Пубертетът при момчетата - тема 11

• 49 958
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
М да...
А това за аромата е на приливи и отливи Simple Smile т.е понякога мирише, понякога е потен и не. Сега е във втория период.

# 91
Какъв е лосиона за пъпки?

# 92
  • На морето!
Момичета, докато сме на вълна изследвания, скоро и аз мислех да пусна едни Б12, Д и др, моят младеж спи ужасно много. Постоянно търси някъде да полегне, заспива в колата, все е изморен, според баща му е мързел, но пък чак толкова! Намали тренировките дори, не ми харесва изобщо и не знам трябва ли да го изследваме и ако да- какво. Ще съм благодарна на съвети!
За височината- един глас и от мен за плуването. При моят син повлия чудесно и на ръст, и на фигура. Сега е на 15г и е 184см. Според таблиците на ЛЛ ще стане 190 +/- 4см.

# 93
А какви да тези таблици? Според родителите и роднините ли?

# 94
Което аз съм виждала е според височината на родителите.

# 95
  • София
Момичета, докато сме на вълна изследвания, скоро и аз мислех да пусна едни Б12, Д и др, моят младеж спи ужасно много. Постоянно търси някъде да полегне, заспива в колата, все е изморен, според баща му е мързел, но пък чак толкова! Намали тренировките дори, не ми харесва изобщо и не знам трябва ли да го изследваме и ако да- какво. Ще съм благодарна на съвети!
За височината- един глас и от мен за плуването. При моят син повлия чудесно и на ръст, и на фигура. Сега е на 15г и е 184см. Според таблиците на ЛЛ ще стане 190 +/- 4см.

То за растежа се изисква не само храна, но и сън. Моят син е на периоди, има такива през които може да спи 11-12 часа на денонощие със седмици, и други в които му са достатъчни 7-8 часа. Иначе вит Д гледам да давам през зимата (не много сериозно, но поне от време на време). Лятото достатъчно са на вън.

# 96
Моето дете е с проблем на  ЩЗ, който овладяваме.
Очевидно уголемяване на гушата, потене и треперене на ръцете, което отдавах на нервност бяха симптомите.
Ще пие до живот Еутирокс, през 6 месеца пускаме хормони, уж е овладяно положението засега. Лекува щата го каза, че масово децата имат такъв проблем.
При нас може и да е наследствено, аз съм с операция на ЩЖ, но лекарката е скептична да е така.
Иначе, на 11 год. и половина е, 150 и нещо е висок. Като му гледам съучениците е по средата на ръст.

А на какво смята ЛЛ, че се дължи?

# 97
Тривиалното- хормони, случвало се.
По- скоро искаше да ме успокои да не се чувствам виновна, мисля. И майка ми е с операция, та за мен си е наследствено.

# 98
Имам двама младежа на 13 и се записвам в темата Simple Smile

# 99
  • Пловдив
Хей, как сте? Simple Smile Оформиха ли децата? Мояте почти готов и е с 5,40 успех в момента Smiley Направо чу-до! Пу-пу!

Аз пак да се върна на тема пъпки и акне...според вас има ли връцка стафилокока с акнето? И ако да дали може да се идследва?
По гърба му сега се възобновиха от изпотяването от тренировките Confused

# 100
Направих на синковеца от онова лосионче,. Чиято рецепта се спрягаше тук. Примолих се в аптеката за АБ - то без рецепта. Маже си челото защото от двете страни по слепоочията е направо зона от пъпки! А хем няма баритон и ходи с диадема. След седмица, двукратно на ден промазване, има видим резултат.

# 101
Щом има пъпки вече, не би ли трябвало да се изчистят и след това да се маже с лосиона. Иначе всичко остава вътре

# 102
А каква е рецептата на лосиона?

# 103
Заповядай!

# 104
Момичета, до колко пускате вечер момчетата си навън? Моят-13г. и половина, снощи поиска да няма вечерен час- да сме си лягали и да не го чакаме.Всички стояли, само той си тръгвал в 22.30. Голям бил вече, за 8-ми клас.

Общи условия

Активация на акаунт