Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 265
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лицето на моят синковец все още е чисто.

Моя позната мина през перипетиите на акнето със сина си. Много време на АБ, накрая и експериментално лечение. Синът ѝ не искаше да излиза. Не искал и на бал да ходи. Пребориха се.

Дъщеря ми все още има тийн пъпки по челото, макар вече да е излязла от тийн възрастта.

# 541
  • София
Акнето е доста досаден проблем. За момента, младежът (15 год.) е със сравнително чисто лице, с изключение на челото, където излизат някакви твърди пъпки, но за момента ги борим главно с един уред - дарсонвал (ако сте ходили на почистване при козметик, след процедурата се минава лицето с него за дезинфекция и по- бързо заздравяване). Имам и една шпатула за почистване, но нея не я харесвам особено

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:59 от molive

# 542
Обещах да споделя за изписаното лечение след днешния преглед
Скрит текст:
Сутрин и вечер поне два месеца

И само вечер измиване с

Тъй като в ушните миди се появяват често черни точки/склонност към комедони/ да се подсушават със спирт.
Засега е това.
За пърхута-само шампоана, който бях показала преди.

# 543
Здравейте! Мен две неща ме вълнуват в момента. Синът ми- 8-ми клас се оплака от леки болки в гърдите по време на бягане. След преглед при педиатър и кардиограма е установено, че всичко е наред. Казал е, че е от пубертета. Той е висок и много слаб, казал е още да яде повече месо, да прави лицеви опори, за да развие мускулна маса и да не се прегърбва.Мускулни болки било това. И друго- предложете водонепромокаеми маратонки или боти. Той се е спрял на някакъв модел Адидас терекс и твърди, че негов съученик имал и не пропускали вода, но в описанието не пише такова нещо.

# 544
  • На острова
За маратонките Адидас - ако искате водоустойчиви, трябва да са gore-tex. Потърсете така. Като например тези, те са и terrex  и gore-tex:

https://www.sportsdirect.com/adidas-terrex-ax4-gore-tex-mens-hik … #colcode=18230602

# 545
Здравейте! Мен две неща ме вълнуват в момента. Синът ми- 8-ми клас се оплака от леки болки в гърдите по време на бягане. След преглед при педиатър и кардиограма е установено, че всичко е наред. Казал е, че е от пубертета. Той е висок и много слаб, казал е още да яде повече месо, да прави лицеви опори, за да развие мускулна маса и да не се прегърбва.Мускулни болки било това. И друго- предложете водонепромокаеми маратонки или боти. Той се е спрял на някакъв модел Адидас терекс и твърди, че негов съученик имал и не пропускали вода, но в описанието не пише такова нещо.
Аз лично бих направила консултация с детски кардиолог. За всеки случай. Сина ми беше с разбиване на сърцето и го водя веднъж в годината при д-р Велковски в трета градска. Въпреки, че е състезател и минава прегледи в началото на всеки сезон.
За маратонките мъжа ми носи през зимата такива на адидас с горе-текс които не пропускат вода.

# 546
Ние сме ходили при доц. Кратунков в Света Екатерина. Озовахме се случайно, по повод необходимост от лекарско становище за участие в състезание по сноуборд. Оказа се, че сърцето на сина ми има 'особеност'. Следихме я години наред и за щастие доцентът се оказа прав, че с възрастта нещата ще се оправят и вече всичко е наред!

# 547
Здравейте!
По темата за приложения за локализация.
Инсталирах find My Kids и поработи няколко часа приложението. И сега пак няма локация и дава Телефона на детето загуби връзка. Не е изключвам и Интернет, но бъгва нещо. С Хауей сме и двамата.

Къде бъркам в настройките на приложението

# 548
I sharing ползвам аз. Доволна съм, един път ми е давало неправилна локация.
Преди ползвах Гугъл карти, но явно имат някаква новост и сега лица под 18г могат да споделят само за 24ч местоположение, което не ме устройва.

Здравейте!
По темата за приложения за локализация.
Инсталирах find My Kids и поработи няколко часа приложението. И сега пак няма локация и дава Телефона на детето загуби връзка. Не е изключвам и Интернет, но бъгва нещо. С Хауей сме и двамата.

Къде бъркам в настройките на приложението

# 549
Find my kids понякога често дава грешки, според мен защото ме е платената версия.
Аз преминах на безплатно Гугъл приложение  Family link. Винаги ми дава точно информация. Може да се пуска сигнал, дори когато звукът на телефона е намален. Дава информация за часове активност на ден и по приложения. Може да заключва телефона на детето от родителския телефон (това го ползвам само при наказания или ако не ми вдига телефона и след малко хоооп-сам ми звъни).

# 550
Аз съм сложила същото. Ползвам го с ограничения към приложенията. Досега не съм го заключвала. Какво се случва, като го заключиш?

# 551
Черен екран! Може само да звъни от слушалката, нищо друго не е достъпно.

# 552
т.е. бутонът за набиране е активен?
Може да се обажда и да приема обаждания?

# 553
От опит да кажа относно  Family link,  моя хубосник миналата година, когато беше на 11г.успя да го хакне- почна да си увеличава времето за използване на телефона. За местоположение и пускане на звука, когато не си вдига телефона ми е идеално.

# 554
Да, когато е заключен телефонът, може да се обажда и да му се обаждат.
Ето така изглежда екрана на заключен (най-отдолу е полето спешни обаждания, оттам може да звъни на всички контакти или те да му звънят):

Общи условия

Активация на акаунт