Аз мисля утре най-нкрая да я направя.Елиона,в4ера в нашата аптека имаше Пентаксим.Мога да проверя
.Аз ,именно за да избегна такива ситуации с липса на ваксината,купих наведнъж и ги оставих на съхранение при педито.
.Аз ,именно за да избегна такива ситуации с липса на ваксината,купих наведнъж и ги оставих на съхранение при педито.
.Ние сме с ето такъв шезлонг, http://www.pakostnik.com/pics/3750526760.jpg който си има отгоре висящи играчки и се чудя да купувам ли допълнително и другата екстра.Хайде споделете вашия опит
обичам те бе душко, нали си знаеш

стига вися на компа, отчети се както му е реда
),но честно казано, не ми се дават пари за поредното не
.Аз лично купих пръчка на Чиполино и съм много доволна
.Баба й я използва като въдица и я мята срещу нея , а тя умира от кеф
.Закачам й най-различни играчки за разнообразие.Ето такава е http://pakostnik.com/productdetails.php?id=615 . За мен това беше компромисния вариант и сполучлив избор 
)
Медии, полиции, какво ли не правиха и нищо през всичките години. Само се разбра кой е виновника, но по никакъв начин не го санкционираха, докато един хубав ден влезе в психото
и за тях настана спокойствие. Затова ти желая вие да успеете час по-коро да се оттървете!
Така че- тежко ни и г орко ни на нас ,моми4ешките майки с тия артикули и екстри за игра
( то и за ом4етата навярно има други изкушения...) 
Прибрахме се в 4 и в 5 станах да кърмя бебо, направо не си е работа. Забравила съм предишния си нощен живот. 

Така че- тежко ни и г орко ни на нас ,моми4ешките майки с тия артикули и екстри за игра
( то и за ом4етата навярно има други изкушения...)

Сложих снимка и на кучката Лора!
Честита нова тема! (ако се бях включила утре току-виж дошла следващата 
А този "покрив" изглежда чудесно, ама аз не съм от готвачките, не обичам да се занимавам с това 
!Найа,днес е н-е-в-ъ-з-м-о-ж-н-а
,направо си говоря сама
.
.Не мога да пиша,ама ще чета,чета,въпреки,че виждам,че пак има хванали се за
,да не ме изненадате пак с
...
?
?
?
(днес РД има и нашия кум)
gertruda и mmilena, добре дошли в отбора
bubcheto15, тортата беше много вкусна
обещавам като измайсторя нещо сладичко и аз да почерпя
а пък ще взема и покрива да направя
ааааа и следващата темичка е твоя
нашия тати е с 5 години и 2 месеца по-голям от мен
Netty, съжалявам за алергията на Ивчо и дано се преборите с нея по-бързо
Ralka Balka и AndyB, напълно съм съгласна с вас
elen@, дано наистина полицаите си свършат работата, макар да не вярвам много в това
gertruda, ние се обръщаме към Ния най-често с Ния-дандания и малко Слънце 
1, 2, 3 и 4 
знайте, че винаги може да разчитате на мен