Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 485
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
И аз май ще стопирам нещата с продуктите на Др. Дерм. Хидрогелът не е моят продукт. Само го изпробвах.
От околоочния и кремчето не виждам кой знае каква полза.
Слънцезащитата ѝ дадох шанс 4-5 пъти и очите ми текната като река отново. Само мицеларното мляко ми върши работа.

# 256
След колко време ползване преценявате дали даден продукт ви носи полза или не? Аз опитвам и ако нямам реакция приблизително месец трябва да ползвам дадения продукт за да преценя как ми се отразява.

# 257
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На въпроса как си избираме кутиите,всеки път като се прибирам в Бг,си вземам Кибрит или Гуудбокс.Смятам,че са най-добрите на пазара.
Нямам кой знае какви претенции за продуктите.

Едно време съм поръчвала Pink Box нещо такова.Бяха много сполучливи по мое мнение.Фалирали ли са,парите ли са изпрали,че така приключиха дейност? Нещо знае ли се за тях...

# 258
След колко време ползване преценявате дали даден продукт ви носи полза или не? Аз опитвам и ако нямам реакция приблизително месец трябва да ползвам дадения продукт за да преценя как ми се отразява.
Лично при мен действието се вижда и за по-кратко време. Може и от няколко нанасяния да усета ползите и нищоправене. Сега на примависта ми идват серумът с ниацинамид от ГБ (2-3нанасяния и разликата се усети), нощен крем на Ева/Еве Рут (мисля, че пак от ГБ)- уникален, нощния крем на SKON-превъзходен.

# 259
  • Пловдив
Хидратиращият серум на jorgobe, в началото хич не ме радваше, но при ежедневно ползване, лицето ми се проясни. Черните точки намаляха. Имам остатък за още няколко дни.

# 260
  • Бургас
Хидрогелът на dr Derm ми мирише на старо. Само при мен ли е така?
И при мен има yжасен аромат.

# 261
# 262
Харесват ми продуктите на Миаманте и се радвам, че точно тази маска ще присъства в кутията.

# 263
  • София
Интересно ми е какъв процент е ниацинамида в този серум. Не видях състав в сайта им.

# 264
Този месец мен пък не ме впечатлява Белбокс, изчаквах да видя подсказката, преди да се откажа, ще чакам Кибрит да видим какво ще разкрият за юли…

# 265
Чудя се дали измиващия продукт за лице е на Elfeya, който е със смокиня и алое...? Имаше такъв в кутия на Кибрит и си го използвам, харесва ми.
Май добре ми звучи тази кутия засега.

# 266
  • София
Мисля, че измивното ще е това

# 267
Да, може, отговаря на описанието.

# 268
  • София
Тази маска Ми Аманте добра ли е? Ползвала съм розовата и не съм впечатлена.

# 269
Защо Белебокс обявяват цена на маската 22лв. след като е в размер от 100мл?
Маска от 250мл. в сайта на марката е 30лв. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт