Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 670
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
emelle, да ти е жив и здрав мъжът и скоро да се подготвя за принцесо-правене Joy

И въобще не се опитвай да се измъкнеш с почерпката - сега парченце "покрив" и кафенце ще ми дойдат екстра... Grinning

# 46
Здравейте  Hug,

Абсолютно съм съгласна с Анди В! Исках да напиша нещо точно в този дух, но ти си ме изпреварила! Някой беше казал, че не му харесва лигавият тон в темите - сега пък възмущения, че някой леко позапсувал - ей, няма угодия Thinking

За онази статистика - нашата разлика е 12 години. Виждам, че не сме само ние така  Grinning

Исках да ви почерпя за четвъртата ни месечинка  party023 Нана77, честито и на вас!Хубав ден на всички!

# 47
nana77, Ммария26 да са живи и здрави малките съкровища и много да ви радват Heart Eyes

Обърквация, няма смисъл да повтарям , че си се справила страхотно...ти си го знаеш. Hug И аз много искам куче, защото нашето почина преди 2 мес и сега нямаме кой да ни пази двора, а и ужасно ми липсва. Cry

Нети, на моя приятелка детето, сега на 1,4 месеца, е с такава алергия и след правилно захранване почти са я превъзмогнали. Но доколкото знам отново са включили АМ към отпусканите продукти от ЗК. newsm78

Спирам да пиша.... засега... hahaha

# 48
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Извинявам се за поста, който ще пусна. но както виждам и чета, нападките не са приключили и явно ще продължават, което е тъжно... но аз ще го направя, а след това ще отида при любимия си мъж и любимата си дъщеря  Heart Eyes да изкарам деня си с тях. по-късно ще влезна и ще напиша друг пост, като обещавам да прочета абсолютно всичко (както винаги съм правила, независимо дали ми е приятно или не) Peace

Не нямам нищо против,в никакъв случай.Просто пуснах въдицата и рибката се хвана.Много си докачлива струва ми се.Не че съм вярвала,че някогашния ни спор ще бъде забравен,но поне да не го възобновяваме censored

така  Mr. Green спора никога няма да бъде забравен! както и ти няма да го забравиш, то е видно. факта, че пускаш въдички! да, хванах се, защото исках да го направя  Mr. Green защото и на мен са ми омръзнали много неща, дразнят сме страшно много постове от някои мами! не го крия и никога не съм (но и не смятам, че всички останали ги интересува, кой ме дразни и кой не) просто съм ги наказвала с безразличие, както и ще продължа да го правя, защото съм над тия неща. както и никога няма да започна да се оплаквам от този и онзи, защото всеки има право да пише каквото си иска, пък който иска да чете. това, че някой  ме дразни - това е мой проблем.

Спокоен и Слънчев ден от нас с Ния и таткото  Heart Eyes  Hug (обещавам да кача снимки на белия дракон)  Mr. Green

# 49
Еха, колко сте продуктивни smile3501 за нула време пълните страниците.....
Аз в спорове няма да влизам, понеже нито знам за какво става въпрос, нито ме интересува. Този път обаче ще ЧЕСТИТЯ МЕСЕЧИНКИТЕ НА EMELLE И NANA 77   newsm51 
Най-накрая и аз намерих за Ники точно каквато търсех активна гимнастика....Обаче се продава по Интернет....а аз, нали съм от червеникаКвите, до сега не съм пазарувала така и ми е едно такова....... Винаги като взимам нещо държа да го пипна и разгледам обстойно. Та мисълта ми(ако има такава) беше дали някой си е поръчвал нещо по Интернет и имаше ли неприятни изненади

# 50
Здравейте мили мами и бебчовци Hug.Нещо ми става тия дни.... Rolling Eyesвлизам в ролята на домакиня и къщовница Crazy( ,което хи4 не ми отива Embarassed).Тортата от мюсли снощи стана супер Peace.Даже и мъжо я хареса( като изклю4им реакцията  за "зоб"=та  hahaha Joy най-отгоре Shocked.Сега правя риба с маслини,изпрах и прострях  една пералня  ,ДАри дреме в шезлонга.Абе- идилия Grinning.Сутринта се излежавахме до 8ч.Не мога да повярвам 4е ми се случи толкова много сън наведнъж.
Нана77,аз съм ползвала Жанин преди време и нямам оплаквания Peace.Но- нали знаеш - вси4ко е индивидуално.За статистиката  за възрастовата разлика,мъжо е по-голям  с 10г и 3м.Май тук пове4ето сме с по-голяма разлика в годините.Ами така е- като ги чакаме да пораснат  Laughing

# 51
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на nana77, Ммария26 да са живи и здрави малките слънца!
AndyB специално за теб:

моят покрив стана същия, но ме мързи да кача снимки, дано авторката на рецептата не ми се сърди   Embarassed
А за другите мами има и:

ей, сега да не почнете да пиете от обяд!  Laughing
Хайде стига съм досаждала!  Heart Eyes

