Пубертетът при момчетата - тема 11

• 51 495
  • 726
  •   1
Отговори
# 195

Имаме 10-ина книги на Дръндьото на английски - той ги чѐте, когато беше 10-ина годишен. Живеехме в Англия тогава и пожела да си ги вземе тук, когато се прибирахме. Ако има някоя мама от Варна, която иска, мога да ги дам за четене.
Да пробвам? Досега нищо не е чел на АЕ, а е с интензивно изучаване на езика(не е ЕГ)
Ще помоля за 2 книжки, в края на ваканцията ще ги върна. Много пази чужди неща! Ще пиша и на лични.

# 196
  • Пловдив
Абсурд с кола маска Smiley Моят е толкоз космат, а и не търпи на болка, та не...с тримера и до там. Стига му.

# 197
Моя не изявява желание за почистване. Аз се зачудих за подмишниците. Иначе краката са много окосмени, на гърдите няма. Но като цяло без блуза ходи само на плажа. Дори в къщи все е облечен. Ще го оставя да реши сам.

# 198
Тенденцията мъжете да се обезкосмяват ми е чужда.
Не сме я обсжъджали до сега с детето, но ако го видя обезкосмен ще ми е несвойствено и няма да ми хареса.
Синът ми е космат и се бръсне. Но другите косми си виреят чудесно, дори си пусна и дълга коса, която връзва с ластик.
Книги си купува от малък. Чете повече от мен. Не съм го учила да обича книгите, но винаги, когато е понечвал към книга, съм го поощрявала.

# 199
  • Русе
Малкото, 13 г., чисти слабини и мишници с тример. Преди месец-два реши да изчисти краката, казах мнението си по въпроса за добре епилираните мъже, както и предложих да му оформя веждите. Схвана намека, а после сам не си хареса бръснатите крака, та поне тях остави. Но той е тъмен балкански субект и донякъде мога да проявя разбиране.
Голямото, 19 г. рус  и бял като пуканка, чисти само мишниците, а от скоро и слабините. Гаджето е виновно за това. Било по-хигиенично, казала принцесата.

# 200
Ами, за момичетата, жените си е точно така. Подкрепям мнението на гаджето.

# 201
  • Русе
Simple Smile Аз не споделям въпросното мнение, но понеже не ме касае - да се оправят Simple Smile

# 202
  • Перник
Младежът е наследил космите на баща си. Вероятно и отношението му към тях - не им обръща внимание. Аз там не се бъркам.

# 203
  • София
Момичета, моля ви - за тийнове, "Дръндьо" е меко казано неподходящ избор (не ми се обиждайте). Разгледайте като опция "SKULDUGGERY PLEASANT"

По темата за мъжкото обезкосмяване, не съм веща Simple Smile , ама определено младежът е носител на новата мода "като зелка в главата". Беше с дълга коса, есента се подстрига първи номер, ама косата пак стигна до раменете (защо и на мен не ми расте така, пък). Мързи го да се реше, ама сега и до фризьорката не иска да отиде

# 204
Моят изчете дръндьото още 3 клас. Не му се е отрази никак, макар класнатaим им са беше много нострена срещу книгата. Обаче  тя се обсъждаше широко  в училище измежду децата и той искаше да я прочете, задно с всичко Н на брой продължения. Сега събира прах.
За 1-ви юни му подарихме тези, нищо не знам за автора, аз самата още не съм ги подхванала. Изглеждат обещаващи.

# 205
  • София
Момичета, има нещо, което ме притеснява - до преди 2 седмици, синковеца (скоро на 16 г) ядеше, като невидял ядене. И това е вече втора година. Говоря за нечовешки количества храна на ден - по 7 - 8 пъти на ден и то сериозно ядене, не просто похапване. Пример - вечеря пица, след около 30 минути иска още 3 сандвича, а след тях изчезва и 1 кроасан. До сега пълна с храна чиния не съм виждала след него. От две седмици, обаче това ядене спря. Закуската остава недоядена, вечер една пица му е достатъчна, понякога дори оставя по 1 парче в чинията, което до сега не съм си представяла, че може да се случи. Спря и протеин да пие. Отслабнал е с 4 кг. Вчера цял ден не се е сетил да яде и накрая му е станало даже леко лошо, та е хапнал една палачинка с шоколад насила, защото не му се ядяло. И се чудя на какво се дължи тази променя. Дали е възможно да е, защото рязко спря да тренира? Или спря буйния растеж?

# 206
Дали е възможно да е, защото рязко спря да тренира? Или спря буйния растеж?
Възможно е и първото и второто. Вероятно повече първото. Моят първороден все още расте, но осезаемо забави около 17-тата си година. Когато момчетата ни са имали забрана за спорт по някаква причина, моментално се е отразявало на количествата поглъщана храна, веднага се усеща.
Е, да му става лошо от глад не е добре, както и да яде толкова въглехидрати. Да обмислите менюто и ритъма на хранене заедно?

# 207
  • Пловдив
Лейди, любовна мъка...?

# 208
  • София

Ами не - от скоро е с нова приятелка. А пък и нали започна работа, има си пари и аз очаквах, че по цял ден ще яде, като невидял, и цялата заплата ще отиде за ядене. Дори го попитах, да не е решил да събира пари за нещо и по цял ден нищо да не яде и да стои гладен. Той каза "Не, просто не ми се яде"

Mößbauer-Effekt - много е труден за ядене. Много малко готвени неща яде, месо не пипа, освен КФС, дюнери или кюфтета направени на бургери. Онзиден за пръв път изяде една свинска пържола - чак не можахме да повярваме.

# 209
  • Пловдив
Хм..ами може и от жегата да е или нещо моментно. Спокойно, променят се, нормално е...само да не гладува. Поговорете.

Общи условия

Активация на акаунт