Случи ми се нещо странно XXVI

• 88 119
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Когато бях тинейджър..значи много отдавна е било:)) се качих на тролея, който спираше пред блока ми и това му беше първата спирка по маршрута. Нямаше никой в тролея, само аз и шофьорът. Беше посред бял ден. Тролеят потегли и някъде посредата, между двете спирки се чу ужасен женски писък .вътре в тролея..А нямаше абсолютно никой...Доста се оглеждах..изплаших се ..Шофьора си седеше спокойно и си караше..но той и нямаше как да чуе..беше затворил вратата на кабинката. Не знам какво беше това.. Нищо не видях.

# 466
  • Там където
Напоследък край Перник точно се случваха разни ужасии, може ли точно там да се наврат.  Аз да съм, ще умра от страх, бррр

Заинтригува ме? Какво се случва?  То на Перник му се носи слава за боя с винкела, ама за паранормално не Simple Smile Иначе аз познавам само свестни и умни хора от там.

# 467
  • Sofia
Днес гледах повторение на предаване на Даниела Тренчева /по нова нюз/,за един мъж/Георги Хаджиев/,който обикаля запустели и изоставени къщи по бг села и ги снима,отвътре и отвън.
Разказа интересни истории за тъмни сенки и разни загадъчни случки.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:15 от Doli

# 468
Препоръчвам Ви YouTube канала на Mr Nightmare. Има много интересни страшни истории.

# 469
Тази нощ доста се изплаших. Спя с двете деца в една стая- с малката на спалнята, а голямата е на отделно легло до нас. По едно време чувам детски глас все едно до ухото ми да ме вика "мамо, мамо"- хубаво и отчетливо го чух. Събудих се изплашена и естествено погледнах да не се е събудило някое от децата, но и двете спяха спокойно. Странното е, че малката не може толкова ясно да говори още, а голямата, когато бълнува смотолевя думите и почти не ѝ се разбира.

# 470
  • България
И аз веднъж се събудих от силен писък "Мамо" чак главата ме заболя, а като погледнах дъщеря ми си спи до мен.

# 471
Тази вечер докато приспивах бебето сякаш някой ме извика по име. Даже отворих вратата на стаята да видя дали не е ММ. За кратко ми се разхлопа сърцето.

# 472
Мисля, че има ли една жена дете, то много често и се причува тоя повик *мамо*. Подсъзнанието на майката е винаги изпълнено с мисълта за детето, така че дори като е в отпуснато или полуспящо състояние една профучала мисъл веднага я трансформира в глас. Моите са вече големи, но когато има дечица на площадката пред блока и крещят, все се припознавам в някое гласче, което вика -мамо!...

# 473
Ами то "мамо" е една от най-лесните и първите думи, които се учат при проговаряне. И моето дете е бълнувало насън, казвайки "Мамо", но никак не ми се стори странно.

# 474
Определено не беше бълнуване на децата. Знам как звучи, когато през нощта ме будят за нещо или говорят. Може и да е подсъзнанието, не оспорвам, но досега не ми се беше случвало и затова ми се стори странно.

# 475
Слухова халюционация, както при сънна парализа, когато виждаш  разни неща. Аз също съм чувала да ме викат, но по  име.

# 476
През май месец, детето беше на ясла и от оставянето му още се чувствах неспокойна. Към 11 часа ми се причу, че ме вика, но не обърнах внимание. После се зачудих дали да не отида да го взема, ядеше ме нещо... Едва издържах до 12 и реших да го прибера по-рано, като отидох плачеше, беше ужилен от пчела. Все още се обвинявам, защо не тръгнах на секундата.

# 477
Никога няма да забравя една от първите ми нощи с бебето у дома. Мъжът ми беше болен и в спалнята бяхме аз и бебето на креватче до мен. Както си лежа виждам един огрооомен паяк(нещо като тарантула) да лази върху детето.  На секундата станах на 100% будна и вдигнах детето, търсих навсякъде, обърнах всички завивки и естествено нямаше нищо. Разбрах, че съм сънувала само заради това, че в стаята беше тъмно и просто няма как да го видя това нещо, ако не е светната нощната лампа. Сърцето ми щеше да изхвръкне. Беше изключително реално и неприятно.

# 478
  • София
Аз често сънувам такива тарантули, като в описаното от water_nymph. И е точно така - много реалистично изглежда, но когато се разсъня си давам сметка, че няма как да е реално.
Скрит текст:
Беше ми обяснено от психолог, че сънувам паяците когато имам напрежение в ежедневието, защото ги свързвам с оплитане на паяжина и правя асоциация с "хващането ми в паяжина" в ежедневието. Това важи за мен, след психотерапия ми е разтълкувано. Не знам важи ли за всеки човек, който сънува паяци.
В рамките на последните дни ми се случиха неща, които ме доведоха до някои отговори, а оттам се почувствах и малко по-спокойна в емоционален план по отношение на детето си и проблеми, които имаше то. Тази нощ пак сънувах такъв реален паяк с размер и вид на тарантула, но сега сънувах, че дъщеря ми го държи, а аз го премазвам с нещо тежко. Разтълкувах си го като преодоляване на проблема и оттам победа над символа паяк.
Отново тялото ми реагира като при кошмар - сърцебиене, задух, но пък емоционално бях по-спокойна, сравнен осъс случаите, в които сънувам паяците пълзящи необезпокоявани.

По същия начин съм сънувала глас, който отеква в ушите ми като действителен. Събуждайки се, виждам до мен член на семейството , буден в стаята, но като го попитам казал ли е нещо, отрича да е казвал и да е чувал някой да казва нещо. Същото ми се случва и с шумове, сякаш нещо вие като аларма в ушите ми или нещо пада на пода и изтрополява.
Преди да подложа на анализ тези ситуации те ми изглеждаха странни. Свързвах ги с шумове и гласове от друго измерение.  Част от мен все още мисли, че е възможно да са такива, но на 98% вярвам, че си имат рационално обяснение.

# 479
И аз още тогава си дадох сметка, че е от напрежение и стрес. Детето ми беше 1 месец в интензивно отделение, като си дойде вкъщи не искаше да яде, имахме още куп проблеми и явно психиката ми се беше претоварила.

Общи условия

Активация на акаунт