Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 416
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
А може ли да кажете какви са продуктите ,че не ги разбирам всички Simple Smile
 А в кутията на Pretty box ,кой е изненадващия продукт?

# 436
Пас съм за тези кутии и за Авант. Не си взимам кутии, за да се сдобия с продукти, които после да не мога да си позволя, ако ми харесат.

# 437
Пилинг яйце, крем за ръце, слънцезащитно кремче за лице spf50, серум за коса на две дози, гъба за баня и маска за лице. 3 от 6те продукта са корейски.

# 438
ПО избор  – боди бътър или маска/мист за коса на Спа Цейлон.

# 439
Поръчах и си получих кутията Авант. Харесвам техните продукти. Чудеса не правят, но за мен за ефективни. Кожата ми е акнеична, но проблем с техните продукти нямам.

Продължавам да недоумявам как хора, които не са пробвали определен продукт, все пак смятат, че не е ок. Или вечните теории на конспирацията как това са изтекли от годност продукти, подменени продукти, кофти партиди…

# 440
  • Sofia
Bellebox пускат днес лимитирано лятно издание. Писаха на стори в ИГ, че днес ще разкрият какви ще са продуктите в кутията, но никъде не намирам информация. Някой знае ли нещо по въпроса?

# 441
Предполагам кутията е на Paramidonna. В сайта я има добавена в магазина, но я дава изчерпана. Цената е 60лв за 5 продукта и 2 несесера.

# 442
Bellebox пускат днес лимитирано лятно издание. Писаха на стори в ИГ, че днес ще разкрият какви ще са продуктите в кутията, но никъде не намирам информация. Някой знае ли нещо по въпроса?

Има ли инфо колко ще струва?

# 443
# 444
  • Бургас
Танчитка,поне от Кибрит представят някои нови марки и са ок нещата.
От pick n dazzle кремът Pamaura e със срок до септември тази година,т.е. изтичащ срок.
Нямала съм с никой продукт досега от тях проблем,даже интимният душ гел е много, много приятен и не ми създава проблеми,но специално срокът на този крем ме подразни.

# 445
  • София
Ако може да се включа с едно въпросче и аз :} Някоя поръчвала ли е скоро You are worth it box? Скоро попаднах на тях и днес се изкуших да пусна поръчка. Преди време е имало разни драми видях....

Иначе отдавна купувам кибрит, рядко пропускам. На Good Box имам 3 кутийки вече. BelleBox го сефтосах този месец, но ми е супер разочароваща, предвид че нямах големи очаквания Sad

До момента май най-любимото ми нещо от тези кутийки е крема за лице на Yasumi.

# 446
Дойде ми кутията от Чарли, но не очаквах, че ще дойде толкова рано.
Доволна съм от Юлската кутия

# 447
Ако може да се включа с едно въпросче и аз :} Някоя поръчвала ли е скоро You are worth it box? Скоро попаднах на тях и днес се изкуших да пусна поръчка. Преди време е имало разни драми видях....

Иначе отдавна купувам кибрит, рядко пропускам. На Good Box имам 3 кутийки вече. BelleBox го сефтосах този месец, но ми е супер разочароваща, предвид че нямах големи очаквания Sad

До момента май най-любимото ми нещо от тези кутийки е крема за лице на Yasumi.
Какви драми е имало? Многократно съм поръчвала и всичко е точно с тях.
Миналата седмица поръчах пролетната кутия и всички продукти ми харесват освен балсамът. Просто имам многооо балсами и за сега няма да го ползвам, може би ще го подаря.

# 448
  • Варна
Драмите са много! Аз се усъмних в качеството и оригиналността на един серум, заплашиха ме със съд, от две страни и ме погнаха във форума, с разрешение на админи уж. После смениха шампоан и балсам на италианска марка ден/два преди да изпратят кутии (уж заради ковид), за което аз съобщих във форума. Веднага ми писаха на лично отново със заплахи за съд- блокирах чата, а те блокираха мен във ФБ страницата си. Sweat Smile Черешката на тортата е, че при една промоция- купи 2, плати 1- Спиди решили и унищожили точно техните пратки, не всички, а по-голямата част от тях. Grinning В крайна сметка решиха, че само те предлагат пълноразмерни продукти и поради тази причина, няма да имат кутия всеки месец, а на 2м. За You are worth it се говори само добро или нищо и няма да има драми. Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 19:45 от Real Fantasy

# 449
  • Бургас
И на какво основание ще те съдят?
Ако смяташ,че някой продукт ти е навредил,дори има лаборатории,в които може да се докаже,че в съответния продукт има такива или онакива вредни съставки...

Аз в разни кутии съм виждала преди палитри на Too faced и други уж известни марки,а цената на кутията е около 30-35 лв...
Особено с разни лимитирани палитри беше повече от ясно,че за съжаление палитрата е имитация.Говоря за една палитра,която с предварителна резервация се купуваше.И изведнъж се оказва,че има мнооого бройки за кутии.
Повече от ясно е,че не е ок историята.

Общи условия

Активация на акаунт