Нови отношения

• 7 085
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
Въпросът е защо не прави разлика между единия и другия, след като уж знае какво е.

# 106
За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.
Както виждаш, авторке, и обратното поведение не е гаранция за щастлива развръзка и брак... Иначе щеше да си омъжена вече и нямаше да дебнеш всеки следващ и да го сравняваш...
Последните няколко теми тук, които четох ме хвърлиха в потрес... 😲

# 107
Не се ли чувате през два часа, не е любов! 😂

# 108
Как се влюбваш в човек, който идва само за да се отърка?

Всичко останало е проекция и мечти, нещо нормално за жените. Да идеализират ситуацията и да си добавят реалност.
Нито споделя за себе си, нито остава, не те допуска до никоя част от живота си и ти чакаш това да се развие до взаимна любов?

# 109
Аз пък вярвам повече на приятелят на авторката, нищо че не го познавам. Според мен тя си измисля някакви неща, които реално не са налице. По този начин, авторката сама ще съсипе връзката си, със своите въобразявания.
Какво си измислям? Излиза на дискотека без дори да ме покани, правим секс и след това си тръгва, защото “има работа”. Не ме запознава с приятелите си, защото е рано.
Не споделя за живота си, защото не обичал да говори на такива теми. Е?
Съжалявам, ама не те приема за нещо повече от познанство с цел секс. Личи си когато човека подхожда с цел да гради нещо по-сериозно, дори и при връзка за месец.

# 110
За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.

Това не е влюбен мъж, а психо. Сори. Отчаяна работа.
Или е измислен. Защо не се взехте?
Моля ти се. Видяла сигурно мъж на някоя дружка, че така се държи и решила, че така трябва и с нея Joy

# 111
Точно след цветята, розите, фанфарите и пръстена на втория месец, преживях тежък психо тормоз и стрес, от който едвам се възстанових.

# 112
Не са добре работите за авторката, по скоро на неангажираща връзка ми прилича тва. Няма много значение, че е от скоро, както тръгнат нещата, така си и продължат. Докато при жените влюбването се случва по бавно и постепенно с опознаването, при мъжете това се случва по бързо и първично. Не че не е възможно и постепенно да хлътнеш, ама при мен не се ли е случило от начало да усетя онази тръпка, тва хич и не е ставало по нататък.
Ми съжалявам, ама този изобщо не изглежда влюбен, карат си я на чук и бег, не виждам и тва да се промени по някакъв начин. Не е нормално на прясното си гадже да не покажеш внимание и старание, вместо тва да е някъде назад сред по приоритетните приятели, излизания по дискотеки и кой знае още какво.

# 113

За мен това не е признак за любов, а по-скоро червена лампа. Първо, че човекът явно няма никакъв личен живот, щом не стига, че на две места работи, ами и непрекъснато ми звъни да ме чуе. Второ, тая непрекъснато нужда да ми се обажда и да ми заявява чувства и другите там глупости са сигнал, че този е "лепка" и бих избягала възможно най-далече от такъв.
Ако авторката търси това, вероятно сегашният не е човека за нея.

# 114
Само аз ли виждам дупките в сюжета? Joy

1

Може би поведението ми не отговаря на възрастта, но имах дълга връзка, без никакво развитие и явно и това си казва думата.

2

Последно кое е истината?
Имала връзка без развитие или имала бързоразвиваща се връзка завършила с предложение за брак за 2 месеца.

# 115
Цитат на: Mel_Sia в сб, 28 май 2022, 11:30

То и това държание не е нормално.Предложение за брак след два месеца,та вие не сте се опознали за толкова време.Звънене през два часа и непрекъснато писане и на теб това ти се струва нормално.И да си влюбен и да си в сериозна връзка,не е редно до обсебваш човека и непрекъснато да му пишеш и звъниш и да искаш да сте нон стоп заедно.
Ти нямаш ли си личен живот,приятели и занимания,та ставаш толкова зависима от човек,който почти не познаваш и сте във връзка от няма и месец?

# 116
Според мен авторката се самонавива, че щом предходната й връзка е била безпереспективна и тази ще е такава. Съответно се вглежда във всеки детайл, който й показва, че е така, както си го мисли. Дори и темата тук е пусната по същата причина, за да й кажат всички дружно в хор, че мъжа я търси само за секс. Стои в тези взаимоотношения, вътрешно надявайки се да не е права и отношението на младежа към нея да се промени. Също смята, че секса ще го накара да се привърже към нея и ще запали бурни чувства. Това й поведение обаче здраво я саботира и ако продължава така, дори и мъжа да я харесва, ще я остави. Тя ще се доближи все повече до идеята, че всички мъже не търсят нещо повече от секс и ще потъне в дупка.
Авторке, обърни внимание повече на хобитата и приятелите си. Отпусни се и си дай време да опознаеш мъжа и да прецениш дали изобщо си пасвате. Не прави неща, които не те карат да се чувстваш комфортно, за да го впечатлиш.
Хората са различни. Някои смятат, че след месец е рано за запознанство с приятелите, други не. Ако се срещате 6-7 месеца и не те е запознал с близките си, може би година за родителите, вече може да се позамислиш. Гледай действията, на думи не вярвай. А пък от такива, които след месец ти казват, че те обичат, а след още два ти предлагат брак, бягай колкото се може по надалеч. Такива или те омайват с думи, за да постигнат целите си или не са наясно изобщо с чувствата и емоциите си.

# 117
  • София
Ужас... Не лепка, ами Лепка е това. Избягах преди третия месец от нещо подобно, но не беше толкова зле.
Или досега си била под сериозен похлупак, или си далече от 29.

# 118
Само аз ли виждам дупките в сюжета? Joy

Скрит текст:
1

Може би поведението ми не отговаря на възрастта, но имах дълга връзка, без никакво развитие и явно и това си казва думата.

2

Последно кое е истината?
Имала връзка без развитие или имала бързоразвиваща се връзка завършила с предложение за брак за 2 месеца.
Не само ти, ама искрените коментари са за бан Simple Smile
Честно, понякога имам чувството, че това се толерира, окуражава а може би и по-кофти.

# 119

Да пази господ от такива лепки...

Общи условия

Активация на акаунт