# 52
  • София
Чесити месечинки на Ирма и Калоян!  bouquet
Браво за чудесната темичка! smile3501
Обърквация, да ти живо и здраво кученцето! Голям сладур е. Ей сега ще сложа и моето зверче в албума.
Блу, радвам се, че си си вкъщи при любимите си.
Иначе детенце беше много неспокойно тези дни и нощи.Будеше се на всеки час.  Crazy Тази нощ беше по-добре, дано да е отминала кризата.
Вчера ходих и до РПУ да подам жалба, защото от една седмица ми звъни "анонимен" номер по няколко пъти на ден и е пълен ужас #2gunfire #2gunfire. Дано да си свършат работата полицаите този път.

emelle, потекоха ми лигите eat
Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 53
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро и от нас Hug
Стига сте се карали бе Naughty Приличаме на кокошки, на които им липсва петел Crossing Arms Я да накарате някой татко да се включи и да потуши малко страстите Laughing
Аз пък да се похваля колко ми е послушно детето Joy Пу-пу-пу
А за статистиката. Моят мъж е по-малък от мен с 3,5години. Я да ви видя сега hahaha

# 54
Здравейте и от нас.
Не съм писала и аз от доста време, но все пак днес успях да се вредя до компютъра.
emelle, какви са тези вкусотийки! Аз взех да се ограничавам от сладкото, че килцата не се топят иначе и от спорта няма ефект!
Стига сте се драпали, мами! Гледайте по-ведро на нещата и се радвайте на малките бебоци! Ние станахме на три месеца и вече си личи, че сме по-големички. Ядем, растем и дебелеем, поне видимо, във сряда ще видим колко сме наддали.
 Тази сутрин като я нахраних към 6 часа, аз заспах, но малката Маги реши, че се е наспала и като започна едно гукане и пеене, та чак до 7,30 часа. Аз все пак се разсъних /и как не - тя целия апартамент огласяше/ и взех апарата да и направя едно-две клипчета, че как да изтърва първите ни песнички.

# 55
  • Sofia

bubcheto15 ще почерпя бе, ама след обяд щото повечето пият твърдо, а е още много рано. Пък и дали не са махмурлии от твоята почерпка.  Joy
Хайде лек ден и целувки от нас!  Heart Eyes
А знаеш ли в колко страни вече е след обяд, така че давай да пием! Да не вземеш сега да се измъкнеш. Ако искаш прати бабата при нас за няколко часа, за да честитиш подобаващо рождения ден luvbed Да ти е жив и здрав мъжа, да ви обича и много за ви слуша!

Момичета, дали в някоя аптека има Пентаксим, че пак са го спряли. Ще го има към четвъртък, а ние сме на консултация в понеделник. Не че ще е фатално, но ако има някъде ще е по-добре да свършим с ваксината в понеделник.
AndyB, ти беше споменала, че в аптеката до вас го има- би ли проверила, моля те!!! Praynig Praynig Praynig

Обърквациая, трябва да направиш и на Ерик имунизационен календар.  Laughing

# 56
Добър ден и от нас и честито на всички които празнуват днес!  Gift
Успях да сложа няколко снимки да нашата принцеса, да видите и ние какви бузки сме отпрали  Laughing .
Обърквация в албумчето на домашните любици могат ли да се публикуват и свекървите, че аз си отглеждам едно такова чудо в къщи  smile3515 . Нямах този късмет да съм далече от родителското тяло на мъжо ми.

Да ви питам вие имате ли някакви умалителни прилагателни когато се обръщате към бебоците? Защото ние наричаме Дидка Бандитка, Сърдитка, Диянка Сладуранка, Мързеланка, Калпазанка и други такива в зависимост от ситуазията и тя много се кефи ( сякаш ни разбира).
Бях решила да пиша повече но малкото ми съкровище плаче за игра с мама.

Лек ден на всички и ще следя какво става в темата.

# 57
  • у нас
Добро утро и от мен
emelle,да ти е живи здрав таткото,много да те слуша и глези,много парички да печели,за да е още по-ефективно глезенето Wink
Ама каква е тази вкуснотия за закуска бе мацко,направо се размазах пред компа,като я видях.Я метни едно парче насам,че и Алиса го фиксира и й потекоха лигите (или поне дай рецептата,че няма да се размина току така само с гледане)
emelle,не ми се сърди,за това което ще напиша Praynig Heart Eyes--Ако някой го дразнят постингите ми,то да се скара на emelle,щото тя е "виновна" отново да пиша тук Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде отивам да хапна нещо сладичко,че полудях след тади гледка

# 58
Ето рецептата http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.msg7062#msg7062
Аз мисля утре  най-нкрая да я направя.Елиона,в4ера в нашата аптека  имаше Пентаксим.Мога да проверя   Peace.Аз ,именно за да избегна  такива ситуации с липса на ваксината,купих  наведнъж и ги оставих на съхранение при педито.

# 59
  • у нас
velmar,благодарско coolcool

Общи условия

Активация на акаунт