Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 486
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
И на мен точно като на Wooden Spoon дневния с Омега ми звучи този на Руми като го описвате. Обаче аз ужасно много харесах Wooden Spoon и си го изразходих целия. Беше супер лек и нежен и попиваше чудесно. Дано и на Руми да е така.

# 241
Поръчах си кутията на BgBox + Saffre, но ми пратиха мейл, че поръчката ще закъснее. На 11ти е поръчана, преди 2 дни ми казаха за закъснението, новини още нямам.
Някой друг, който да я чака?

Ъпдейт: тази вечер получих съобщение във Вайбър, че утре ще дойде пратката.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 21:42 от Elunaria

# 242
Ето нещо интерено

# 243
  • София
Добре че не поръчах Кибрит! Бях на косъм, защото много ми се искаше да пробвам нощния крем, но като чета отзивите вече не съжалявам. Между другото така както го описвате крема на Руми почти 1 към 1 е мнението ми за дневният крем на Wooden spoon, с тази разлика че е с лека консистенция.

След тези 2 крема просто спирам за известно време с кутиите...
Това с мненията е много субективно! Всеки има и харесва различни неща и фокусира вниманието си натам.
Кремът на Руми не съм пробвала още, чака си реда, както писа по назад една съфорумка. Кремът проверих в Инки Бюти за състав и машината даде ласкава оценка от 18/20  точки за състава. Смятам да се доверя на оценката и собствената си преценка след ползване. Съгласна съм с написаното, за това цитирам направо Панда:

Понеже е супер зарибяващо това с кутиите, искам да попитам тези от вас с повечко опит - как решавате коя кутия да вземете? Колко често си поръчвате? Случва ли се някои продукти да не ги ползвате изобщо и да си стоят, или да ги хвърляте? Представям си как, ако поръчвам всеки месец, след три месеца няма да има място да се стъпе вкъщи. Grinning Как избягвате прекалено многото продукти?
.... Не отварям продукт само, за да го пробвам, защото започва да му тече срока на годност, а чакам да му дойде реда. Никога не изхвърлям, а подарявам на приятелки, на майка ми или намирам приложение. Вземала съм и кутия за подарък. В момента например имам три лосиона за след слънце - ще се мажа с тях вместо лосион за тяло, когато се върна от морето. Имам и три слънцезащити за лице, но аз използвам целогодишно, така че и те ще влязат в употреба 🙂

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 09:45 от kopche

# 244
Хидрогелът на dr Derm ми мирише на старо. Само при мен ли е така?

# 245
Моят мирише доста приятно, не съм сиг на какво, плодче някакво  може би Grinning

# 246
На мен хидрогела ми мирише много приятно, на познат парфюм.
Имам обаче подозрения, че другият хидратиращ крем ми запушва порите и ми излизат пъпки.
Слънцезащитата си я ползвам от преди да взема кутията и си я харесвам.
Околоочният и измивният продукт още не съм ги въвела.

# 247
Явно само моят не е наред. Мирише си зле.

# 248
При мен всичко е ок. Кожата ми е доста акнеична, но от крема не ми излизат пъпки.
Запасила съм се с втора, дано всичко е наред и с продуктите там Simple Smile

# 249
На мен от слънцезащита ми се запушват порите и ми излизат пъпки. Също и след по-продължителна употреба на пяната/пилинг ми избиха пъпки. Май продуктите на Dr Derm не са за мен, въпреки че първоначално много ми хареса пяната и затова поръчах кутията.

# 250
  • София
Тази пяна е готина, но ще е по-добър вариант с попма да е. Така излиза много продукт.

# 251
Това в кутията не е ли мицеларно мляко? Идея си нямах че е пяна или пилинг?

# 252
Мицеларно мляко е точно

# 253
Мицеларно мляко е точно

Млякото е от на Др Дерм кутията, а пяната/пилинг беше в майското кибритче

# 254
Тази пяна е готина, но ще е по-добър вариант с попма да е. Така излиза много продукт.

На мен от пяната ми се изчисти лицето много хубаво и вече почти не ползвам и скраба на Melusine. Видях, че оригиналната опаковка е с помпа. Може да не е имало място в кутията или да се оскъпява много в помпа и затова лимитираното издание да е с тубичка. Изхабавя се малко повече, но мисля да си купя помпата като свърши и там нещата би трябвало да са окей като разход.

Общи условия

Активация на акаунт