Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 852
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Моят е на 14 и все още дава да го гушкам. Понякога и сам иска. Прегръдка и целувка не отказва.
Единствено не дава да го снимам.

# 376
На моменти е, понякога сам идва и се гишка, независимо дали сме сами или пред хора. Друг път мрънка, ако го докоснеш. Оставям инициативата на него в повечето случаи.

AnMary, и при нас е така със снимките. Тази година почти нямаме общи семейни снимки.

# 377
  • Русе
13-годишният ме прегръща по 100 пъти на ден. Дори и 19-годишният дава.

# 378
Моя е на 12, скоро 13 и положението е като при Светкавица.."аз съм твоя Питър Пан"..няма проблеми с прегръдки и целувки от мама, а аз хем се опитвам да го дистанцирам, хем не ми се иска Heart

# 379
Нашият другия месещ става на 16 г. Мина през периода "Ох, не ме гушкай, да не съм бебе - срам ме е", но от както стана на 15, пак влезе във фазата "гушкане". Само вкъщи вечер, разбира се, но примерно, ако му разреша нещо, което е поискал от мен, ме гушка, стиска ме силно, вдига ме във въздуха, завърта ме и ме целува, след което ми казва "Благодаря, обичам те". И, разбира се това ме размазва от кеф, нищо, че е една глава над мен Blush

# 380
Блазе ви, повечето дават Laughing за разлика от моя.
За снимки също абсурд, все гледа да има качулка на главата, сакън някой да не го щракне.

Гледам му снимки преди 1-2 години, едно весело засмяно момче. Къде отиде това момче, сега на 14,5г

# 381
elinor7, може да му мине, както при младежа на Lady Cassiopeia Duval и да престане да се срамува. Нашият се гушка,  често като гледаме ТВ отпуска глава на рамото ми...и не иска да пораства, макар вече да е най-висок у дома (на 15).

# 382
  • Пловдив
Ох, на  мен ми е мн.мъчно като му гледам личицето и като правя  сравнение с това преди тийн акнето Confused Само дано за него не стане проблем...и по-лоши неща има, де, та...

# 383
mystic woman, ще се заглади кожата, не се безпокой. И аз така гледах наскоро едни снимки с нежна равномерна кожа, която изцяло се преобрази и вече й трябва не само  редовно бръснене, но и мазане с лосиони, почистване и т.н..
Възмъжават нашите момчета, живи и здрави да са.

# 384
  • Пловдив
Да, така е...само здраве да е!
Пак записах час за дерматоложката др.месец...Скъпо е, ама от март не сме ходили и се надявам да помогне поне за белезите.

# 385
mystic woman, говори с лекарката за крем против белези. На моят му се заличиха доста дълбоки белези, вярно по колената от падане и по ръката от много гадно ожулване. Лицето е различно, но все пак сигурно има вариант за заличаване, когато са пресни белезите. Знам, че подлежат на третиране до 2 години от появяването.

# 386
  • Пловдив
Да, ще питам...уж лазера и той заличава, ама иска чести процедури.

# 387
Не е особено постижение, но все пак, искам да си похваля детето. Замина с баща си на почивка, аз поради сложни причини останах у дома непредвидено. Час след отпътуването видях, че си е забравил телефона. Е, "оживя" Една седмица без контактите, без свалените игри, без обичайни чатове. Баща му е давал своя тел за около 20 мин вечер да погледне нещо и толкова. Риболов, разходки, бране на билки, почивка. И като се върнаха ми каза, че е била много хубава почивка.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 14:45 от Светкавица

# 388
В моите очи е голямо постижение! Браво на детето!
Моето щеше да поиска да му го пратя по куриер Joy

# 389
  • Пловдив
Миналата седмица бяхме на екскурзия из Европа с кола. В Сърбия ги накарахме да си изключат телефоните, което заедно с чакането на границата отне около 10 часа. Та 17 годишния в потрес установи колко е зависим от телефона, за 12 годишния аз си го знам, но той спа през повечето време, така че не усети много. Та наистина цяла седмица ми се вижда постижение направо...

Общи условия

Активация на акаунт