Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 678
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Ето рецептата http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.msg7062#msg7062
Аз мисля утре  най-нкрая да я направя.Елиона,в4ера в нашата аптека  имаше Пентаксим.Мога да проверя   Peace.Аз ,именно за да избегна  такива ситуации с липса на ваксината,купих  наведнъж и ги оставих на съхранение при педито.
Ако не те затруднява, би ли порверила Praynig Praynig Praynig

# 61
  • у нас
Момичета,чудя се,дали ще ми е нужна активна гимнастика newsm78.Ние сме с ето такъв шезлонг, http://www.pakostnik.com/pics/3750526760.jpg  който си има отгоре висящи играчки и се чудя да купувам ли допълнително и другата екстра.Хайде споделете вашия опит Peace

# 62
Като ще я "плюем" emelle и аз да я подхвана и при мен е същата работа   love001 обичам те бе душко, нали си знаеш  Wink
И да ти е жив и здрав мъжо, много трърд и корав  Mr. Green и от всичко хубаво по-много   bouquet

Въйййй ти сега с тоя покрив искаш май отново да видя шестицата на кантара  Rolling Eyes а за алкохолчето няма проблеми, при мен деня започва в 5 и до обяд едвам се удържам вече  smile3508
И марш при мъжо  luvbed  стига вися на компа, отчети се както му е реда  smile3521

# 63
Ами - да кажа моето мнение по въпроса.НИе имаме шезлонг с игра4ки( само че е на Бертони).Искаше ми се да й взема и активна гимнастика( както и всичко останало,което го има на пазара Crazy),но честно казано, не ми се дават пари за поредното не
о,за което не знам дали ще се радва на внимание и успех Thinking.Аз лично купих пръчка на Чиполино и съм много доволна Peace.Баба й я използва като въдица и я мята срещу нея , а тя умира от кеф Joy.Закачам й най-различни играчки за разнообразие.Ето такава е  http://pakostnik.com/productdetails.php?id=615 . За мен това беше компромисния вариант и сполучлив  избор Peace
(Ще излезе вярна приказката" Не е скъпо гледането на детето, а са скъпи мераците на майка му Blush)

# 64
elen@, относно тел. тормоз да не те отчайвам, но сестра ми си патиха от същото 8 години нон-стоп всеки ден звънене по 20 пъти поне на ден, лудницата беше пълна #2gunfire Медии, полиции, какво ли не правиха и нищо през всичките години. Само се разбра кой е виновника, но по никакъв начин не го санкционираха, докато един хубав ден  влезе в психото  Crazy  и за тях настана спокойствие. Затова ти желая вие да успеете час по-коро да се оттървете!

Lorexa, ние сме с Бертони шезлонгче и съм накачила допълнителни играчки при останалите, за да се заглежда повече и заиграва детето. Определено и харесва, затова се замислих и аз за активна гимнастика, много са красиви, цветни... ама са много скъпи бе, направо в момента не мога да си го позволя, а съм убедена че детето ще ги оцени Rolling Eyes

# 65
Забравих да ви кажа- в4ера минавам покрай един детски магазин в квартала и слу4айно виждам една много красива активна гинастика.Цената беше 60 и някоолко лева.Ама- наистина прелест ви казвам. И тъкмо се засилвам към нея,не мога да издържа на изкушението и разбирам 4е това било акт. гимнастика за кукла #Crazy ooooh! Sick Така че- тежко ни и г орко ни на нас ,моми4ешките майки с тия  артикули  и екстри за игра Tired( то и за ом4етата навярно има други изкушения...)

# 66
  • Някъде там...
Какво сте направили пак тц тц, големи писарки станахте Mr. Green
И какви са тези торти, сега ми се прияде , ех че сте лоши Sick

Аз нещо не съм добре . Снощи излезохме за сефте без бебо и сега съм все едно имам махмурлук  #Crazy Прибрахме се в 4 и в 5 станах да кърмя бебо, направо не си е работа. Забравила съм предишния си нощен живот. newsm78

А за телефонни тормоз е някъв ужас и аз съм патила , но от един ревнив фен Simple Smile

Айде до после и да не ме карате пак да чета 2 часа Simple Smile

# 67
  • у нас
Забравих да ви кажа- в4ера минавам покрай един детски магазин в квартала и слу4айно виждам една много красива активна гинастика.Цената беше 60 и някоолко лева.Ама- наистина прелест ви казвам. И тъкмо се засилвам към нея,не мога да издържа на изкушението и разбирам 4е това било акт. гимнастика за кукла #Crazy ooooh! Sick Така че- тежко ни и г орко ни на нас ,моми4ешките майки с тия  артикули  и екстри за игра Tired( то и за ом4етата навярно има други изкушения...)
Мдаааааа,така е,количката за кукли на каката,струваше 60лв. в Хиполенд.Ами аз нямаше да дам толкова пари,но таткото реши,че детето заслужавало и се оръси.
Ето въпросното чудо http://www.bgphoto.net/photos/1753/o633000596862656250.bmp ,то поне да можехме и бебето да возим в нея Confused

# 68
  • по света
Здравейте и от мен,
вчера казах че ще пиша и ето ме.
По въпроса за домашните любимци си имам прекрасна кучка Лора на една година и месец порода Ротвайлер.Ще направя регистрация и ще се включа със снимки.
Видях че обсъждате въпроса с имената,кръстих бебка като ползвах първата буква от името на дядо и.Тя ми е второ бебче,първото се казваше Преслава и е бебе-ангел.
За разликата в годините при нас е 11,доволна съм таткото ме глези много Wink
Активна гимнастика купих на Чико Делукс защото може да се ползва години става и за по-голямо дете.
Въпреки че съм от четящите мами и нямам отношение към никоя дори никой не познавам лично се надявам да се престане с тези нападки помежду ви.Всеки има право на мнение но не и да то налага..
Аз също пуша и пушех, медицинска сестра съм и съм наясно с опасностите.
Олеле прекалих с писането, ще ви досадя и няма и на мен да обръщате внимание!! Crazy
 newsm44 newsm44 Сложих снимка и на кучката Лора!

