Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 283
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
Аз докато се чудя за юнското кибритче, то се изчерпало. Persevere Persevere Ще разчитам да дадете отзиви за крема на Руми.

# 61
Голямо разочарование се оказа крема на Wooden spoon от кутията Beauty rituals.
Рядко гадна миризма има. Когато го нанасям дишам през устата и спирам да дишам с носа, защото аромата е аптека 😨
Точно бях на път да поръчам Кибрит юни заради нощния крем и се възспрях, а сега гледам че вече не е налична. Жалко ...

# 62
И аз за юни се колебаех много. Теппърва ще има много невзети или върнати кутии и сигурно за кратко ще я пуснат пак. Може тогава да пробвам. Нощния крем много ме отказа. Ще видим за другото.

# 63
  • Варна
Hey Bea Box: Разкриваме продукт от кутийката за Юни! 
А днес ще ти разкрием топ продукта  през месец Юни
It’s Skin Mad Pore Cleansing Oil
С идването на лятото ние ти подготвихме кутия с най- различни продукти от Корея!
Очаква те свежа комбинация за цялостна грижа през горещите месеци
Защото той притежава точно това от което се нуждаеш през лятото:
ЕФЕКТИВНО ПРЕМАХВА ГРИМ - Водниста маслена текстура, която ефективно премахва остатъците от грим отвътре навън.
ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА МЪРТВАТА КОЖА - Съдържа екстракт от кора на черна вдовиа и екстракт от папая, които са ефективни за премахване на мъртвата кожа.
БЕЗ ДРАЗНЕНЕ - Произведено от растителни производни (алое вера, хамамелис, екстракт от бамбук). Истинска 'Medi-Pore Formula', която предлага почистване на кожата без никакво раздразнение.
СТРАХОТЕН ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА - Слагате ли грим всеки ден? Тогава вероятно ще го премахвате и всеки ден.
БЕЗ ПАРАБЕНИ - Всички продукти на It's SKIN не съдържат вредни вещества.
В кутията те очакват още изненади!
Побързайте и резервирайте своята!
Бройките са ограничени!

# 64
Аз пък обожавам крема на Wooden Spoon от Beauty Rituals. Много лека и приятна текстура, а миризмата някак мед ми напомня, никак не ми беше гадна. Изразходих си го целия. Бг бокс и аз ги харесвам много. Изкушавам се за тази кутия, особено заради продукта за ръце. Имах тази само с продукти на SNB и са страхотни😍

# 65
Влизам да се похваля, че си взех лятната кутия на Гуд бокс, във варианта със слънцезащита. На пръв поглед всичко изглежда и мирише прекрасно.  Миналото лято за първи път купих кутия и то беше отново лятната им. Тази, заедно с кутията на доктор Дерм мисля да са ми последните покупки, поне в следващите 2 месеца.  И двете кутии си задлужават според мен.

# 66
Някой поръчал ли е белебокс този месец?

# 67

Аз я чакам - надявам се в понеделник. Този месец по-късно. Бяха си написали де - доставките започват от 06.06.

# 68
Снощи поръчах втора Др. Дерм от Кибрит Simple Smile

# 69

Аз я чакам - надявам се в понеделник. Този месец по-късно. Бяха си написали де - доставките започват от 06.06.
Дааа, кой знае защо. Уж по принцип на 1ви ги изпращат. Аз заради тоника поръчах, понеже не е от много обсъжданите кутии си питам 😇

# 70
След дълго чудене и аз поръчах още една кутия на Dr. Derm. Слънцезащитният крем е страхотен, много лесно се разнася и не ходя като гейша след това. Този от майската кутия на Good Box е отврат, но ще се изразходи все някак.

Любопитно се нарежда да видя юнската на Кибрит и Белебокс.

# 71
Здравейте, момичета. Търся си дневен или нощен крем и реших, че от кутия ще е най-изгодно. Обаче прерових всички сайтове, за които се сетих и не намерих кутия с крем за лице... Ако някоя се сеща, моля да сподели. Благодаря!

# 72
Здравейте, момичета. Търся си дневен или нощен крем и реших, че от кутия ще е най-изгодно. Обаче прерових всички сайтове, за които се сетих и не намерих кутия с крем за лице... Ако някоя се сеща, моля да сподели. Благодаря!
В момента май само frenchbox_bg предлагат, но там продуктите май са основно в мини размери - подходящи за почивка.

# 73
В момента май само frenchbox_bg предлагат, но там продуктите май са основно в мини размери - подходящи за почивка.
От тези останах много разочарована. Първоначално бях доволна от тях, даже тък ги похвалих, но сега не бих ги препоръчала 😑

# 74
Кибрит предлагат все още кутии на dr. Derm и Jorgobe. И в двете кутии има крем за лице. В момента ползвам крема с бял чай и розмарин от кутията на Jorgobe и го намирам за доста приятен. Ползвала съм и серума с ниацинамид. Добър е.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 22:13 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт