Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Аууу, Славе, значи ти ни донесе студа тези дни, а?
Добър ви ден.
Вале, и нещо за ядене да наготвиш днес.
Лейди, имаш си три принца у дома, що ламтееш за чуждо- не ми е ясно.
Мъжете да се поправят веднага и да яхват ангажиментите си.

# 601
Привет! Славе,добре  си дошла!!!
  ДА минава на мъжовете,че да се хващат у работа.Моят го боли кръста , ама нЕма изглед за почивка до 07.08-
  Славе, добре си дошла!

# 602
Привет, днес като отпускарка на съм седнала. Ходих до личната да си занеса епикризата и да видим какво ще да ги правя краката, които ме болят. Изписа ми нещо ако не помогне на съдов хирург ще се ходи. След това дребния водих на програмиране, уж в квартала ама като не учи тук и изобщо не го познава. Обходихме маршрут за отиване и такъв за връщане, че са различни. Та утре сам. От групата от 8 деца днес са били само 3, ама да се занимава с нещо да не стои сам в къщи

# 603
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, дано помогне лечението, да не стигаш по-нататък
Фло, да знаете, че е много студено сега по тези щати
Съсипа ме "лятото" тази година, вече не знам къде съм. Ще мигрирам по климатични причини
Гушки на всички Hug

# 604
мако благодаря за кафето.
Исках да сложа кафе, но не ми даваше последното мнение е мое.
Тази сутрин го пих кафето в колата, в 5:50 ми е снимката по изгрев почти до село в полето със слънчогледи. Сега се прибирам и утре се надявам да не се налага да показвам контрол над дребното и да изкарам целия ден там.

# 605
  • в сърцата на децата <3
Добро утро! Едно кафенце и от мен ❤️

# 606
Добър да е денят ви!
Ангелче отмъкнах ти кафето Grinning
Вале майсторица си ти!
Който иска жега - пращам! Тук не се диша! Майка вчера излиза в градината от 5-9 сутринта и вечерта чак след 8часа Laughing Хем при нас е сянка.... обаче от влагата задуха е ужасен.

ПП.
Слагам и кафе, че последния пост е мой...

Хубав ден ви пожелавам Kissing Heart

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 10:25 от Ladybird_

# 607
  • при късмета
Добро утро!
Калинчето е сложила кафе, ама имаме празнуващи в темата, да дойдат да почерпят.
Аз вчера се обзаведох с боровинки, чакат ме да станат на сладко. Как вървят с панирано сиренце и бяло вино мммм

# 608
Хайде, чакам и аз подобаваща почерпка! Тъкмо е време за обяд. Без почерпка- няма поздрави и пожелания. Simple Smile
Здравейте, дами.

# 609
Аз съм в неведение, ама нали за почерпка става дума - ще чакам Grinning

Да попитам - има ли някъде из България кални бани, дето може човек да отиде, без да е в санаториум?
Искам да "окалям" еднократно мъжете си Laughing

# 610
И аз не знам Thinking
Ladybird тук при нас на лугата щом е за еднократно. Преди да направят платено всичко ходехме по десетина пъти.https://www.gotoburgas.com/bg/places-to-go/view/17

# 611
  • при късмета
Фло има рожден ден, както и сина на марулета. Това клюкари ФБ
Калинче, на Поморие. Езерото е със свободен достъп. Има ивица суша, от едната страна е калта на езерото, а от другата лугата на солта. То си е действащ солник. С калта трябва да се внимава, не се маже областта около сърцето, дори и целия да си намазан. Хората оставят съдове, примерно срязана голяма бутилка вода, влизаш навътре, вадиш си кал, мажеш се навън, чакаш да изсъхне и влизаш да се изплакнеш. Брега е смесица от пясък и кал. Хубавото е, че се намира и малко тревичка. Имай предвид, че  е доста миризливо.
Другаде надали има, защото всеки санаториум, доколкото ми е известно, взима кал от там. Та естествена, няма другаде. Лугата от солниците е предимно за добър ефект на кожата, а калта на езерото е за ставни заболявания. И в санаториума не взимат пациенти с високо кръвно и сърдечни проблеми, та пак напомням да се внимава, калта да не попада в тази област

# 612
ФЛО, бъди честита! Много здраве, спокойни и щастливи дни ти желая!Прекрасни емоции с всички близки и много любов и разбирателство с гаджока!   

Боже, как давате зор!!!! Заповядайте -

Пожелавам на него и на себе си да е здрав!!!Другото той сам ще постигне, сигурна съм в него! 
   Снощи в 00.00ч  , той си работеше от под навеса на двора, му пяхме Честит да бъде този ден...., поднесохме торта и картичка, направена от мен. Откраднах идеята от една мама в друга тема, ще ви я покажа после.
   И в 00.10ч дойдоха приятелите му да го поздравят - с торта,димка,свещички , 5 човека се изтърсиха у дома.Това си е тяхна традиция, а горното наша,семейна.
   И така- порасна детето. Дано и на акъл да е пораснал! Вече никъде не ми се водят деца, като попълвам документи.
  Днес хукна да си вади лична карта, няма търпение.
  Забавих почерпката , защото бях  детегледачка до обяд.Щерката ни изтърси с Кати в парка в 8.30 и на обяд ни прибра.Разходихме се, пяхме си песнички,спа детето, после пак се разхождахме,  бабинството е голям кеф!!!
  Следобед ще пътуват за София, утре от 13.00 ч имат час за очен лекар за Кати.След раждането едното оченце не се затваряше добре, но вече почти не се забелязва разлика.За тяхно спокойствие искат да минат на очен. Сестра ми е на седмото небе,че ще има внучка на гости довечера.

# 613
Честит празник на рождениците!
Flo за теб!

марулета много здраве му пожелавам на момчето ти. Всичко останало сам ще си постигне!

# 614
  • София/Севлиево
Марулетке, честит ти рожденник,да е здрав,целеустремен и успешен.
Фло честито и на теб.
Аз ще черпя в петък,ама съм си скрила във ФБ р.д.-то да видя колко хора ще се сетят, че имам такъв(вие тук ще си мълчите и дето сте ми приятели там няма да бързате да пишете).
И Росенчо ще го водим на очен, че леко събира очите.Ама първо на хирург за пишката, че хич не се е отлепила, а със Слави имахме неприятна случка ,завършила в Пирогов,и не смеем да я бутаме.
За въргаляне в луга ходихме преди 2 години на солниците в Бургас.Аз малко ме беше гнус да вляза,обаче си топнах краката и много ми хареса.И от тогава все врънкам ММ да идем пак ама той не ще.

Общи условия

Активация на акаунт