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 15:10 от juliana

# 69
  • София
Привeт и от мен!  Hug Честита нова тема! (ако се бях включила утре току-виж дошла следващата  Mr. Green предпочитам да си мисля, че е заради лошото време и седенето вкъщи, а не заради поредните интрижки. Да ви кажа, много ме натоварва това. По принцип съм миролюбива натура и лошия тон ми влияе зле. Sad
Честит рожден ден на мъжлето на емеле! Да ти е жив и здрав!  bouquet А този "покрив" изглежда чудесно, ама аз не съм от готвачките, не обичам да се занимавам с това  Embarassed
Като заговорихте за цикъл се сетих, че моя трябавше да ми дойде преди 5 дни  Confused Дано догодина няма ново августинче, че не ми се мисли  ooooh!
Моят мъж също е от по-младите - с 1 година и няколко месеца, но не му личи  Laughing
Хайде, чао от мен! Целувки! До писане!  Heart Eyes

# 70
  • софия
Леле-Мале,колко сте изписали   smile3555!Найа,днес е н-е-в-ъ-з-м-о-ж-н-а   smile3514,направо си говоря сама  smile3512.
mmilena,добре си ни дошла!Хубаво е ,че си се сетила за името и от там,че сме били заедно в реанимация,защото на мен спомените от тогава са ми малко  мъгливи  Wink
Найа,пак започна тормоза  Tired.Не мога да пиша,ама ще чета,чета,въпреки,че виждам,че пак има хванали се за   smile3511,да не ме изненадате пак с  closed...

# 71
Честити месечинки на Калоян и Ирма! Бебоци, бъдете живи и здрави!

Честит рожден ден на таткото на Токи!
АндиБ може ли да си хапна малко от твоето покривче за мезе, че Емел само на слабичките отпуска  Wink?

Обърквация, честит нов член на семейството. Много е сладък. Между другото имаме еднакви шезлонги с теб и Велмар, та кажете ми защо при напълно легнала позиция главата е по-ниско от краката  newsm78?

Нети, проверих в магазина до нас Фризопепа е 16,30 лв. Какво стана с алергията към конците? След като ги изхвърли всичко нормално ли зарастна?

Хе-хе Деситка, и моят мъж е с 1,5 г. по-малък.

Лорекса, моя син оценява повече пръчката над леглото /подобна е на тази на Велмар/ с допълнителни играчка на нея, отколкото активната гимнастика на Чиполино. И ние имаме шезлонг Бертони и по неговите играчки много си падаме, нищо че изглеждат безлични.
Теди79, какво стана с твоята свекърва, намери ли си работа?
Между другото ми е много любопитно да видя тези ваши свекърви, вече доста неща сме чули за тях. Искате ли да си открием албумче "Нашите свекърви"   Heart Eyes?

Елиона, отивам да търся телефона на аптеката, в която ми казаха, че има Пентаксим.

# 72
  • София
Ralka Balka, още не е за съжаление. Декемрви ще бъдем с нея... Няма как.  ooooh!

# 73
  • софия
Забравих да напиша,че парчето торта направо ме срази  Banghead
Честито на празнуващите   днес   bouquet и моля ви стига с тези снимки,че аз съм на диета   newsm45 и не е честно,ей  smile3516!

# 74
  • у дома
Здравейте мами
Ние сладко, сладко поспахме... аз се събудих първа и 
сънчовци 2
Честити месечинки на всички бебчета днес  baby_neutral 
ЧъРъДъ на мъжа на emelle   bouquet (днес РД има и нашия кум)

bebun, аз вече съм с 2-ия цикъл по ред  Crazy gertruda и mmilena, добре дошли в отбора  Hug bubcheto15, тортата беше много вкусна  Blush обещавам като измайсторя нещо сладичко и аз да почерпя  Peace а пък ще взема и покрива да направя  Thinking ааааа и следващата темичка е твоя  Mr. Green  Обърквация, Ерик е страхотен  Laughing Aila, аз не се и съмнявам в твоите възможности, където две бебчета, там и две бебчета + куче  Joy нашия тати е с 5 години и 2 месеца по-голям от мен  Heart Eyes Netty, съжалявам за алергията на Ивчо и дано се преборите с нея по-бързо  Praynig Ralka Balka и AndyB, напълно съм съгласна с вас  Hug elen@, дано наистина полицаите си свършат работата, макар да не вярвам много в това Praynig gertruda, ние се обръщаме към Ния най-често с Ния-дандания и малко Слънце  baby_neutral

днес Ния имаше гостенин – Миташки на мама pouh  Mr. Green най-накрая се запознаха, поговориха си, дори Ния се опита да го съблече  hahaha 1, 2, 3 и 4  Mr. Green

ето и цялата серия от днешните им снимки клик Joy

Благодаря на всички мами, които ме подкрепиха   bouquet знайте, че винаги може да разчитате на мен  Hug   bouquet

спокойна вечер от нас  Hug

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 20:17 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт