Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 381
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Light of Zartha
Абсолютно съм съгласна с горното мнение. Направо изтръпнах като си го представих. Изобщо не бих го свързала с нещо мистериозно като дух и т.н.

# 211
  • София
Не,не се е метнало детето преди да тръгнем,станахме сутринта и тръгнахме-той с баща му сваляха багажа-понеже щяхме цяло лято да сме на морето-аз през това време оправих,затворих прозорци и балкони,и тръгнахме.До нас има само една комшийка,която каза,че не й пречи,защото не пиши сирената на сота,а самата клавиатура писука като на падаща батерия- има един комшия отгоре и един отдолу,но те дори не се обадиха да кажат,че има проблем със сота ни.Блокът е с малко населени апартаменти,за радост.
Добавям,че и трите стенни часовника са спряли,а единият от спалнята ни точно в часа,в който се е включил сота,то може и вечерта в същия час да е спрял....

# 212
Някакво ужасно бучене чувам, не спира много време. Някъде четох за подобно нещо преди няколко години - предполагаше се, че е от недрата на земята. Ужасно е, сигурно и другаде се чува.

# 213
  • Sofia
През деня или нощта го чуваш?

Нощно време около нас много досадно бучат климатиците на голям магазин.
Има бучене и от ел.табла,също и едни големи до блока за телефоните,на покрива има 5G антена с цялата огромна техника...
През деня по-слабо се чува.

# 214
От снощи го чувам. Отначало не се усетих, защото живея близо до много оживен булевард, но през нощта е тихо. Странно е, че го чувам по-силно вътре, отколкото на балкона. Точно ми прилича на звуците на апокалипсиса, както са описани.

# 215
Poni, апокалипсис...!? Дано е някоя развалена тръба Simple Smile

# 216
Не мога да разбера какво е, чува се навсякъде из апартамента. Монотонен шум, като че ли вее вятър или работи някаква машина. Проверявах за всичко, да няма нещо включено, но не. Писах в Гугъл за странни звуци и ми излязоха точно тия шумове, които наричат звуци на апокалипсиса. Дано не е тръба, но според мен, ако е тръба, ще се чува на определено място и няма да е толкова постоянно. В Гугъл пишеха за такъв шум отпреди няколко години и го обясняваха с шум от недрата на Витоша. Сега ще ида при съседите, да видя има ли го и при тях.

# 217
Pony69, ти май в Гео Милев живееше, нали? Ако е така, на ул. Борис Христов правят ремонт на паветата и снощи до късно работиха с някаква си машина.

# 218
До Южен парк също ме събуди тая нощ към 2ч или по-скоро го усетих като нещо различно.  Прозорецът е отворен през цялото време. Странен шум, като тихо боботене, но не бих казала, че са тръбите на Апокалипсиса, които са описани другояче.

# 219
Май ще се окаже проблем в блока. Камениновите тръби са топли, което не се е случвало. И у съседите е тоя шум. Ул. Борис Христов е на повече от 500 м от нас, няма как да чувам шум оттам.

# 220
  • Light of Zartha
Мой колега твърди, че чува вечер ТЕЦ София Изток(този в дружба) при положение, че живее до УНСС. Да не би да е нещо подобно? Било точно някакво боботене.

# 221
Снощи след 00 часа го чух за пръв път и продължава цяла нощ и сега. Съседката също. Ако е от нещо постоянно, ще го чуваме винаги. Най-вероятно е някаква тръба в блока. Преди няколко дни бяха спряли водата за цял ден, после текоха страхотни ръжди и кал, въздух шумя много време в тръбите, дано не се е бастисало нещо, че инсталациите на блока са доста стари.
Пак по-добре от изригване на Витоша.

# 222
Идея нямам, интензивно, постоянно, но различен шум от обикновения сякаш. Сега като прочетох поста на Poni69 се сетих, аз само го регистрирах без да се притесня и пак съм заспала.
Впрочем, само движещите се коли и мотори с огромна скорост като звук едно фиууу или рев, ме притесняват.
Дори след инцидента на Черни връх пак ги има, по-първата вечер в 23 ч пак.
Предимно за тези звуци се ослушвам и се питам ще имат ли ефект мерките, които се взеха за спирането им.

# 223
Вчера е имало земетресение в Румъния, не ми се вярва но може ли да сте чули това?

# 224
Явно не, защото шумът все още продължава, явно е от инсталацията.
Както каза мой познат - "ти луда ли си да пишеш "странни звуци" в Гугъл? Ще прочетеш куп истории за призраци и духове."

Общи условия

Активация на акаунт