Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 76 139
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Мили Лейдита,
Първия продукт от нашата кутия “ЮЛИ” е серум за укрепване на косата “ТЕЧНА КОПРИНА” на Bielita-Vitex.

Изключително подхранващ, но с лека текстура, серумът моментално се абсорбира в косата, не я утежнява, осигурява дългосрочна интензивна грижа, термична защита и антистатичен ефект.
🥇Копринените аминокиселини моментално запълват всички неравности и увредени зони на косата, укрепват структурата им, изглаждат кутикулата, придават копринена гладкост и лъскав блясък.
 🥇Скъпоценното арганово масло дълбоко подхранва и възстановява косата, предотвратява нацепването на краищата, оставяйки косата възхитително мека и блестяща.
 🥇Лечебното рициново масло укрепва и заздравява косата по цялата й дължина, придава й сила и дисциплинира непокорните кичури и съживява способността им да блестят.
РЕЗУЛТАТ: най-подхранената, копринена, гладка и сияйна коса.

# 152
  • София
Отдавна чета, но най-накрая и аз да се разпиша тук...
От година поръчвам Кибрит, като цяло ги харесвам (с малки изключения). Кутията на Jorgobe ми е фаворит!
Наскоро поръчах две от GoodBox, лятната и тази на Naobay. Голямо разочарование ми е Naobay, а с голям мерак я поръчах Sad Може би само тоника е ок за мен (то не че като цяло откривам смисъл в тия тоници де )

# 153
Момичета, някой получи ли си дата за доставката на Кибрит? На моята товарителница пише, че днес е било неуспешно взимането на пратката от подател и е уговорен нов ден. Ех, надявах се утре да дойде, ама няма да е

# 154
И на моята така пише 😔

# 155
Аз ще получавам кибрит в Еконт и пише, че пътува към мен. Да не би да има проблем със Спиди?

# 156
И аз ще чакам утре някой да качи снимка, защото моята  днес е изпратена чак в 18.00.

# 157
И аз  чакам Кибрит в офис на Еконт, но по номера на товарителницата пише че няма данни за такава пратка...
Явно и аз няма да я получа утре.

# 158
  • Варна
Аз съм със Спиди, пише че утре ще ми я доставят, но аз съм от Варна, където им е офиса, ако има някакво значение.

# 159
Понеже съм прекалено любопитна, чакам с нетърпение значи да качите утре снимки Hug

# 160
Май всички чакаме с нетърпение да видим съдържанието на Кибрит, моята кутия също днес е предадена на куриер на Спиди. Търпелива съм ама чак толкова 😂 Усещам как утре форума ще се активира 😁

# 161
  • Бургас
И аз имам известие,ще опитам да си я взема утре,но не знам ще успея ли.
Чааак толкова любопитна не съм,макар че ми се иска да има спиралка.
Ако е диня,ще е перфектно.
При всички случаи ще пробвам крема на Руми, Антоанета Попова се прехласва по козметиката на Руми.

Доктор Дерм наистина не бих взела на редовна цена.
Пробвах колагеновия серум/гел...
Не ми мирише приятно,по-различен е от другите продукти като аромат.
Иначе измивната пяна и мицеларното мляко са страхотни.
И все пак има хубава бг козметика за по 10 лв продукта,не мисля че 30+ лв е атрактивна оферта.

Нито че някой ще плати 40 лв за крем  Pamaura,пак е бг козметика.
За 40 лв човек може и крем от Дъглас да си купи...

# 162
Антоанет Попова явно наистина е добър инфлуенсър, масово се говори за нейните препоръки. Признавам си и аз искам да пробвам крема на Руми заради нея, преди клиповете ѝ никога не бях чувала за тази марка.
Друг е въпросът, че до сега нито една нейна препоръка не съм одобрила и не съм си закупила повторно. Странно ми е да сме чааак толкова различни 🤷🏻♀

# 163
Друг е въпросът, че до сега нито една нейна препоръка не съм одобрила и не съм си закупила повторно. Странно ми е да сме чааак толкова различни 🤷🏻♀
Разликите се крият в MoneybagMoney With WingsDollar
Това не са препоръки, а реклама...

# 164
Мда, на инфлуенсърите им се плаща да правят ревюта на продукти. Ако са по-големи - пари, ако са по-малки инфлуенсъри - може и да им се остави продукта просто (ако е по-скъпичък де).

За козметиката не Руми - интересно ми е да го пробвам. Така или иначе нямам найс нощен крем.  За нейната козметика съм чела отзиви от "много е хубава" до "нищо особено,прехвалена" , та от чисто любопитство искам да я тествам

Общи условия

Активация на акаунт