Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 76 060
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Харесва ми. Simple Smile Чудех се този хайлайтър нямаше ли го вече в кутия, а то сме имали сенки пак от Bellebox , които изглеждат по същия начин. Така и не съ мги пробвала.

# 91
Да, страшно много си приличат хайлайтъра и течните сенки и на външен вид, и на цвят. Аз си мацнах от хайлайтера на ръката и ми се стори приятен и дискретен, но утре ще го пробвам на лицето.

# 92
  • София
Доколкото разбирам, продуктът за тен е нещо като автобронзант?

# 93
За мен честно казано кутията на BelleBox e not great, not terrible. Не ме впечатли особено, но все ще ги използвам.
Стана ми смешно за мини размера на автобронзанта - дано не останем с по едно рамо с тен понеже дотолкова стигнало лосиончето 😅 Кремът за ръце също е доста мини разфасовка - 15 мл. Трудно свикнах с 30 мл кремчета на body shop, ама 15 мл си е направо смях - ще потъне в чантата ми и няма и да го намеря повече 😁
Та вече реших да си спра абонамента към БеллеБокс и да се включвам само, ако има нещо много изкушаващо.

# 94
Кибрит 8-9.06 ли щяха да ги изпращат кутиите?
Разфасовки от 15мл са си тестер. Дразнещо е да се включват такива в кутиите. Кибрит и те се бяха издънили с подобен сет на biotrade. Още го подхвърлям вкъщи.

# 95
  • София
На мен пък точно 15 мл ми е идеално за крем за ръце за чантата, за да не ми тежи. Един такъв го разнасям поне месец-два. Simple Smile

# 96
На мен по телефона ми казаха за Кибрит, че ще изпращат след 14.06

# 97
  • София
Готина е Белето. Аз също харесвам малки кремове за ръце в чантата.

# 98
  • Стара Загора
Здравейте, има ли код при първа поръчка в Good Box?

# 99
Здравейте, има ли код при първа поръчка в Good Box?
Не. Аз даже не знам Гууд Бокс въобще да са имали кодове🤷🏻♀

# 100
  • София
Пробвах маската от Белето и ми хареса. Кремът за ръце също е готин. Хайлайтърът ще замине към някой. Лосионът за тяло е с рядка консистенция, така че се рзмазва лесно и ще стигне за 2-3 пъти.

# 101
📯 Summer Promo Week е вълнуваща седмица с #отстъпки на твоите любими подаръчни кутийки! 🙀

🕵️‍♀️ Сред намалените издания те очакват: Кутийката с японски и корейски sheet маски, Луксозната Beauty Rituals + още 4 разнообразни козметични кутии.

💆‍♀️ В Кибрит подбираме натурална, луксозна и пълноценна грижа от различни брандове, а сега можеш да опиташ някоя от нашите издания на специални цени с отстъпка. ✨

✨ Разгледай всички предложенията с отстъпка на сайта ни!

# 102
Някой пробвал ли е кутията с корейските шийт маски? Как ви се сториха? Струва ли си?

# 103
 Който харесва такъв тип козметика, ще ги хареса. Маските на Beauty Pro са много напоени със серум и трябва леко да ги изцедите при изваждане, защото иначе се стичат по косата  и шията , когато ги поставите. Омазвам се цялата със серума. Околоочните са различни– те нямат серум, а са желирани лепенки. Пак ще ги поръчам и ще помоля да ги изпратят с юнската, не знам дали ще мине...

# 104
Здравейте,
днес си взех Bellebox-a. Поръчах го заради тоника. Маската ще се ползва, кремчето за ръце е доста малко, но пък става за дамска чанта. И без това не се мажа всеки ден та ще стигне за дълго време. Хайлайтъра го пробвах и изглежда прилично, не е нещо уау.  Не мисля че ще го ползвам кой знае колко, защото съм с мазна кожа и лятото и без това лъсвам достатъчно. Продукти за тен не ползвам а и такъв малък размер не бих и посмяла да рискувам колко би ми стигнал. Ако някоя от вас ѝ хареса кремчето за тен бих го подарила с удоволствие. При мен ще отиде в коша иначе. Като цяло не съм очарована от кутията и мисля да откажа абонамента си.

Общи условия

Активация на акаунт