Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 489
  • 789
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Супер, благодаря Simple Smile Моята съм я изхвърлила. Гледах по сайтовете и горе-долу разгадах кое какво ще е

# 197
  • Бургас
За всички желаещи,надявам се да не е проблем да споделя промокод:

# 198
Супер, благодаря Simple Smile Моята съм я изхвърлила. Гледах по сайтовете и горе-долу разгадах кое какво ще е
Какво подозирате?

# 199
Единственият продукт на Skin research с такава опаковка е ACTIVATED EGF EYE CONTOUR CREAM 15ML, но пък оригиналната му цена е с 100лв отгоре, та може и нещо ново да е. На Poreia предполагам, че ще е Huile Sublimatrice de Bronzage. Интересно звучат , а така ми се иска портфейла ми да си почине:)

# 200
  • Варна
Французина ще е масло за подобряване/запазване на тена, но англичанина не можах да разгадая, може ли да споделиш

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 14:27 от Real Fantasy

# 201
А някоя от Вас знае ли какво има в Юнската кутия на Прити?

# 202
Днес си получих юнското Кибритче. Като цяло съм доволна, единствено крема на Руми изглежда много малък, макар, че пише 30 мл. Направо като мостра изглежда. Smile Към него имам високи очаквания, та да видим. След няколко дни ще споделя мнение.

# 203
Аз още си чакам кутията на Кибрит. Даже от нетърпение им звънях днес и казаха, че просто куриерите не успяват да вземат всичките кутии и затова има забавяне и докрая на седмицата ще я получа. Досега винаги в първия ден от доставката съм си я взимала, затова не проявявам много търпение. А и имам големи очаквания за крема на Руми .😀 Иначе си купих от нейната пяната за лице и добре ми почиства лицето без да изсушава кожата. Пяната въпреки, че не е евтина стига за много време понеже си е по-икономичен продукт. И ако харесам и нощния крем за лице, мисля да пробвам и Революционния крем, макар да е малко скъп и само 30 мл.

# 204
Доста хора се оплакват, че пратките им закъсняват. Проблемът е в Спиди! Явно не достигат куриерите. С Еконт винаги всичко ми идва навреме. По-скъпи са, но и по-коректни.

# 205
Съмнявам се проблема с доставките ви да е от Спиди. Вчера се “полакомих” и си взех още две кутии на Dr. Derm. Днес ми пристигнаха.

# 206
ОФ, ако очакваното е подготвителното масло за тен наистина, ще ме изгубят. Но пък, ако другия продукт е околоочен, какъвто много ми трябва, ще се радвам. Напоследък имаше доста околоочни по кутиите, но нито един хубав.

# 207
  • София
ОФ, ако очакваното е подготвителното масло за тен наистина, ще ме изгубят. Но пък, ако другия продукт е околоочен, какъвто много ми трябва, ще се радвам. Напоследък имаше доста околоочни по кутиите, но нито един хубав.

Скрит текст:
Вземи си мъжката околооччна ролка Балеа. Не се шегувам.

# 208
  • София
Благодарение на densi и аз получих днес юнската кутия на Кибрит! Flowers Rose

Благодаря и на куриерът на Спиди/Окръжна болница, който съумя дори да ми я достави днес още след пренасочването и то, даже до адрес! Hug

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 16:56 от kopche

# 209
Някакво масло ще е в следващия Кибрит. Най-вероятно ще за тен, макар че аз се надявам да е за коса. Хубаво са го измислили да е масло за тен, но аз съм си виновна, че се затрупах с масла от други кутии. Хем си знам, че съм на абонамент на Кибрит, хем поръчвам и други кутии… еми няма как да няма да дублажи.

Общи условия

Активация на акаунт