Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 76 077
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
днес си взех Bellebox-a. Поръчах го заради тоника. Маската ще се ползва, кремчето за ръце е доста малко, но пък става за дамска чанта. И без това не се мажа всеки ден та ще стигне за дълго време. Хайлайтъра го пробвах и изглежда прилично, не е нещо уау.  Не мисля че ще го ползвам кой знае колко, защото съм с мазна кожа и лятото и без това лъсвам достатъчно. Продукти за тен не ползвам а и такъв малък размер не бих и посмяла да рискувам колко би ми стигнал. Ако някоя от вас ѝ хареса кремчето за тен бих го подарила с удоволствие. При мен ще отиде в коша иначе. Като цяло не съм очарована от кутията и мисля да откажа абонамента си.
И аз така като теб заради тоника. И никак не съм очарована от останалото, като не съм пробвала маската, ама се радвам, че я бива. Хайлайтърът на ръката го пробвах ми хареса, кремчето на ръце е в брутално малък размер😂 Писах им, че искам да ми откажат абонамента

# 106
  • Варна
Днес получих смс, че кутията на Кибрит ще я очаквам скоро ии се вълнувам. Белбокс ме чака в Спиди, събота и дотам ще стигна, но май по това, което видях - не е нещо вълнуващо Grinning
Като предните мнения, аз също я поръчах заради Пикси, но определено очаквах да има и нещо друго, като за кутия за рожден ден, амаа... Grinning

# 107
…Като предните мнения, аз също я поръчах заради Пикси, но определено очаквах да има и нещо друго, като за кутия за рожден ден, амаа... Grinning

Май точно това най-много ме разочарова - уж празнична за рожден ден, а то… една такава като “за Бог да про̀сти” 😅
И аз в групата на спиращите абонамента.

# 108
  • София
Някой пробвал ли е кутията с корейските шийт маски? Как ви се сториха? Струва ли си?
Маските са страхотни!

# 109
На това за “Бог да прости” щях да се задавя с черешата си 😂😂

# 110
Момичета, има ли в момента в някоя кутия хубав хидратиращ крем?

# 111
Момичета, мнение за кутията на Кибрит и Jorgobe, че гледам в момента е намалена.

https://kibrit.bg/box/jorgobe

# 112
Момичета, има ли в момента в някоя кутия хубав хидратиращ крем?

HydroMagnet крема на Dr. Derm в кутията на Кибрит. В момента ползвам само продукти само от тази кутия и майското издание и са разкошни. Хидратиращия крем е много хубав + слънцезащитата.

# 113
И аз се включвам с разочарование от кутията на Белбокс, освен различната опаковка, нищо празнично няма. Последните 3 кутии въобще не ми харесаха, последната, която беше топ беше мартенската и аз мисля да откажа абонамента вече, омръзна ми от мостри. Sad

# 114
Аз много пъти съм се чудила за Белбокс и все не поръчвам. Предвид, че кутията им май е по-евтина от другите (или поне от Кибрит), не знам как просто биха могли да включат качествени продукти, да инвестират в маркетинг, реклама, заплати, осигуровки и да останат на печалба, ако наистина не правят ГОЛЕМИ компромиси от към качество на продуктите или просто марките не им подаряват всичко, но колко кутии ще могат да съберат само с подарени продукти се чудя? Ако си вдигнат цената на кутията на нивото на другите, може би ще могат да инвестират в малко по-качествени продукти, а не мостри. Така си мисля аз поне. Бих дала повече за кутия (аз и сега го правя, ако знам, че ще получа хубава козметика). Аз и за по-скъпите кутии пак се чудя как успяват да слагат хубава козметика и явно да печелят, но всички продукти които съм пробвала от кутии на Кибрит досега са били оригинални. Случвало се е да си купя някои след като са ми свършили и няма разлика.

Сега ми стана интересно, вие всъщност повтаряли ли сте продукт от кутия, който ви е харесал и да си го купите после на оригинална цена?

# 115
Сега ми стана интересно, вие всъщност повтаряли ли сте продукт от кутия, който ви е харесал и да си го купите после на оригинална цена?
Аз съм си купувала маски на Mitomo и минералния измивен гел на Saff, защото страшно много ми харесаха, но като цяло си купувам само специални издания на кутиите, а не месечни, ако по описание продуктите ми се сторят интересни или подходящи. В повечето случаи се оказват само интересни и после се чудя какво да ги правя Grinning. Ето защо още не съм си поръчала Dr. Derm и тя накрая ще свърши, докато се начудя, но просто не искам да имам поредните продукти, които са се оказали неподходящи.

# 116
  • София
Да има в момента кутия с измивно олио за лице?

# 117
аз много харесах козметиката на naobay от месечни кутии и си взех специалната кутията от goodbox, но като свърши пак бих си взела на стандартна цена дори. Кремчетата за лице, които пише, че са с цена 200+ лв не бих си ги взела извън кутия, колкото и да ми харесват.

Видях, че Hey bea box ще имат измивно олио на някаква корейска марка този месец. - It`s skin mad pore cleansing oil

# 118
Видях, че Hey bea box ще имат измивно олио на някаква корейска марка този месец. - It`s skin mad pore cleansing oil
Между другото, това олио струва 37 лева в Нотино. Ако някой не иска другите продукти от кутията или не желае да поръчва на сляпо, може да си вземе само него оттам.

# 119
Покрай кутия на Кибрит харесах Saff и вече няколко пъти поръчвам от тях кремове. Любими са ми дневен, нощен+ очен крем. Повтарям Jorgobe, защото и те са ми любими. Най-хубавото е, че нямам реакция към нито един от продуктите пробвани до сега и кожата ми изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт