Пубертетът при момчетата - тема 11

• 51 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Моят обича готвено и ако няма у дома му взимам от служ.стол Simple Smile Иначе му правя тортиля пици, тостери и си ги пече сам, маже филии, яйца също...ама заради пъпките май яйцата не са удачен вариант Thinking
Днес сме на нов дерматолог...не залагам големи надежди, ама все пак...

# 241
  • София
Тортили и аз правя. Онзи ден бях взела кръгли питки от Лидл, а вчера Лаваш от кварталния магазин.
Моят сега реши, че не обича кашкавал. Тортилата я бях направила с роле, орева всичко, но я изяде.

След седмица заминава на лагер. Закуската е шведска маса. Ще видим какво ще яде.

Вчера го записах в у-ще. Вече е гимназист.

# 242
Моят син е мечка Joy
Мед да има - маже филии, сигурна съм, че яде с лъжицата направо от буркана, колкото и да обяснявам, че не бива. Общо взето, всеки буркан мед е лично негов и бързо свършва.

# 243
  • Пловдив
Ние пък имаме мед да се удавим, а моя не близва...

# 244
Дай адреса, пращам ти мечката Grinning

По темата за храната пак - през лятото рядко готвим, като много хора организираме храненето около салатата плюс нещо на скара или тиган.

# 245
Моичкия от десет дена откри авокадото. Връщат се една вечер от пазарлък с мъжа ми и носят мрежичка авокадо, тийнът казал че иска да експериментира с храна. Аз авокадо купувам само като правим гуакамоле. Иначе до сега не го ядат свободно у дома тийна с ММ, понеже им било "мазно". Само на суши. И от онази вечер всеки ден по едно авокадо. Някаква закуска си прави само от зеленчуци (там е и авокадо то) с две солени бутерсолети. Мрежичката свърши ходих да търся на промоция... Доживях.

# 246
  • Перник
Eva+, и аз ям мед с лъжица от буркана. Откакто съм се родила. Баба, Бог да я прости, имаше кошери и съм свикнала да ям много мед. Препечена филийка с масло и мед ми е най-любимата закуска Heart Eyes

Какво готвя през лятото? Задължително таратор! Тази седмица правихме и тако - всичко се прави у дома - меся, точа и пека тортили, чилито е с доматен сос, който ние сме си правили, само бобът и царевицата са от консерва. Пилешки филенца с корнфлейкс също пожела, и това правих (във фурната). Иначе - салати, диня, сирене скара...

# 247
  • София
Авокадо? Абсурд Simple Smile Изобщо всичко, което "не изглежда добре", дори не се опитва на вкус.
Готвя веднъж- два пъти седмично някаква манджа в промишлени количества, а тя стига за два дни мах. Приятелките ме майтапят, че подобни количества се готвят в казармата, ама като им покажа тавата след две яденета и ме питат, цялото село ли съм канила, та толкова бързо приключва Simple Smile Останалите дни - спагети, пица, яйца по негова си рецепта, скаричка... Плодове по килограм- два на ден се изяждат, ама тях не ги броя за ядене Simple Smile
Онзи ден след почерпка с приятели, демек не бил гладен, замези с 8 пържени кИфтета и килограм салата Simple Smile

# 248
  • София
При нас лятото не се готви, защото готвено никой не пипа. От време на време по някоя пилешка или зеленчукова супа, или леща, които с мъка изяждат. Основно се кара на скара, яйца, печени пилешки бутчета + салата или картофено пюре, плодове, пици, спагети, палачинки (сладки или солени), мекици, баници..... Бързи неща. Правим редовно и ризото, но децата и него с мъка ядат.

# 249
Живеят основно на таратор Simple Smile
Сандвича с авокадо и пържено яйце (това е закуската на Скалата) яде редовно.
Авокадото се намачкава на пастетче само със сол и лимонов сок. Така остава свежо и запазва хубавият зелен цвят.

# 250
  • Пловдив
Я кажи подробно за сандвича Simple Smile

# 251
  • София
О, да, авокадо. Беля си един ден за мен и моят рече "може ли да опитам". Изяде го. И от тогава все купувам.
Проблемът му е, че не иска да опита нещо ново. А опита ли може само с отворена уста да се разхожда.
С мъка му вкарах в устата помело и манго. След това зяпна за още.
Карамбола му беше харесал. Личи оставят само на мен Simple Smile
Живеят основно на таратор Simple Smile
Сандвича с авокадо и пържено яйце (това е закуската на Скалата) яде редовно.
Това ще го пробвам, мерси.

# 252
Я кажи подробно за сандвича Simple Smile
Ооо, то той е елементарен.
Две препечени филийки намазани с пастетчето (или там както го кръстиш) от авокадо. И едно пържено яйце на око разделям на две върху всяка филийка.

# 253
  • На морето!
Моят син яде много месо, много плодове, пие изключително много мляко с какао, което си прави студено като фрапе, но за съжаление не хапва почти никакви зеленчуци и риба.

# 254
Ех рибата - и тя мъка. У нас се свежда до салата от кутия червен боб+кутия риба тон+червен лук или фишфингърс на еърфраъера. Но пък винаги се яде с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт