,както съм казвала и по рано на никой не натрапвам мнението си за тях, но и не си мълча когато някой съветва друг човек да пуши,пък после нямало страшно.
Lorexa,а нима не е вярно че пушенето увеличава риска от спонтанен аборт и преждевременно раждане?

Написах и лично съобщение ,защото както тя се оттегчава от моите постинги така аз се оттегчих от нападките и заяжданията,а колкото до това кой колко ниско пада,не мога да си представя колко ниско може да си паднал ,за да не ти пука ,че тровиш детето си,или да нямаш смелост да кажеш на някой,виж какво досади ни вече,или да си напишеш ,че не се включваш защото искаш да се пишат други неща.А да си стоиш отстрани,да четеш без да споделяш,и накрая и да се оплакваш че ти е било скучно,ами като ти е скучно пиши нещо за да е интересно.Както виждам сега вече ви е много интересно,така че приятно пушене и четене,вземете и едни семки за да може да ме плюете по добре!

# 28
  • у нас

Ама разбира се, заповядайте! Тъкмо ще пробвате новия ни диван, много му се радвам. Само исках да те питам гладиш ли? Имам тук една купчинка......  newsm53
newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71--всичко това  mrstraetz

# 29
Здравейте момичета Grinning
Най-после да се запиша и аз LaughingРадвам се, че нещата тук са се оправили и е станало даже по интересно от преди.
Добре дошли на Мама Иги и Лъчко!!! От тук нататък нищо лошо да не ги спохожда   baby_neutral
Не съм писала отдавна момичета и то е защото Ивчо е с алергия към белтъка на кравето мляко Sad. Сменихме няколко адаптивни млека, но той продължи да прави обриви по лицето и вратлето Sad. От началото на седмицата сме на Фризопеп нещата се нормализираха, личицето му се изчисти и е отново весел и не спира да ме изненадва с нови неща. Само дето този Фризопеп е с невероятна цена #Crazy Обиколих цяла Варна да го търся и да сверявам цени, успях да намеря в една аптека 5 кутий от старо зареждане на нормална що годе цена, но това е, от тук нататък ще го купуваме на цени от 17лв до 22 лв Sick Момичета моля ви като ходите за памперси и АМ проверете колко струва при вас Фризопепа, ще съм благодарна много, а да не товарим тук темата с моите проблеми може ни на лични да ми пишете.
Заради алергията ще се захранваме след 6 навършени месеца и то по строга схема  newsm78, милото ми момченце няма да може да яде много неща, но поне се надявам до 1 година нещата да се оправят.
Това е от мен за тази вечер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт