Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 328
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Митомо са вкарали нов интересен японски бранд. Силно се надявам да направят промоция в Кибрит, с цяла кутийка азиатски продукти Heart Heart Heart
https://mitomo.bg/catalog-details-bg-3.html

# 601
Покрай кутията с Dr. Derm научих, че имат розова вода. Много е хубава с висок % розово масло и е био. В момента има и доста добро намаление на серията. 
Розовата вода не трябва да има розово масло. Тя е вторичен продукт при отделянето на розовото масло от листата. Водят се качествени розови води, тези, които нямат нищо друго, освен розова вода в съдържанието. Само казвам Simple Smile Ако на Вас Ви е нужно друго, разбира се, ще си го ползвате.

Всяка розова вода има в съдържанието си някакъв малък процент розово масло до колкото знам от 0,5% до към 1%, което се съдържа по естествен начин, както и розовото масло съдържа микроелементите, от които е съставено - гераниол, цитронелол и тн. Поне така съм чела.

# 602
Ами всъщност сега погледнах съдържанието на водата, не пише, че има масло, та всичко е ОК Grinning
С това описание малко си вкарват автогол, ама те си знаят

# 603
А какъв е проблема с розовото масло?

# 604
Изкуствена е, най-просто казано - етерично масло разредено с вода - доста по-лесно и евтино за направа. Съдържа и стабилизатори, например талк, за да не се разпадне на масло и вода.

# 605
Ами всъщност сега погледнах съдържанието на водата, не пише, че има масло, та всичко е ОК Grinning
С това описание малко си вкарват автогол, ама те си знаят

Не знам, аз като го прочета 1% Rose Oil Concentration и така и си го разбирам, че става въпрос за концентрация на масло, а не за добавено такова, но аз от доста време ползвам флорални води и съм им свикнала на някои неща. Хубава е, на мен ми харесва.

Спомням си и онази от Кибрит от безсмъртниче. Любима ми беше!

# 606
Т.е. няма проблем с розовото масло само по себе си, а само спекулации, че щом се съдържа, значи задължително е етерично масло, разредено с вода?

# 607
# 608
Аз съм пас, имам още Авант от по-предишни издания.

# 609
Мисля,че бюти аксесоарът е ролер.

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Извинявам се,че не следя кутиите ежедневно и не можах да разбера Orpheus специална кутия ли ще имат или само продукт към месечно издание?

# 611
Извинявам се,че не следя кутиите ежедневно и не можах да разбера Orpheus специална кутия ли ще имат или само продукт към месечно издание?
Още не са разкрили подробности, но според мен ще е специална кутия. От кутията за август няма да са част, а е рано да разкриват за следваща кутия, още преди тази да е пристигнала, така че според мен ще е специална.

# 612
Специална и аз така мисля. Нямам търпение.

# 613
При положение, че имат само 4-5 продукта на пазара ще е чудо да предложат цяла кутия. Но дано:)

# 614
Момичета, някой вече има ли отзиви за Кибрит Самър Стори? И особено за Медавита?

Общи условия

Активация на акаунт