Нови отношения

• 7 084
  • 189
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък вярвам повече на приятелят на авторката, нищо че не го познавам. Според мен тя си измисля някакви неща, които реално не са налице. По този начин, авторката сама ще съсипе връзката си, със своите въобразявания.
Какво си измислям? Излиза на дискотека без дори да ме покани, правим секс и след това си тръгва, защото “има работа”. Не ме запознава с приятелите си, защото е рано.
Не споделя за живота си, защото не обичал да говори на такива теми. Е?

# 91
  • София
За мен поведението му е съвсем нормално за отношения на по-малко от месец. Твоите очаквания не са нормални за толкова скорошно запознанство. Наистина са много "лепкави".

# 92
Е, човекът излиза с приятели, излиза и с теб. Нормално за първи месец връзка. Ти искаш да си постоянно с него (И когато е с приятелите). Да, лепкаво е.
Аз не виждам добри перспективи във връзката, просто защото си няколко години по-голяма. Не много, но все пак. Някой ден ще разбереш защо.

# 93

Мъжкият мозък е по-аналитичен и мислят повече, докато жените се оставяме често усета и чувството да ни води.

Жените отдавна си използват мозъка по предназначение. Или поне някои.
Тези митове и легенди за аналитичния мъжки мозък са само това- митове.

Не знам колко е аналитичен, при положение, че доста мъже мислят с малката си глава Joy
Просто са си такива. Харесват, взимат и бягат.
Това ако не им е до връзки.

Тука вече става въпрос за целенасочено търсене на жена за една вечер.
Но го има и момента в който мъжа мисли само с долната си глава и тогава допуска грешки.

# 94
На мен това не ми прилипа хич на връзка. Прилича ми на чук и чао.
Не виждам перспектива, защото определено не гледате в една посока и не се стремите към едно и също за момента.    Плюс разликата в годините, която е доста голяма за тази възрастова група.

# 95
Скрит текст:
Аз пък вярвам повече на приятелят на авторката, нищо че не го познавам. Според мен тя си измисля някакви неща, които реално не са налице. По този начин, авторката сама ще съсипе връзката си, със своите въобразявания.
Какво си измислям? Излиза на дискотека без дори да ме покани, правим секс и след това си тръгва, защото “има работа”. Не ме запознава с приятелите си, защото е рано.

Малее, аз искрено му съчувствам на тоя мъж, по-малко от месец излизане, малко секс и вече претенции целият му живот да се върти около теб... Етапа на връзката ви се нарича "опознаване" и след още няколко гаджета ще разбереш защо е хубаво на този етап да не се бърза. Карай по-спокойно и не приемай живота толкова драматично, човека може да е свестен, дай му шанс.

Стига с тая разлика в годините, има си мъже които харесват по-големи жени и за тях годините са плюс, а не минус. Не знаете случаят на авторката дали не е такъв.

# 96

Не сте във връзка. Не споделя, защото не иска. Младият мъж си е пеперудка, и прехвърча насам-натам.
Нищо не е станало, ще се отракате, и няма за залитате така по-нататък.

# 97
Моя приятелка от няколко месеца има нова връзка. Все още не ни е запознала с момъка. Те обаче работят заедно и малко или много се движат в една среда, но мисля, че и на колегите си още не са казали нищо. Никой не прави драми от това, никой не се натиска да се запознава с родата на другия. Прекарват си време заедно, гледат си кефа и не бързат за никъде (малко над 30 са).
Излишно драматизира авторката според мен. Аз лично не го разбирам това да се мъкнеш навсякъде с гаджето ти само защото сте гаджета. Всеки има нужда от лично време и лично пространство. Не е нормално да се очаква, че когато човек е във връзка, независимо от колко време, то за него останалият свят ще престане да съществува и всичко ще се върти околко партньора му.
Сега искаш да те запознае с приятелите си. А ако не ги харесаш? Ще го караш да избира и ще поставяш ултиматоми ли?
Наслаждавай се на това, което имаш. Времето ще покаже дали е временно или не.

# 98
За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.

# 99
След последните ти две мнения вече с глас се смея. То, ако не беше комично, щеше да е жалкарско.

# 100
За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.

Oh my........ Ако това са ти критериите, успех!

# 101
Добре де, авторке, ако смяташ, че те има само за чук и чаоц защо си с него? Прекратяваш и толкова!

Много ми е странно, два-три пъти секс к вече му правиш планове за бъдещето.

И ние излизаме по женски. Даже снощи. Нямаше мъже. Едната приятелка е бременна и ни викна да ни го съобщи. Ходихме на ресторант. Изкарахме си хубаво. Мм излезе с неговите проиятели на по бира. Сега да ревнем, че не сме били заедно снощи ? Всеки има нужда от лично време. Излизаме и смесено, разбира се. Но на месец срещи ти направо пръстен искаш! Според мен си някаква истерична лепка. Ти с отношение и поведение сама ще го изгониш.

# 102
А какво стана с предния щом е бил идеален, че се търси нов?

# 103

Това не е влюбен мъж, а психо. Сори. Отчаяна работа.
Или е измислен. Защо не се взехте?

# 104
А къде е влюбеният сега? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт