Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 134
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Преди много години била съм сигурно  в първи  клас сестрата на моя съученичка ни разказа как докато  се прибирала от дискотека чула бебешки плач. Било  е късно някъде след полунощ . Както  си вървяла просто чула бебе да плаче. Категорична беше,  че не е чакал. А по това време на нашата улица бяхме все ученици, нямаше бебета. Прибрала се на бегом и оттогава не излиза по малките часове.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 16:32 от Не се сърди, човече

# 436
  • Карлово
Котките в любовен период издават звуци подобни на бебешки плач.

# 437
Мисля,че не е трудно да бъдем толерантни към другите.Ако за някой пътуване в астрала е ежедневие и не му е странно,то за други е странно.
За тези, на които са ни интересни пътуванията в астрала: може да се пренесем тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1117103.660

Пак не знам дали е точното място, но в тези теми сме обсъждали какво ли не. Като признавам имало е неща, от които не се интересувам и съответно съм ги прескачала. Някак си не може всичко да ти е интересно/от всичко да разбираш. Grinning

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:34 от ina.ina

# 438
  • Варна
Съфорумката с косата се включва.
Изключихме всички варианти да е неволна среща с коса на майка ми. След което изхвърлих плика. Само да кажа, че беше много повече от болшинството предположения. Говоря примерно за отрязана плитка. До днес нямам логично обяснение. Само сънищa, срещи в светлината с мъжа ми и други купчини нелогични и недоказани версии. Ако открия нещо ново, ще пиша.

# 439
  • Sofia
Трябваше да я снимаш да я видим 🤔

# 440
Когато бях малка , в  началните класове, ме постригаха, като първо отрязаха плитката ми. Баба ми я съхраняваше дълги години,  Не знам сега къде е. Та предполагам за такава коса става въпрос, но как се е озозвала у вас?

# 441
  • Terra incognita
Аз, лично, не докладвам и никога не съм го правила.
Темата за астрала е тясна и специфична, има доста литература за онези, които се интересуват.
Тази тема, според мен, е съвсем класическа, за старомодните духове и свръхествствени и необясними активности, по възможност от първо лице.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 07:51 от VickyTaylor

# 442
  • София
Когато бях малка , в  началните класове, ме постригаха, като първо отрязаха плитката ми. Баба ми я съхраняваше дълги години,  Не знам сега къде е. Та предполагам за такава коса става въпрос, но как се е озозвала у вас?

Може да е била в някое чекмедже /където вероятно би се съхранявала подобна коса/, но после кой и защо я е извадил и оставил върху дрехата от историята по-рано - бедна ми е фантазията!

# 443
  • София
Аз писах с предложение теориите и обясненията за астрала да се изнесат в отделна тема. Не съм докладвала нищо на никого. Не ми е и хрумвало. Случките са интересни, но теорията е лесно достъпна за всеки, който има желание да задълбочи в нея и не ѝ е тук мястото.
Сега пак ще ни трият сигурно за толкова оф топик.

# 444
ММ има два телефона, от които единият държи вкъщи, той е без сим карта, но е вързан към домашния интернет.
Та вечеряме с детето и му звъни телефона, по месинджър. Поглеждам - аз го търся, моето име и снимка излизат. А моят телефон изобщо не беше в ръцете ми, нито съм го търсила...

# 445
  • в сърцата на децата <3
ММ има два телефона, от които единият държи вкъщи, той е без сим карта, но е вързан към домашния интернет.
Та вечеряме с детето и му звъни телефона, по месинджър. Поглеждам - аз го търся, моето име и снимка излизат. А моят телефон изобщо не беше в ръцете ми, нито съм го търсила...
Уви, нищо мистериозно няма. И на мен се случва вече няколко пъти, бъгав месинджър. Даже тези дни няколко пъти различни хора ми звънят, вдига жена, но връзката е лоша и тя им затваря. Аз нямам пропуснато или прието повикване (през сим картата), а те имат в историята на обажданията си, че сме говорили 🤣🤣🤣 Бъзикаме се, че вдига ДАНС-аджийката, която подслушва телефона ми 😂

# 446
  • BG-DE
Да, когато е свързано с техника рядко е нещо мистериозно 😊 и на мен снощи what's up ми изписа, че имам пропуснато обаждане от един познат, а като отворих да видя в колко часа се оказа, че в списъка изобщо нямам неприето повикване от него 😊

# 447
Повече е за темата за мунщините. Когато ММ се сдоби за пръв път със смартфон. Аз му се обаждам, за да му кажа, че не съм свършила някаква работа, при което той избухва и започва да псува правителството и всички политици наред. Не знам кой бутон е натиснал, но когато се прибрах, зачуден ми обясни, че когато е затворил телефона му се е изписало "слуша се". Беше решил, че е някакъв вид предупреждение за отношението му към политиците.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 13:48 от Poni69

# 448
  • София
Фитнс гривната ми получава нотификации от телефона - мейли, съобщения, всякакви. Постоянно ме тормози, като ме информира за плащания от преди седмица. Стресиращо си е - вървиш си по улицата и изведнъж "Платено през ХХХ - 94,14" ??!?!??!  Докато установя, че е някакъв бъг на гривната, доста пъти се шашках и бързах да проверя, какво съм платила току-що.
Случките с звънящи/пеещи и т.н. включващи се устройства без сложени батерии обаче са си плашещи.

# 449
  • BG-DE
Ако са включени към wi fi и без карта могат да се получават съобщения, А1 от няколко месеца ми предлагат да активирам получаване на съобщения през wi fi.

Общи условия

Активация на акаунт