Паническо разстройство - 54

• 51 698
  • 895
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Здравейте. Може ли да препоръчате нещо срещу постоянно гадене (което е, естествено, на психична основа)! Нещо, което на вас ви помага при гадене. Пия бензо, но то съвсем леко ми намалява гаденето...

# 811
Аз пък от силен стрес получих световъртеж, възможно ли е? И естествено съм в паника.
Иначе за крампи- магнезий, вече са писали.
Аз от стрес 3 месеца бях с постоянен адски силен световъртеж...все едно съм препила...даже и като легнех ми се въртеше...имах чувството,че ще падна,че немога да пазя равновесие....докато не започнах АД и изчезна...
Някой от вас бил ли е така...преди да започна АД и когато имах всички гадни симптоми,навсякъде ходих със шишенце с вода с мен...постоянно се наливах и пиех вода...незнам защо съм го правила...скоро се сетих и се зачудих...
Лошото е, че аз съм на АД, но поради силен стрес, не го бях пила 3 дена. На четвъртия ден го изпих и на 5-я ден вече бях със световъртеж. От стрес или от пропуснати дози, не знам, но съм в паника да не съм си повредила мозъка при шока и да ми е станало нещо страшно в главата. И се чувствам точно по начина, по който описваш.

# 812
Здравейте, имам и аз един въпрос. Как се справяте с трептенето на мускулите след паник атака? И колко време продължава?

# 813
Здравейте, имам и аз един въпрос. Как се справяте с трептенето на мускулите след паник атака? И колко време продължава?
С постоянен прием на магнезий.

# 814
Аз пък от силен стрес получих световъртеж, възможно ли е? И естествено съм в паника.
Аз от стрес 3 месеца бях с постоянен адски силен световъртеж...все едно съм препила...даже и като легнех ми се въртеше...имах чувството,че ще падна,че немога да пазя равновесие....докато не започнах АД и изчезна...
Някой от вас бил ли е така...преди да започна АД и когато имах всички гадни симптоми,навсякъде ходих със шишенце с вода с мен...постоянно се наливах и пиех вода...незнам защо съм го правила...скоро се сетих и се зачудих...
Лошото е, че аз съм на АД, но поради силен стрес, не го бях пила 3 дена. На четвъртия ден го изпих и на 5-я ден вече бях със световъртеж. От стрес или от пропуснати дози, не знам, но съм в паника да не съм си повредила мозъка при шока и да ми е станало нещо страшно в главата. И се чувствам точно по начина, по който описваш.
Спокойно с нищо не можеш да си увредиш мозъка..най вероятно е от рязкото прекъсване на лекарствата...затова се спират и намалят по схема...

За гаденето пиех дименхидринат или нещо такова беше...
Какъв магнезий пиете вие?

# 815
Скрит текст:
Спокойно с нищо не можеш да си увредиш мозъка..най вероятно е от рязкото прекъсване на лекарствата...затова се спират и намалят по схема...

За гаденето пиех деминхидрант или нещо такова...
Какъв магнезий пиете вие?
Благодаря ти! Дано си права. Пия диаспорал, такъв ми беше предписан.

# 816
И аз винаги си нося вода, от както припаднах в един магазин..

# 817
Аз пиех Магнезий на Або фарма, но след прескачане на сърцето кардиолог ми каза Магнерот 2 по 500мг за 1 месец и Конкор по половинка

# 818
Няма ли други като мен с постоянно замайване, слабост и олюляване. Сега пия Белергамин. Някой от вас знае ли дали помага?

# 819
Няма ли други като мен с постоянно замайване, слабост и олюляване. Сега пия Белергамин. Някой от вас знае ли дали помага?
Има, има. Чети назад в темата и ще видиш. Какво ще помогне, е много индивидуално. Аз съм и със разстройство и болки в корема, освен всички останали красоти, и това след изживян силен стрес миналата седмица.

# 820
За хората с проблеми с корема - при мен като разстройство - реших от една седмица да спра хляба, тестените и като цяло глутена - искам да ви кажа, че усещам подобрение, не знам дали си внушавам, пробвайте ! Сутрин вместо хляб ям просо със сирене и масло да заместя. Просто не ям джънк и глутен и по-бива!

# 821
О и аз имам болки в корема и разтроен стомах, но това е ми пречи особено. Но това да съм постоянно в състояние все едно пропадам и не мога да си държа главата изправена вече не се издържа. Не знам какво да направя. И не разбирам защо АД не помагат на това.

# 822
О и аз имам болки в корема и разтроен стомах, но това е ми пречи особено. Но това да съм постоянно в състояние все едно пропадам и не мога да си държа главата изправена вече не се издържа. Не знам какво да направя. И не разбирам защо АД не помагат на това.
Защото или не се е натрупал, или не е правилният за Вас депресант. Съчувствам Ви, доста сме в подобни състояния.

# 823
Вие как се справяте с него?

# 824
Може, що да не може. В единия крак бяха, да. Продължават ли при теб? Какво точно усещаш?

Пробождане в една точка и после схващане на прасеца. Ходих на съдов хирург. Каза, че всичко е ок, но много ме изнервя това схващане.

А получавате ли ПА, дори и когато сте на АД? Аз вече направих 2-3 ПА за 10 месеца (не много силни, но все пак беше неприятно) плюс, че лошите мисли понякога пак вземат връх и ме разтреперват. От 2 месеца увеличих Серопрама на 1 и 1/2, имаше леко подобрение, но от ПА насам няколко дни пак съм в някакви тревожни мисли. Имам и усещане за натиск по средата на гърдите, все едно, че ме боли костта. Нормално ли е всичко това, въпреки че пия АД?

Общи условия

Активация на акаунт