Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 76 043
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Козметиката на доктор Дерм в Кибрит е доста добра,крем,серум за лице,крем за околоочен зона...
Много са хубави продуктите.

И Pick n dazzle имат кутии с Avant,от тази марка имам околоочен и ми е лек,но не е лош,не люти,изглажда...
Друго не съм пробвала.

# 76
  • Варна
Здравейте, момичета. Търся си дневен или нощен крем и реших, че от кутия ще е най-изгодно. Обаче прерових всички сайтове, за които се сетих и не намерих кутия с крем за лице... Ако някоя се сеща, моля да сподели. Благодаря!
Пускам линкове към няколко кутийки
https://kibrit.bg/box/drderm
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0520221 … 70&lang=bg-BG
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0520221 … 70&lang=bg-BG
Аз лично бих се спряла на втория линк. Кутийките в Pick N Dazzle са с безплатна доставка до адрес и офис на Спиди

# 77
Благодаря много на всички! На авант имам един крем пак от кутия на Кибрит май беше, с блестящи частици и изобщо не хидратира. Не съм доволна от марката... Ще пробвам доктор Дерм🙂

# 78
Момичета, тези от вас, които взеха кутията на Dr.Derm доволни ли сте от продуктите?
Аз все още и се чудя.
Консистенцията на кремът за лице гъста и плътна ли е, става ли за нощен крем?

# 79
И хидрогела и другия хидратиращ крем са подходящи и за деня и за през нощта. Аз лично засега ползвам само хидрогела, който е гел (колко изненадващо) с лека консистенция, попива бързо и е подходящ за нанасяне на още нещо отгоре (слънцезащити, ниацинамид, пептиди). Нанасям го и сутрин и вечер.

# 80
Аз използвам всички продукти от кутията на Dr Derm. Вечер слагам хидрогела и върху него крема. Сутрин съм със серум от майската кутия на Кибрит и магнет крема на Dr. Derm. Попиват бързо, не омазнява,т доволна съм. Всичките им неща стават и за ден, и за нощ.

# 81
Sunshine, въобще не им се чуди! Разкошни са! Ползвам всичко и са много попивни и леки.

# 82
  • София
Здравейте.
Попаднах на темата точно чудейки се да кутията Dr. Derm.
Гледам, че още е налична, така че май няма да се чудя повече.
И следя за отзиви за Bellebox този месец. Любопитно ми е какъв е продукта за тен.

# 83
Кога обявяват останалите продукти от Кибрит за юни? Така или иначе съм я поръчала, просто ми е любопитно, а съм нова в поръчките на кутии.

# 84
Когато получиш кутията ще ги видиш. Няма да обявят повече продукти.

# 85
Момичета, някоя от вас взе ли си вече Белбокс-а, аз имам СМС, но не знам дали ще успея днес да я взема Sad много ми е любопитно какво съдържа Simple Smile

# 86
И аз я чакам, но все още нямам СМС. Дано утре да дойде...

# 87
  • София
Аз имам смс, но няма да успея днес да хвана Спиди.

# 88
Момичета, някоя от вас взе ли си вече Белбокс-а, аз имам СМС, но не знам дали ще успея днес да я взема Sad много ми е любопитно какво съдържа Simple Smile

След малко ще я взема и ще докладвам 😎

# 89

Това е Белбокс. Аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт