Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Айде, един се издаде, да дойде и другия!
Марулетка, да честит синът ви. Да има здраве, да бъде щастлив, успешен, креативен, ценен от колектив и гаджета! Весел празник и на теб.
Фло, честита да си и ти. Да имаш повече време за семейството, внучките, децата и пътувания с гаджето или бабите. Весел празник!
Лейди, и при нас има възможност за топване в гьолове на Рупите. За да онагледя- оказа се някакъв футболист.

# 616
А ти кво дириш там?
   Благодаря ви , момичета!

# 617
Аз ли? О, това е снимка от нета, за да докажа, че имаме кал.

# 618
  • в сърцата на децата <3
Марулета, честито да ти е момчето! Много успехи му пожелавам 🍀

Фло, думите няма да ми стигнат за да ти пожелая всичко прекрасно, което искам ❤️ Честита да си!

Лейди, на Шабленската тузла също има кал със свободен достъп. В края та Южния плаж на Несебър, към нудистката зона, също редовно сума народ се маже като си отчупват (тя се рони) от глината в дюните и я разкисват с малко морска вода. Чух разнокалибрени обяснения за какво помагало, но аз реших, че ми е рано да свиквам с пръстта 😂 За разлика от повечето места, тази кал не мирише на сяра.

# 619
Аз ли? О, това е снимка от нета, за да докажа, че имаме кал.
Жалко!Друго си помислих./ шегувам се/

# 620
  • София
Марулетке, честито да ти е момчето, здрав и все така пробивен!

Фло, на теб здраве и винаги да си с такъв бодър дух и младежка усмивка!

# 621
  • София
Здравейте, прекрасни момичета!
Първо да поздравя моя астрален близнак.
Мило момче, честит да си! Прекрасно е да си на 18, не е лошо и да си на няколко пъти по 18. GrinningНе е случайност това, че сме дошли с теб на този свят, на такава култова дата. Бъди здрав и щастлив, бъди смел и силен, бъди обичан и обичай, нека мечтите ти да нямат край - реализирай ги. Бъди истински мъж!
Мили момичета, не съм много специалист по виртуалните почерпки. Предпочитам да мога да ви почерпя на някоя среща. Благодаря ви за хубавите пожелания!
Днес изненадите валят една след друга. Всичко започна сутринта от гаджето. Обадиха се хора, които не съм очаквала. Синът и внучетата вместо на 15, дойдоха днес. Поздрави ме една малка кукличка на 2 годинки и половина с "ден ден бабо Цеце" изобщо чудесно е да си рожденик!
Сега ще се стягам, че с първата група внучета отиваме на ресторант.

# 622
  • гр.Варна
мила Фло.Да се радваш на внуци и правнуци.
Да е честит и пълнолетника Kissing Heart Да крачи смело в света на възрастните Grinning

# 623
Марулетка, и тук здрав и щастлив да е синковецът!

Фло, честита да си! Хубава и незабравима вечер с любимите хора! И здраве, здраве, здраве! Simple Smile Другото съм сигурна, че го имаш!

# 624
Добра вечер!
Дамите с предимство Kissing Heart
Фло да си жива и здрава, да ти е пълна къщата с детски смях за радост на баба и дядо!

Марулета много здраве, късмет и хъс за пълнолетника!

Благодаря момичета Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Всичко си записах!
Мария дай някакви координати на вашата кал, че в този район никога не сме били и най-вероятно ще наминем.

# 625
О, рожденици си имаме!

Фло, бъди здрава и винаги така позитивна!

Марулетка, честито пълнолетие и на твоето момче! Освен здраве, пожелавам му мъдрост и разум!

Ние сме на почивка... уж. ММ се наложи по спешност да се прибере за ден до София. Да видим до края как ще бъде.

# 626
Добро утро.
Лейди, това са Рупите. Познат най- вече с храма на баба Ванга. Първо да почна с това, че цялата тази месност е "построена" върху кратера на угаснал вулкан. Simple Smile Има голям парк, църква(малко различна от традиционните за България), къщичката, където Ванга е живяла и приемала хора, изложбена зала. До тази част на Рупите се намират минералните басейни- те се държат от фирма, не съм ги посещавала от как бях бременна с момчето(значи 14 години) и нямам идея как са. Само знам, че тогава бяха разделени на мъжки и женски. До тях се намират гьоловете- безплатни по всяко време на деня и нощта и са с някакви лековити водорасли. Знам, че общината беше осигурила кабинки за преобличане(за тоалетна- признавам си, не съм чула). Много хора отиват там след тежък работен ден, приятели след запой, или просто си имат традиция да го посещават често. Идват и такива от по- далечни места с каравани. Сега, най- интересната част (поне за мен е), че от няколко години в близост до тези места е месността Хераклея Синтика. Това са разкопки, които датират от времето на Александър Македонски. Разкопките всяка година се подновяват, намират много и интересни артефакти, които могат да се пипнат, да се изкачиш по стълбите и да се слееш с атмосферата на отминалите епохи. Много добър екскурзовод, който разказва увлекателно. Ще ви го пусна от тубата.
https://www.youtube.com/watch?v=xYEXw7Pj8QM

# 627
Благодаря ви за пожеланията към момчето ми!!!
   Мари,ама ти така хубаво разказваш,че ако дойда,ще те вика за гид, да знаеш!

# 628

Добро утро!

Мария - значи трябва да се насочим към парка и къщата на Ванга, за да стигнем до минералните басейни?
За вулкана знам, защото се интересувам от вулкани, за Хераклея Синтика не толкова много, защото моята страст е периода преди Христа, но там има и от него.  Искам да се кача на Кожух - възможно ли е?

# 629
Марулетка, заповядайте.
Лейди, пътят е един, просто в края има разклонение- едното за парка, другото за гьоловете.
.
Това е. Паркингът води за баба Ванга, (под сурдинка казвам, че този паркинг може да го пропуснете, защото след 200 метра следва този на самия парк, където винаги има места, но хората от другия край на страната няма как да знаят и спират на първото място), а този в ляво на екрана е за гьоловете. Кожух е точно там. Виждали сме хора, които се катерят, дори ММ искаше с децата, но аз забраних за неопределено време. Ако не знаеш, тази местност се води с много змии и за лятото ми се струва рисковано от тази гледна точка. В близост (преди разклонението за храма и гьоловете) има една местност, където е свален чуждестранен самолет. Мисля, че има инфо в нета и за това. А, и още нещо- тук се правеше храната за космонавтите едно време.
Едит. За датите около 12- 15 август идват много, много хора, за да почетат смъртта на Ванга. Тогава е много пренаселено, имайте едно на ум.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:25 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт