Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 675
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
  • варненка от София

marulka sблагодаря ти мила,но ако вместо да ми пращаш буркани с йодни изпарения,вземеш да ме поканиш на гости у вас,ще е още по-добре smile3521 няма да ти откажа.Палвам Пежото,натоварвам децата и има-няма за 5-6 часа разумно каране,съм при теб newsm53

Ама разбира се, заповядайте! Тъкмо ще пробвате новия ни диван, много му се радвам. Само исках да те питам гладиш ли? Имам тук една купчинка......  newsm53
newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71--всичко това  mrstraetz

Ами взимаме те!  Hug

# 31
На всички останали ,които пишат тук с позитивна нагласа се извинявам ,че погрозних иначе хубавата тема! SadСъжалявам че ви огорчих и затова няма да пиша повече за да не развалям настроението Ви!Благодаря на всички които са ми оказвали подкрепа когато съм имала нужда и на всички които са се радвали с мен!Бъдете живи и здрави и вие и децата Ви!Още веднъж едно голямо: ИЗВИНЕТЕ !Ами това е . Stop

# 32
Здравейте!Обърквация благодаря за хубавата темичка!Отново по темата с предпазване от бременност,една приятелка,която ражда със секцио преди 5 години си сложи спирала няколко месеца след раждането и сега я махна защото работят за второ,не ми е казвала да е имала някакви проблеми.Също така продават някакви спирали, които са специално за раждали със секцио,които не са от мед,но струват около 70лв,това моята докторка ми го каза.А за статистиката и моят мъж е взел младо гадже с 10 години е по-голям, ама не му личи newsm47.Val_stef много сме си харесали Али за снаха с тези бузки и сини очички,да вземем така по градски да се сродим smile3521

# 33
  • у нас

marulka sблагодаря ти мила,но ако вместо да ми пращаш буркани с йодни изпарения,вземеш да ме поканиш на гости у вас,ще е още по-добре smile3521 няма да ти откажа.Палвам Пежото,натоварвам децата и има-няма за 5-6 часа разумно каране,съм при теб newsm53

Ама разбира се, заповядайте! Тъкмо ще пробвате новия ни диван, много му се радвам. Само исках да те питам гладиш ли? Имам тук една купчинка......  newsm53
newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm71--всичко това  mrstraetz

Ами взимаме те!  Hug
Ама ти на гости ли ще ме каниш или на работа? Mr. Green

# 34
Както виждам сега вече ви е много интересно,така че приятно пушене и четене,вземете и едни семки за да може да ме плюете по добре!

Много си права Марго, сега ни е доста по- интересно. И чесно казно не ми липсват прекарванията ти в СЗ. По- са ми интересни на didika разходките до Хасково, но тях си ги обсъждаме по телефона. както каза Криси, като някой са си много близки, наистина има телефони. (Мерси didika за sms-а, много си мила, както винаги).   А и ти благодарим за идеята за семките, но аз не обичам да ям , особено вкъщи, а плюенето мога да го правя и без тях.  А за цигарите- опасни за задравето, ние много добре го знаем, но простотията, мила ми Марго, е по -опасна.
Сега , без извинения, те пускам да тичкаш гола по пясъка и не смятам да ти отговарям повече.

Netty, съжалявам, че малкото юначе е с алергия...Наистина е кофти работа, но има надежда да му мине след годинка, така че стискай зъби и ние сме с теб. В средата на седмицата ще ходя до Кауфланд , и ще проверя за цените на Фризотепа (там храната на Дари е с лев по- евтина от на другите места. За една кутия няма значение, но като изразходваме по 8-9 на месец и се вижда файда)

Моля мамите на дечицата с рахит да споделят какви са основните признаци, че се притесних ,че на Дари и се изпотява главичката, а съм чувала , че това е един от признаците?!?1  #Crazy #Crazy #Crazy

Хайде момичета, че поста ми стана огромен.
Целувам ви

# 35
  • варненка от София
Lorexa да съчетаем полезното с приятното, аз за гладене си направих устата ти с прекрасен PR ми доказа, че имаш и други таланти  newsm03
Обърквация ето тук малко инфо за рахита http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80702010.htm, http://www.zadecata.com/forum/viewtopic.php?t=820&view=next& … 19db921f961a5e238

# 36
Val_stef много сме си харесали Али за снаха с тези бузки и сини очички,да вземем така по градски да се сродим smile3521

Ами няма проблеми  Mr. Green Но трябва да се разберете тукашните мъжките майки по между си коя да я вземе за снаха, че май всичките я искате  Mr. Green. То не е лошо никак даже, но поне на време хубаво си помислете всичките, че като гледате майка и що за стока е, правете си сметка тя каква ще бъде  smile3534  moresmile

Netty, добре сте си дошли Simple Smile
Дано Ивчо се оправя по скоро, че аман от алергии Sad

# 37
  • у нас
Вижте какви бузки сме заформили

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 00:53 от Lorexa

# 38
явно доста от нас сме в след родилна депресия ама що си образувате излишни нерви и тук ама май е разбираемо просто няма каде така че  Hug на всички
и на мен ми е супер криво седаси пред компютъра с чашката малчо спи и така
дано утре е един по ведър ден

# 39
Момичета, нещо не мога да разбера защо мислите, че темичката ни става по-интересна когато се нападаме взаимно? Не съм в течение на предисторията от бременния период, но аз лично съм с добри впечатления от Мама Марго и мисля, че можем да и простим едно изпускане на нервите. В крайна сметка на всеки може да се случи, когато го нападнат. Тук сме преди всичко да си споделяме, да си помагаме и да се забавляваме, а не да се гоним един друг от отбора.

