Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 489
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
Привет, извинявам се предварително за въпроса,но за пръв  път поръчвам юнската кутия Кибрит.Поръчката е до офис на Еконт.Въпроса ми е ще получа ли съобщение, когато е в офиса или да отида да си я потърся🙂

# 211
На мен ми изпратиха мейл.

# 212
О, взех си и аз кутийката. Тези 2 бранда от подсказката на юлската кутия не ги знам. Skin research и Poreia. Може ли да споделите нещо за тях?

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 23:27 от FlameV

# 213
  • Бургас
Аз освен за на Руми крема,не бях чувала за другите марки.

И кремът от 30 мл си е съвсем ок,ако някой има фон дьо тен,същите шишенца са,може да сравни.
Мога и със серума на Paese да ги снимам заедно,еднакви са като големина флакончетата.
30 мл е.

Спрях си абонамента към Pick n dazzle, за 3 месеца си накупих чудесни продукти,ще се опитам да се свържа с тях и да ги попитам до колко време мога да го подновя.
Прекрасни са им продуктите,но имам доста,а и ми е малко трудно да смогвам всеки месец със сумата,все за по 100 лв поръчвам...

# 214
  • София
Харесва ми тази кутия на "Кибрит". Ще си използвам всички продукти с изключение може би крема на Руми. Пробвах го и не съм очарована. Мирис, консистенция, цвят - Дефламол. Мерси, да дам 90лв.за Дефламол.(една идея по-разреден от оригиналния)

# 215
Харесва ми тази кутия на "Кибрит". Ще си използвам всички продукти с изключение може би крема на Руми. Пробвах го и не съм очарована. Мирис, консистенция, цвят - Дефламол. Мерси, да дам 90лв.за Дефламол.(една идея по-разреден от оригиналния)

Их чак толкова ли са зле? Аз от доста време им се чудя и даже мислих да купувам!

# 216
  • Бургас
Този крем е жълт,пробвах го и аз.
С нищо не ми раздразни чувствителната кожа,но не ми харесва.ще го измажа,ако не се появи реакция,но не ме радва.
Дефламол не съм ползвала, възможно е да са подобни.

# 217
Момичета, кутията на Pretty е уникална - само с продукти на SPA Ceylon (или там както бяха)
Аз съм огромен любител на масла, аюрведа, ориенталско, ароматерапия и в момента съм много щастлива.

И да попитам - само аз ли съм индианец или на мен ми е развален кремът от Руми. Има малка, странна дупчица, която има нещо под нея и колкото и да помпя, крем не излиза. При вас как и?

# 218
Момичета, кутията на Pretty е уникална - само с продукти на SPA Ceylon (или там както бяха)
Аз съм огромен любител на масла, аюрведа, ориенталско, ароматерапия и в момента съм много щастлива.

Може ли снимка? Blush

# 219
Този крем е жълт,пробвах го и аз.
С нищо не ми раздразни чувствителната кожа,но не ми харесва.ще го измажа,ако не се появи реакция,но не ме радва.
Дефламол не съм ползвала, възможно е да са подобни.

+1 . Тествах го снощи, не ме дразни, но и нещо  не е моят. Малко по-грапава ми направи кожата, пък съм свикнала да ставам с мега мекичката Grinning Не е нещо гранде. Странен ми е нещо

# 220
  • Варна
KPP, пиши на Кибрит за проблема. Реагират бързо и най-вероятно ще ти изпратят нов.
mariqivanova799, не можеш да подновиш прекратен абонамент. Може да отложиш/замразиш с няколко месеца абонамента, но най-добре им пиши и се разбери с тях, какво ще правите.

# 221
ОФ, ако очакваното е подготвителното масло за тен наистина, ще ме изгубят. Но пък, ако другия продукт е околоочен, какъвто много ми трябва, ще се радвам. Напоследък имаше доста околоочни по кутиите, но нито един хубав.

Скрит текст:
Вземи си мъжката околооччна ролка Балеа. Не се шегувам.
Може ли снимка на конкретния околоочен? В каква насока действа-тъмни кръгове, подпухналост?

# 222
  • Бургас
КРР,бая трудно при мен излезе крем.
Натискай до долу помпичката.
Иначе с леко натискане не става.
10-15 пъти поне я натиснах стабилно,чак тогава излезе.

С крема на Руми нямам явно поробелеми като непоносимост,но...
Харесах си кремовете на марка,която доскоро оплювах-на Рефан.
Явно гадните парфюми са заради некоректни търговци.
Неразреден,пресен парфюм си е ок.
Получих мостри на кремове и харесах кремовете с хиалуронова киселина.
За 36 лв взех серум,дневен,нощен крем и подарък филър-концентрат с хиалуронова киселина (много обичам такива).
Прекрасни са за суха кожа да уточня.Плътни,попиват лесно,после ми е меко и комфортно,не ми опъва кожата...
Всеки един крем е по 12 лв.
Какви са тези кремове по 99+ лв,макар и почти напълно натурални.Спокойно могат да са под 50 лв даже,ама...

# 223
Кремът на Руми меко казано не ми харесва, ужасна миризма, неприятна консистенция и е прекалено тежък за моята кожа. Отново казвам препоръките на Антоанет Попова не струват 😂. А за помпичката, просто трябват доста натискания, за да излезе някакъв продукт.
Днес отивам на море и ще дам отзвук за слънцезащитната и after sun лосиона.
Довечера ще използвам и сухия шампоан. Изключително доволна съм от кутията на кибрит - прекрасен подбор и всичко ще използвам (освен крема 😬)

# 224
Току-що получих Кибрит. Взех го основно заради нощния крем. Сега го разгледах и ми стана интересно “описанието” му:

Каква “слънцезащита” и какъв “грим” СЛЕД “възстановяващ нощен крем”?!?

Общи условия

Активация на акаунт