Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 76 136
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
Ох, мен нещо ме блазни кутията на JORGOBE, чудя се. Тя от кога е налична всъщност, защо така са изостанали бройки?

И аз цял ден я мисля. Като се знам, ще я поръчам тука из тези дни

# 136
А лятната кутия Good box някой взе ли си?
Аз си я взех със слънцезащитата. Страхотна е кутията!
И аз със слънцезащитния на Еолия. Страхотен е! Рядко мога да си плесна слънцезащитен на лицето без да се омазни/лепне/изхъхка/запари.
И от другите продукти съм доволна - тоникът е по-приятен от този на Pixi в Белбокс. Блестящото не е мой тип продукт, но бива. Доволна съм от кутията.

# 137
А лятната кутия Good box някой взе ли си?
Да, с олиото на кокосолис с ананас, страхотно е. Останалите неща в кутията също, даже спреят с частици ми харесва.

# 138

Сега ми стана интересно, вие всъщност повтаряли ли сте продукт от кутия, който ви е харесал и да си го купите после на оригинална цена?

Миналата година в лятната кутия на My full box имаше хидратираща маска на Glamglow. Много ми хареса и освен нея си купих и още няколко маски на тази марка почистващи и свиващи порите. Уникални са за моята кожа

# 139

Сега ми стана интересно, вие всъщност повтаряли ли сте продукт от кутия, който ви е харесал и да си го купите после на оригинална цена?
Да. Купувала шампоана с кофеин от Гудбокс, даже няколко пъти го повторих, Еолиа слънцезащитата 2 пъти закупих от нея, маска на Brave New Hair си купих от Лили. Вероятно има още, но в момента не се сещам. Не бих закупила обаче нищо от тези марки, повечето от които не съм ги чувала въобще на хипер мега бомбастичните им цени като Авант или Мъдмаски примерно.
И обратното Simple Smile Купувала съм кутия, защото вътре е имало продукт, който съм ползвала преди и ми харесва.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 13:41 от anbibian

# 140
  • София
Е, поръчах го този Dr. Derm. Утре я чакам кутията...

# 141
  • Стара Загора
Аз ще поръчам Dr derm и кутията с маските също.

Момичета, zlatnaribka вече предлагат DrPawPaw. Освен скраба за устни и терапията за коса имат и доста други продукти за коса и тяло.

# 142
  • София
Бях се отказала от маските ,защото имам доста, но като гледам цената на тези на Mitomo в сайта им , цената на Кибрит определено си заслужава. Май ще я поръчам. Simple Smile

# 143
  • Бургас
Аз си чакам юнското Кибритче,в pick n dazzle съм си напълнила кутия с продукти,които много харесвам...
И така
На Dr.Derm кремът магнет е много хубав,ще пробвам и този розов гел,лек е вероятно и ще е ок в жегите...
Слънцезащитата супер успешно размених...
И съм щастлива и доволна от кутиите
Обичам кремовете на Виши,но за 40 лв доста добри кремове предлагат Кибрит,че са и няколко на брой ...
Редувам с Виши и така ми е мега изгодно.Ако случаааайно остана без крем,бих купила Виши дори на редовна цена,а не д.р.Дерм,но пък кремовете от pick n dazzle бих взела и на редовна цена.

# 144
Ето я Hey Bea Box юни. Този месец никак не съм очарована. Освен почистващото олио, всичко останало е еднократно. Не мисля, че е оправдана цената.

# 145
  • Бургас
Не знам фена на pick n dazzle показвала ли съм ви го:

# 146

Много е сладък фена на Pick N Dazzle 😍

# 147
  • Бургас
Благодаря.
Много е доволен,когато получим кутия,с кеф си играе с кутиите,тук беше чак заспал в една от тях.
Явно не само хората се радват на абонаментите кутии...

# 148
  • Варна

Направо им пиши да го взимат за рекламно лице Heart ExlHeart ExlHeart Exl

# 149
  • София
Днес получих кутията Dr. Derm.    От утре почвам да я тествам.

Общи условия

Активация на акаунт