# 40
  • Sofia, Bulgaria
Много са сладки всички бебета в албумчето. Колко им се радвах само Hug
Обърквация и на Алекс главичката се изпотява и аз бях твърдо убедена, че детето има рахит.(Нали съм си докторско чедо от всички болести разбирам Laughing). Но основният признак за рахита е меката главичка и не добре затварящата се фонтанела(май така беше newsm78). Така че да не се притесняваш отиди при педито и я/го накарай да опипа хубаво главичката.
И аз отивам да пална една цигарка, че ми изпуши главата вече Tired
Лека и спокойна нощ!!!

P.S. Бубче не ми се връзвай на глупостите, знаеш че с мъж като моя не ми е лесно толкова години Joy

# 41
  • София
Деска,хич и не ти се сърдя,напротив.Ти такава реклама ми направи,че чак да ме е яд,е няма мъже в нашата темичка Joy
Лорекса,ама как си ги отглеждате тези бузки,бе.Ние все не ожем да си завъдим такива.А при Ина нещата бяха същите като при Кари-бронхоспазъм,Вентолин,сиропи,а и аз се чусвтвах като тебе. Crazy
Обърквация,хайде няма да слагам мъжи при дзверчетата,ще сложа снимка и на моя домашен любимец,макар че напоследък не ми е много любим,защото като се разлае и буди Ина. #2gunfire
Нети,дано Ивчо израсне тази алергия,че знам от личн опит колко е гадно да се съобразяваш с алергии Sick.
И като говорим за малди гаджета-ние с мъжо имаме разлика 5 години,ама той ме забърса,когато бях на 16 и оттогава няма пускане Mr. GreenСпирам за сега,ама като ми доскучае пак ще намина  bouquet

П.С.Емелле,днес от твоя ли мъж е почерпката или ти ще се набуташ да плащаш.Да ти е виж и здрав и много да ти угажда.

# 42
Добро утро мами!  Hug
Ама много бързо сте нападнали темата, чак сте изписали и 3 страници.  Mr. Green Сега да ви питам вие що не правите luvbed ами висите пред компютрите по никое време, а?  Laughing
Аз докато чакам семейството да се събуди реших да видя аккви сте ги свършили пак. Ама я запалете по една цигара и заради мен, че мноого ми се пуши. Но ако запаля, ще ми стане гадно и сигурно ще лежа цял ден.  А такива екстри няма вече.
Netty Милумил ХА също е хипоалергенно и е мааалко по евтино от Фризотеп. 600 гр са около 17 лв. Но като ходя до Штъркел ще проверя за Фризотепа и ще ти докладва.
Аз май забравих да ви кажа. Моето дете спи само на дясната страна и сега главата ни е малко сплескана. На мен така ми се струваше, но педито като го видя и веднага каза че е сплескана. Дано да се оправи. Сега се мъча да го слагам на другата страна и имам някакъв напредък.

bubcheto15 ще почерпя бе, ама след обяд щото повечето пият твърдо, а е още много рано. Пък и дали не са махмурлии от твоята почерпка.  Joy
Хайде лек ден и целувки от нас!  Heart Eyes

# 43
Мами, точно се зарадвах, че от вчера са се изписали 3 стр и има да си чееттаа и какво да видя...отново се започват личните обиди. Sad

Кристияна, за разлика от всички останали, аз не съм съгласна с теб. Радвам се, че отново пишеш при нас, но точно ти преди няколко постинга се възмущаваше, че има прекалено много лични отношения в постингите, а самата ти отправяш лични обиди. Аз смятам, че когато постингите на някои не са ти интересни, просто ги пропускай. Аз например много се дразня, когато някоя мама пише на латиница или използва 4 вместо ч и ти трябват около 10 мин, да разбереш какво точно иска да каже и затова просто прескачам тези постинги, а не се нахвърлям върху мамите.
А за цигарите не ми се коментира - след като искаш мнение от мамите тук, трябва да си готова да го чуеш.

Много съжалявам, че във всяка тема трябва да се обсъжда едно и също и да се успокояват обидените!

# 44
  • София
Добро утро момичета!

Днес ставаме на 4 месеца затова да ви почерпя!  party023 Wine Glass

Обърквация - ще ти пиша на лични, но отсега те предупреждавам да се запасиш с всичките здрави нерви, които са ти останали! Wink Положението ще е по-тежко, отколкото си представяш даже Joy
Ние сме сами, че татито ни замина на работа, но Калоян е станал послушен и се занимава сам в креватчето.
Сега да питам пак - има ли някоя мама, която да е пила Жанин? Ако има ще съм благодарна да ми каже как й е понесло, въпреки че всичко е строго индивидуално. После пак ще пиша, че ме чака мнооооого работа. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт