Паническо разстройство - 54

• 51 706
  • 895
  •   2
Отговори
# 795
Пак изпаднах в паника и получих ПА. Причината е, че от няколко дни се появява остра болка в една точка, точно където свършва прасецът и след това се схваща целият. И това е почти през целия ден. Внуших си, че е тромб и сега полудявам. Мислите ли, че състоянието е спешно? В понеделник съм при личната, но не знам как ще оцелея дотогава.

# 796
Най вероятно са крампи.

# 797
Крампи. И аз съм имала точно там. Тромб не боли така. И не е невидим.

# 798
Крампи. И аз съм имала точно там. Тромб не боли така. И не е невидим.

Димана, zizy ziz, благодаря ви. А могат ли да бъдат в продължение на няколко дни (появяват се и изчезват). Аз винаги съм си мислела, че се схваща еднократно кракът и после минава.

# 799
За крампи, сърце и т.н. се пие магнезий

# 800
Да, пропуснах да кажа, че след като започнах магнезий, ми мина. При мен продължиха също дни. Нема се плашиш Wink Ама си вземи някакъв читав, че аз с първия, дето беше на прах, се одрисках Wink))))
Така ми ръмжаха червата, че един дядо, като мина покрай мен, чак подскочи.

# 801
Аз пък от силен стрес получих световъртеж, възможно ли е? И естествено съм в паника.
Иначе за крампи- магнезий, вече са писали.

# 802
някой има ли опит със социалната тревожност/фобия?

# 803
Анонимен, възможно е, как да не е. Даже е почти задължително Simple Smile Почети малко из темите и ще видиш, че това е типичен симптом на стреса.И той ще мине.

# 804
Анонимен, възможно е, как да не е. Даже е почти задължително Simple Smile Почети малко из темите и ще видиш, че това е типичен симптом на стреса.И той ще мине.
Дано да е скоро, че съм се ошашкала едно от стреса, който изпитах и хич не беше малък, друго от световъртежа.

leoreta666, назад в темата има доста постове за агрофобия. Има потребители, които се борят с нея.

# 805
Да, пропуснах да кажа, че след като започнах магнезий, ми мина. При мен продължиха също дни. Нема се плашиш Wink Ама си вземи някакъв читав, че аз с първия, дето беше на прах, се одрисках Wink))))
Така ми ръмжаха червата, че един дядо, като мина покрай мен, чак подскочи.

Много благодаря за отговора. А магнезий може ли да се пие с АД? И само в единия крак ли бяха при теб крампите?

# 806
АД и магнезий може. На мен ми изписаха диаспорал.

# 807
Може, що да не може. В единия крак бяха, да. Продължават ли при теб? Какво точно усещаш?

# 808
Здравейте. Преди 4 мес имах сърцебиене и тревожност изписаха ми Стимулотин и 5 часа след приема му получих световъртеж от тогава съм замаяна с чувство за придърпване и постоянен ужас от падане.Смениха ми Золифт, Ципралекс, витамини какво ли не и не се ооравям.Моля ви за съвет какво е това и какво да правя.

# 809
Аз пък от силен стрес получих световъртеж, възможно ли е? И естествено съм в паника.
Иначе за крампи- магнезий, вече са писали.
Аз от стрес 3 месеца бях с постоянен адски силен световъртеж...все едно съм препила...даже и като легнех ми се въртеше...имах чувството,че ще падна,че немога да пазя равновесие....докато не започнах АД и изчезна...
Някой от вас бил ли е така...преди да започна АД и когато имах всички гадни симптоми,навсякъде ходих със шишенце с вода с мен...постоянно се наливах и пиех вода...незнам защо съм го правила...скоро се сетих и се зачудих...

Общи условия

Активация на акаунт